benimde dikkatimi cekti:26:şevket dişlerini yaptırmış çok değişik geldi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde dikkatimi cekti:26:şevket dişlerini yaptırmış çok değişik geldi:)
benimde dikkatimi cekti:26:
aynen yazdiklarina katiliyorum..o fikrettin davranisi cok Ezik bir davranisti neyse daha fazla agir yazmak istemiyorum..ayni zamanda kocasini fazlasiylan kücük düsürdü..ne olursa olsun kocasi hatali olsa bile o sekilde yapmamaliydi..cok sinir bozucuydu :95:bu tokat fikreteFikretten iyice nefret etmeye başladım,insan elin adamının yanında kocasına öyle mi
davranır?
Tamam anası yapmış bi rezillik ama Tahsin napsın de mi,sonuçta o senin kocan,onu hiç
tanımadığı bi adamın yanında öyle azarlaması gerekmezdi,çok ayıp etti bence,bi de
binlerce kez özür dilemesi falan da çok saçma,bi kere dile çek git yani de mi,nerdeyse
adamın ayaklarına kapanacak...
Neclaya da çok iyi oluyo,az bile gerçi bunlar...
Fikretten iyice nefret etmeye başladım,insan elin adamının yanında kocasına öyle mi
davranır?
Tamam anası yapmış bi rezillik ama Tahsin napsın de mi,sonuçta o senin kocan,onu hiç
tanımadığı bi adamın yanında öyle azarlaması gerekmezdi,çok ayıp etti bence,bi de
binlerce kez özür dilemesi falan da çok saçma,bi kere dile çek git yani de mi,nerdeyse
adamın ayaklarına kapanacak...
Neclaya da çok iyi oluyo,az bile gerçi bunlar...
çocuğun yatağın altına sana bir emanet bıraktım yazmış yaa dedimkii inşallah köşkün tapusudur ama para çıktı yaa..
aynı şeyi geçirdim içimden bende..
keşke öyle olsaydı ama dimi ya..
yine evden ATILACAKLAR.yazık yaaa ama en çok da o gıcık ceydaya kalacak diye sinir oluyorum
evet gıcık ötesi ceydaaa
hani oğuz efendi çok sevmişti leylayı!
hiç deilse çocuğunun geleceğini garanti altına alıp gitseydi.. ööle 3,5 kuruş bırakıp gitmek var mı yaa..evin tapusunu yapmalıydı leylanın yada çocuğunun üstüne..
biz de duygulandık leyla mektubunu okurken ama..
Oğuz keşke paranın yanısıra evin tapusunu leylanın üzerine yapsaydı
Oguz kizinin gelecegini zaten garanti altina almis durumda,
cünkü "eski" evini Leyla`nin üstüne yapmisti...
Evet evi alıp Leylaya sürpriz yapmıştı,tapunun üstünde Leylanın fotoğrafı vardı,alamaz evi
Ceyda merak etmeyin...