Yaprak Dökümü - Kanal D

adını yazdırmayacaktında ne demeye ikinci kez oğuzdan hamile kaldın?

çocuk dedesine ne diyecek?

ceminde başını yediler oğuzunda kendi kızlarınında hatta babalarınında, uğursuz musibetler........ay bi bu dizi birde erkan petekkayanın cemileye yaptıklarına sinir küpü oluyorum.....
oğuz olsaydım alır 4 milyon euroyu giderdim ne dertlerini çekecem onların yaaa neticede bu kızın ağzı gevşek adliye önunde yırttı kendini çirkef daha o zamndan toplanıp kaçmalıydı bu oğuz aman salak şey ferhunde bi adam varya ne o adam bilmiyorum o dururken bakir maden gibi culsuz cürümsüz şevketi napsın ki daha

leyla yine deli deli bakmaya başladı.
kapıldı oğuzun seline gitti yahu madem nikahsız yaşıyosun bari çocuk yapma sanki oğuzun ne karakterde biri olduğunu bilmezmiş gibi...
bu olayda ceyda yaşadı koskoca köşk ceydaya kaldı...
ooof tadında bırakmalıydılar bu diziyi artık izlerken tepkisizim ne seviniyorum ne üzülüyorum.
aşkı memnu gibi zirvede bırakmalıydılar :/

hep söledim . şu leylaya bi kere olsun acımadım.babası bunu affertmişti geri geldi eve eve terbiyesiz evden çıkıp çıkıp oğuzun yatağına girdi.
evden gitti adamcazı kaç kere hasta etti bu leyla
hamile kaldı herkese inat mutlu olcam diyip durdu . ya sen anneni ababanı arkanda bırak sonra ben mutlu olcam .he birde sanarsın oğuz buna çok güzel günler yaştmış gibi evliyken burnundan getirmedimi bu senin.

salaklık etti salaklıııık o kadar sööledim vakitli çek git die daha katil olmadan:KK43:((( değmez bu tekinlere ikide bi sözünün tutmadın söz verdin belliydi bi yerde pot kıracağıumarım parasını c eydaya verirler diicem ama galiba seyfinin kardeşi alacak

Oğuzun ölümüne üzüldüm..oğuzu sevdiğim için değil de..minicik çocukları sebebine..
babasız büyüyecekler..

ya son iki bölümdür duygu fırtınası yaşıyorum dizide bende:KK6:
bitmese miydi acebaaa:KK5:

Son düzenleme:
dün dizide bi felaket dikkati çekti.
leyla sabah yürüyüşe çıkıyor deli gibi yağıyor .
evdekiler leyla yok diye telaş ediyor bahçe günlük gülistanlık.
belliki ayrı günler çekilmişde insan bari o gün hava güneşliyse eve hortum tutar

oguz öldü allah rahmet eylesin
herhalde haftaya cenaze töreni falan olur
ceyda son hiz bunlari evden sepetler
senaristlerde unutturmayami calisiyor ne
diger ev leylanin üstüneydi aslinda magdur olmazlar
parasida var leylanin
ay insallah leyle dizi bitmeden biraz olsun güler arrtik

oğuza bedne züldüm . sonuçta şnsan kötü veya iyi ..
en çokda bebekelri için üzüldüm ne akdar kötüde olsa babası.. hiç bir zaman göremiycek:KK43:
ölmesed en azında hapse girseydi arda giderlerdi ziyaret görürüd:KK43:bende hiç sevmiyorum ama işte ölüm genede soğuk:KK43:

X