Yaprak Dökümü - Kanal D

ee ali riza bey kac kere kalp krizi gecirdi olmedi oguz bir kursundami olecek ..ne demisler damat kayinpeder topragindan olurmus :)

necala dış ülkeye gitcek.fikretle tahsin barışcak.oğuzun akibeti yatağa mahrum kalcak ama şevket hapisten çıkcak.hepsi trabzondakii o görkemli bahçesi olan eve yerleşcekler.tahsinde oraya yerleşemeyi teklif edcek fikreye fikrette kabul etcek.benim senaryom işde böylee
:)

süpermişşş
Alirıza iyileşip ayağa kalkıcak,oğuz yatalak olcak..
Alirıza onu parka gesmeye götürcek miselam bide
oğuz kahrolucak hıhhhh

Ya hani su oguzun öldürdügü adam oguzu onla calismaya zorlamak icin bahcesine uyusturucu yerlestirmisti, ama nerde oldugunu bilmiyorlardi, hatirladinizmi? Onu bulmuslardir, leyla söylemistir abisini hapisden kurtarmak icin ve polisde köpeklerin yardimiyla bulmuslardir.

Acaba kim öldürüyorki oguzu?

Necla cok kötü bir insan oldu cikti, birde simdi tazminat istiyor utanmadan bosanmak icin, sanki cok iyi bir es olduda adama..ama parasi var, eski kocasindanda kalma, ona ne olabilirki, sagligina bir zarar gelmedigi sürece, necla icin hava hos, ne olursa olsun kendini güvene aliyor iste.

dökülün dökülün artık Yapraklar !

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

Yaprak Dökümü'nde yangın şoku!
30 Kasım 2010 Salı 17:22
Yaprak Dökümü ve Haydarpaşa Garı'nın cayır cayır yanması arasındaki ilginç tesadüf!

Haydarpaşa Garı'nın cayır cayır yanması bir dizinin final bölümünü derinden etkiledi.. Yapımcı şimdi kara kara düşünüyor!

Kanal D ceosu İrfan Şahin, geçen sezon bitmesi gereken Yaprak Dökümü dizisi yapımcı ve oyuncularına "Yarım sezon daha uzatın, reytinginize ihtiyacım var" ricasında bulunmuştu.

Yaprak Dökümü, bu ricaya olumlu cevap verdi. İrfan Şahin de bu jeste karşılık, Yaprak Dökümü’ne görkemli bir final sözü verdi… Görkemli final Haydarpaşa Gar’ında yapılacaktı.

Ancak ne ilginçtir ki dizi finaline çok az zaman kala Haydarpaşa Gar’ı cayır cayır yandı… İrfan Şahin şimdi bir yandan kanalındaki reytingleri heyecanla takip ediyor...

Diğer yandan da "Ne olacak bu Haydarpaşa garının hali" diye merakla soruşturuyor…

Kaynak : Yaprak Dökümü'nde yangın şoku!

leylaya bak yaa bebeginin babasini kendi elleriyle teslim ediyor düsmana. acidim. tamam dogruyu yapiyorda insanin birazcik ici acir yinede cocugumbabasi diyerekten hicte sevmese ama buz gibi büyük bi gayretle oguzun kuyusunu kaziyor

oğuz kesin ölecek bence nasılsa silah için parmak izinide aldı şevket böylelikle hapisten çıkacak,belkide leylayla o adam arasında bişeyler olabilir

Son düzenleme:
Varsın Yaprak Dökümü görkemli bir final yapmasın da o güzelim gar yanmasaydı.

Bir tarih yok olmaya yüz tutmasaydı.

Haydarpaşa Garı kendine yapılanları unutmayacak !!!

uzun zamandır yaprak dökümünde ağlamıyordum,akşam leylanın babasıyla bakışması o kadar anlamlıydı ki dayanamadım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…