Yaprak Dökümü - Kanal D

Ceyda avukatla görüştü evden çıkarabilmesi için oğuzun vekalet vermesi gerekiyormuş ceydaya şimdilik böyle bir şansı yok zaten oğuzda öldü bakalım ne olacak

Leyla piskopat piskopat gezerken deli gibi yağmur yağıyo. Ablasıyla annesi ah vah Leyla nerde diye yakarırken hava güneşli yapım ekibinin bunu farketmemesi imkansız. Bence artık önemsemiyolar diziyi. O bu değilde Reyhan Mithatı nasıl kabul etti ya oha çüş yuh oldum İzlemiyodum bayadır.

Son düzenleme:

Ceyda avukatla görüştü evden çıkarabilmesi için oğuzun vekalet vermesi gerekiyormuş ceydaya şimdilik böyle bir şansı yok zaten oğuzda öldü bakalım ne olacak

öldü ya oguz otomatikman ceydaya kalicak ev
oda yapar yapacagini

öldü ya oguz otomatikman ceydaya kalicak ev
oda yapar yapacagini

evet yaa nikahlı karısı olan ceyda ve nüfusunda olan çocuğu da ceydadan olan çocuğu olduğu için,herşey ceydaya kalıyo olucak..
leyla ortada kaldı bebekiyle maalesef..
gene tırlatmasa bari..(

ya kızlar oğuz leylaya eski evde hani elişne tapuyu geitrmişti leylanın ,
orda leylanın üzerine değil miydi ev?

diger ev leylanin üzerinde arabada hatta
eee 100bin euro kadarda parasi var
ortada kaldim olayi olmamali aslinda
ama senaristler sanki unutturmayami calisiyo ne
onu atlarlarsa sacma olur bence
ben artik leylanin mutlu olmasini istiyorum

Son düzenleme:
aslinda ona bakilirsa ferhunde de serhatla gorusuyor telefonda serhatin oldugu yer gunesli.
ferhunde yagmur altinda...

yok kızlar ben daireyi demiyorum.
hani oğuz köşkü geri alcam diyip durdu,sonra aldıda eve geldi leylanın eline tapu kağdını koydu orda leylanın adına değil miydi tapıu.
yoksa daireyi verdide ben onumu hatırlıyorum:)

canım,hani ilk oturukları ev vardı ya iki katlı,o leylanın üzerineydi..
ama köşkün tapusu oğuzun üzerineydi..

leylanın bir evi,bir miktar da parası olduğunu biz burda hatırladııııııkkk..

bakalım senaristler de hatırlıcak mı..

Son düzenleme:
ya kızlar oğuz kaçarken yanındaki adamın polislerle çatışmaya girmesi ne kadar saçma olmuş.yardım ve yataklıktan zaten hapse gireceksin oğuz kaçsada sen kaçamıcaksın bi de üstüne polise ateş etmesi suçunu ağırlaştırır.aklı başında kimse bunu yapmaz.sırf oğuz ölsün diye saçma bi kurgu yapmışlar.

birde oguz okadar kursun altinda ortalikta nasil rahat rahat dolastiysa....hemen vurlumasi gerekiyordu okadar catismada...ama merdivenleri cikarken vuruldu...yönetmenler artik izleyicileri aptal yerine koyolar galiba...veya kendileri bile biktiki bu diziden kafalarini yormaya üseniyorlar,,bencede bitsin artik bu dizi....okadar yeni diziler basladi..ayni günde basladigi icin bazi dizler sirf bu dizi yüzünden baskalarina bakmaya firsat olmuyo...

bencede bitsin artık çok sıktılar zaten son 6 bölümmüş eminim çok saçma birşekildede bitiriceklerdir

oğuz ölünce mal varlığı otomotikman ceydaya ve kaana geçiyo.
leyla bebeğin oğuzdan olduğunu ıspat etmeli dna testiyle falan ama sanmıyorum öyle bişey yapacağını ismini bile yazdırmadı kimliğe hakkınımı arıycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…