Yaprak Dökümü - Kanal D

bu oğuzda ne zaman kaçmaya kalkışsa bi çocuğu oluyo şimdide kızını görmeye hastaneye gelir ve tutuklanır....

final bölümünde niakh var sanırım üstüne basa basa 29 ekimde imzaları atıcaz dediler mutlu son olacak bu yaprak dökümü:))

ama ben çok ağladım yaaaaaa..
oğuza sinir olmama rağmen gerçekten leylaya güvenmediği için gitti ...şevketin aptallığı sayesinde ailesinin başında duracaktı işte..
leyla daha çok bunalıma girer şimdi kendisi mahfetti herşeyi..ay çok ağladım ama yaaaaaaaaaaaa

final tahmini bende yapayım..
ali rıza yine kanatlar ıaltına alacak ev ahalisini..
felç biraz düzelecek ayağa kalkamayacak ama konuşmaya başlayacak...
bütün kızlar boşanıp baba evine gelecek...

tek takıldığım nokta ceyda leylayı evden atacak mı onu bilmiyorum ama ali rıza ve çocukları o evde kalmalı..ama nasıl orasını tahmin edemiyorum..şevketin sonunu da düşünemiyorum ama ferhunde var daha içim rhat değil dedi hala gözü şevkete hadi bakalım...

Çok duyguLandım ben Oğuz Mektußu sesLendiririken yaşLar aktı gözümden ağLadım yaa :KK5::KK5:

final tahmini bende yapayım..
ali rıza yine kanatlar ıaltına alacak ev ahalisini..
felç biraz düzelecek ayağa kalkamayacak ama konuşmaya başlayacak...
bütün kızlar boşanıp baba evine gelecek...

tek takıldığım nokta ceyda leylayı evden atacak mı onu bilmiyorum ama ali rıza ve çocukları o evde kalmalı..ama nasıl orasını tahmin edemiyorum..şevketin sonunu da düşünemiyorum ama ferhunde var daha içim rhat değil dedi hala gözü şevkete hadi bakalım...

bence ceyda atmadan onlar cikacak evden aci hatiralari oldugu icin oturmak istemeyecekler yeni bir sehirde yeni bir evde hayatlarina devam edecekler

evet ya hayriye hanıma miras kalan evi boşuna ortaya atmadılar senaristler gibi geliyor bana da. trabzondaki o evi satıp bi ufak ev satın alırlar bence. ya da tarbzona giderler.

aslında oğuzun mektubu okurken" kızımın yatağının altına bi emanet koydum"diye bi laf geçince ben hemenacaba evle ilgili tapuyu leyla üzerine mi yaptı diye düşündüm. ama para çıktı. keşke tapu olsaydı

Alla alla noluyo bana anlamadım gitti:KK50:
son 2 bölümde bana bi halller oluyo,gözlerim doluyo falan:KK28:

Şu son bikaç bölümdür neler oluyo diye bakıyorum annem izlerken

Ağlıyorum her bölümde de.

Be hey senaristler madem duygu yüklü bölümler yapcaktınız tadında bitirseydiniz de adam gibi izleseydik ya.

Son 15 bölümde iyice duygunun dozunu abartmışsınız yanii

X