Yaprak Dökümü - Kanal D

bu arada ahunun baba hanesinde ALİ RIZA yazıyor gördünüz mü
ay evet yaa yinede oğuz yazmalıydı bence.

aaa oğuz ölüyorrr..darısı ferhundeye.bişey değile ev ceydaya kalcak ben ona yanıyorum:KK43:
yok yok hepsi ceydaya kalamaz korkmayın:)

Sağ kalan eş, murisin füruu, çocukları, torunları ile birlikte mirasçı olmuşsa, mirasın 1/4'ünü alır.

yani dörtte biri ceydaya, diğer kısım Ahu ve Kaan arasında ortak paylaşılır. Leyla, Oğuzun buraktığı para ile ceyda ve kaanın hakkını satın alabilirse köşk ellerinden çıkmamış olur :)
tabi bi de Oğuzun çantasındaki para var, gerçi onu alırlar ondan da.

Son düzenleme:

ay evet yaa yinede oğuz yazmalıydı bence.

yok yok hepsi ceydaya kalamaz korkmayın:)

Sağ kalan eş, murisin füruu, çocukları, torunları ile birlikte mirasçı olmuşsa, mirasın 1/4'ünü alır.

yani dörtte biri ceydaya, diğer kısım Ahu ve Kaan arasında ortak paylaşılır. Leyla, Oğuzun buraktığı para ile ceyda ve kaanın hakkını satın alabilirse köşk ellerinden çıkmamış olur :)
tabi bi de Oğuzun çantasındaki para var, gerçi onu alırlar ondan da.

resmi olarak oguz babasi gorunmuyor ama hicbisey alamaz leyla oguzdan oguzun yanindaki parayada polis el koyar

yaprak dokumunun finali haydar pasa garinda cekilecekmis orayi kiralamislar kesin gidiyor tekin ailesi

leyla en yara alan oldu bu dizide çok acıyorum nejlanın kocası çok iyi dedi mors oldu resmen nejla gıcığı

uzun zamandır ilk defa bu kadar zevkle ama üzülerek izliyorum nedense oğuzada üzüldüm heralde bebeğini görememesinden olsa gerek.aynı şekilde leylayada ne bahtsız ya.bunca felakete güzel bir final yakışır artık...hepsi dönsün geriye

Ahu bebek ne olacak ya...babasız büyüyecek...anasına ,teyzesine,dayısına çekmese bari ..hele ananesine hiç çekmesin birde babasına..çekecek kim kaldı ki :KK70:

allaaa çok güldüm huri yaa:KK9:

olgun vede koccamann bi bebe ahu,ne de olsa kaaaçç ay kaldı anasının karnında dimi yaa:KK53:

yaprak dokumunun finali haydar pasa garinda cekilecekmis orayi kiralamislar kesin gidiyor tekin ailesi

Hadi ya..
Ferhundeyle leylanın abisi tekrar birleşecekler diye düşünüyorum ama belli olmaz gene.
Ferhunde ali rıza nın gözüne girmeyi başardı son çabasıyla.
Leyla ahusunu tek başına büyütecek.Fikretle kocasıda barışacak sanırım
Nejlada boşanacak kesin.
Geriye kim kaldı :KK1:
Ha oğuz da kodesi boylayacak .

komik bi ayrıntı ilgimi çekiyor.
bu dizinin yönetmeni mesude eraslan.
yalnız bu bayan yazın evlenmiş soyadı ne olmuş biliyormusunuz .mesude eraslan tekinnnn
çok güldüm ya kadın tekinlerle yata kalka bi tekin bulmuş kendine:KK60::KK60::KK60::KK60:

168.bölüm fragmanını msj sayım dolmadığı için yollayamıyorum .
Youtube da izledim az evvel.
Leyla ahunun kimliğini ahu tekin olarak çıkartıyor.
Polisler oğuzu alnının çatı katından vuruyor ve oğuz ölüyor.
Leyla da bunu öğreniyor.Kendini dışarı atıyor.
Bu bölüm baya heyecanlı geçecek sanırım.

168.bölüm fragmanını msj sayım dolmadığı için yollayamıyorum .
Youtube da izledim az evvel.
Leyla ahunun kimliğini ahu tekin olarak çıkartıyor.
Polisler oğuzu alnının çatı katından vuruyor ve oğuz ölüyor.
Leyla da bunu öğreniyor.Kendini dışarı atıyor.
Bu bölüm baya heyecanlı geçecek sanırım.

canım zaten önceki sayfalarda vermişlerdi fragmanı.akşamki yorumundan fragmanı izlemeyip çok şey kaçırdığını anladım zaten :90:

film sonunda kitaba bağlı kalmayacakları anlaşıldı zaten
tası taragı toplayıp gidiyolar sonunda demek :KK53:
ama bunlar nereye giderse gitsin kurtulamazlar başlarındaki kara bulutlardan yaşadığı şeylerdne ters çıkaran çocuk değilki hiç biri
leyle yine giyer pembe bişi psikopata bağlar
nejla bi koca daha bulur nasılsa biri gidiyo biri geliyo :76:
fikret yine kardeşlerinin ailesinin sorunlarıyla uğraşmaktan kaçar biriyle evlenir
şevket aynı düşüncesiz hareketlerine devam eder
ferhunde trabzondada onların karşısında bi ev bulur gölgeleri olmaya devam eder :86:
analarıda dırdıraaaa devamm tabii

olan ali rıza amcama olur

çıkarıp alcam adamcağızı onların içinden sonunda :63:

resmi olarak oguz babasi gorunmuyor ama hicbisey alamaz leyla oguzdan oguzun yanindaki parayada polis el koyar
DNA testi diye bişey var, almak isteyene tabi:))

komik bi ayrıntı ilgimi çekiyor.
bu dizinin yönetmeni mesude eraslan.
yalnız bu bayan yazın evlenmiş soyadı ne olmuş biliyormusunuz .mesude eraslan tekinnnn
çok güldüm ya kadın tekinlerle yata kalka bi tekin bulmuş kendine:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1:

kötüde olsa katilde olsa ne olursa olsun.bence nufus cüzdanında baba hanesinde oğuz yazmalıydıı...

X