Yaprak Dökümü - Kanal D

yine evden ATILACAKLAR.yazık yaaa ama en çok da o gıcık ceydaya kalacak diye sinir oluyorum:KK22::KK22::KK22:
bu köşkü almamakta da vardır bi hayır
bunlar toplu halde trabzona gitsinler:KK74: İstanbul yaramadı
ne geldiyse başlarına koca şehir istanbul yüzünden geldi :86:
ali rıza amcamın iç sesine ne oldu bu hafta çok durgundu :KK61:

yok kizzz oguz kendi adina yapti..eski oturduklari evi leylanin adina yapti.

Yokk canım,ben köşkü Leylaya yaptı diye hatırlıyorum,ama bilmem ki o kadar olay

oldu ki kafalar karmakarışık tabi:KK1:,belki de yanlış hatırlıyom olabilir valla...
:44:

bu köşkü almamakta da vardır bi hayır
bunlar toplu halde trabzona gitsinler:KK74: İstanbul yaramadı
ne geldiyse başlarına koca şehir istanbul yüzünden geldi :86:
ali rıza amcamın iç sesine ne oldu bu hafta çok durgundu :KK61:

içimdeki histe öyle diyor benim.tarbzonda ev kalması normal bir olay değil.bunlara mişras kalsa borç kalırdıı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: hepsi ali rıza amca iyileşince trabzona gitcekler.fikrete gıcıkkkkkkk olanlarr.yuh diyorum yaa o kocasını yerden yere vurduu gıcıkk gudubet fikrett :KK60::KK60::KK60::KK60::90: :90:

Yokk canım,ben köşkü Leylaya yaptı diye hatırlıyorum,ama bilmem ki o kadar olay

oldu ki kafalar karmakarışık tabi:KK1:,belki de yanlış hatırlıyom olabilir valla...
:44:

bende eski evlerini leylanın üzerine köşküde kendi üzerine yaptı diye biliyorum :21: :21: :21:

of hep aglayasim geliyor diizi muziginden.sonunda geberdi pis herif ama sevket neolucak

yalnız fragmanda oğuz sırtından vuruluyor ama düşünce alnından vurulmuş gözüküyor
komik komik komik :KK9:

bencede döneceklerde hep berabermi acaba.mesela fikret kocasıyla barışmayacakmı.şevket yalnızmı döncek yoksa yanında ferhunde veya sedefi götürecekmi.bence sedefin işide bozulabilir

Ahu bebek ne olacak ya...babasız büyüyecek...anasına ,teyzesine,dayısına çekmese bari ..hele ananesine hiç çekmesin birde babasına..çekecek kim kaldı ki :KK70:

Gün gelip Oğuz için üzülebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Üzüldüm valla kızını göremedi, çocukları babasız kaldı, daha gençti, Leyla'ya yazık oldu diye içim cızz etti.
Dizi bu dizi sakin ol ben :))

X