Yaprak Dökümü - Kanal D

bu sene en favori dizim benim.
süper ya bu sene her bölüm ağladım nerdeyse .
ama leyla hiç ağlamasın bile bile lades dedi.

araada birde o duygusal müzigi caliyolar
artik her bölümde agliyorum
birazdaa iyi seyler olsunnnnnn

Fikretten iyice nefret etmeye başladım,insan elin adamının yanında kocasına öyle mi

davranır?

Tamam anası yapmış bi rezillik ama Tahsin napsın de mi,sonuçta o senin kocan,onu hiç

tanımadığı bi adamın yanında öyle azarlaması gerekmezdi,çok ayıp etti bence,bi de

binlerce kez özür dilemesi falan da çok saçma,bi kere dile çek git yani de mi,nerdeyse

adamın ayaklarına kapanacak...:KK20:

Neclaya da çok iyi oluyo,az bile gerçi bunlar...

Fikretten iyice nefret etmeye başladım,insan elin adamının yanında kocasına öyle mi

davranır?

Tamam anası yapmış bi rezillik ama Tahsin napsın de mi,sonuçta o senin kocan,onu hiç

tanımadığı bi adamın yanında öyle azarlaması gerekmezdi,çok ayıp etti bence,bi de

binlerce kez özür dilemesi falan da çok saçma,bi kere dile çek git yani de mi,nerdeyse

aynen yazdiklarina katiliyorum..o fikrettin davranisi cok Ezik bir davranisti neyse daha fazla agir yazmak istemiyorum..ayni zamanda kocasini fazlasiylan kücük düsürdü..ne olursa olsun kocasi hatali olsa bile o sekilde yapmamaliydi..cok sinir bozucuydu :95:bu tokat fikrete :KK57:

çok güzeldi hele hele en sonu oguzun mektubu çalan müzik leylanın halii eski görüntülerii çok etkilendim ve aglaadımm

oğuzun mektubu beni de ağlattı:KK43:(

oğuz leylayı seviyordu ah bir de para hırsına kapılmasaydı:KK43:(

ceyda ise sinir etti beni

herkes çok kızsa da ferhundeye fazla kızmadım ben bu dizide kendince sebepleri vardı bazı şeyler için çok zor çocukluk günleri geçirmişti hırslı bir kadın olmuştu ama herkes hata yapabilir ve değişebilir de

davranır?

aynen bende katılıyorum sözlerine,Fikret huy değiştirdi mantıksız hareketler yapmaya başladı:KK20:
Necla halen Oğuzu seviyor gibi geldi bana..
Oğuz kendinden başka hiç kimseyi sevmeyen biri

çocuğun yatağın altına sana bir emanet bıraktım yazmış yaa dedimkii inşallah köşkün tapusudur ama para çıktı yaa..

çocuğun yatağın altına sana bir emanet bıraktım yazmış yaa dedimkii inşallah köşkün tapusudur ama para çıktı yaa..

aynı şeyi geçirdim içimden bende..
keşke öyle olsaydı ama dimi ya..

Son düzenleme:
yine evden ATILACAKLAR.yazık yaaa ama en çok da o gıcık ceydaya kalacak diye sinir oluyorum:KK22::KK22::KK22:

evet gıcık ötesi ceydaaa:KK22:
hani oğuz efendi çok sevmişti leylayı!
hiç deilse çocuğunun geleceğini garanti altına alıp gitseydi.. ööle 3,5 kuruş bırakıp gitmek var mı yaa..evin tapusunu yapmalıydı leylanın yada çocuğunun üstüne..
biz de duygulandık leyla mektubunu okurken ama..

evet gıcık ötesi ceydaaa:KK22:
hani oğuz efendi çok sevmişti leylayı!
hiç deilse çocuğunun geleceğini garanti altına alıp gitseydi.. ööle 3,5 kuruş bırakıp gitmek var mı yaa..evin tapusunu yapmalıydı leylanın yada çocuğunun üstüne..
biz de duygulandık leyla mektubunu okurken ama..

al benden o kadar.bence oğuz o evi satmıştır gibime geliyorr.leyla yine delircek sanırım :18: :18: :18:

Oguz kizinin gelecegini zaten garanti altina almis durumda,
cünkü "eski" evini Leyla`nin üstüne yapmisti...

X