Yaprak Dökümü - Kanal D

sorma nasıl cıktı o evden sanki leyla sü ten çıkmış ak kaşık herşeyde neclayı görüyorlar

aslında necla çok saglam karakterli bir ....:kızzzzzzzz

dediginden şaşmayann..onu oguz kandırdı....kötükedihüso

yoksa kız ayrıldı oguzdan bide hiç yüzüne bakmadı oguzlada ne güzel yakışıolardı keşke terrar birleşseler ama olmaz leyla var aradd.... olmazz...

bacım ne dediginin farkındamısın:uhm:leyla desen belkide necla olmaz o kadarda salak degildir heraldesositosositodelikafadulden

Ben katilmiyorum...

Gerçekten Leyla'nin ne suçu var ?

Necla çok sansli, nisanliyken terk ettigi, aldattigi adam onu geri kabul etti
Kimin basin gelirdi ki ?
Herseye ragmen kabul etti...

Leyla ne istedi ? mutlu olmak istedi sadece kimsenin elinden kimsenin kocasini almadi
O yuzden leylanin krizi, siniri tamamen hakliydi

Ha evet Necla çok pisman oldu, çok, affettiler, geri dondu ve ben çok sevinmistim, et tirnaktan ayrilmaz nede olsa.
Ama gerçekler ve yapilan hatalar unutulmuyor iste. o yuzden her adima dikkat etmek var
Kapide Leylayi suçladi ama hataliydi. ha bende acidim...oda o evin kizi evet...ama oldu iste

Leyla, Nazmiye yalan soylemedi. ona, kocam beni aldatti, bosandim dedi.
Dogruydu
Bizim basimiza gelse, hangimiz ilk gunden, soyleyebiliriz ki ? kocam beni aldatti, kizkardesimle kaçti, sonra ayrildilar, kizkardesim senin en iyi arkadasinla tekrar birlesti ve evlendi.

Nazmi, kendince hakliydi evet...duyduklarina inanamadi midesi bulandi.

Ben en son neden Nazmi geri geldiginde onu attilar anlayamadim.
Ona hak vermek gerekirdi
Leyla affetmeliydi onu
Leylanin aileside.

Ferhunde elime bi geçse...onu ne yapacagim bir bilse ! !

Iste boyle...

Son kisim beni aglatti hele birde yeni ev sahibini gorunce iyice sinirlendim
Onlara çok acidim...çok uzuldum...
Adam oyle bir baba ki ! kendi babasindan kalma evini sirf çocuklarinin hatalarini duzeltebilmek için evini satmaya kalkisti.
Umarim onlarda birlesip tekrar o evi satin alirlar yoksa insann vicdanen asla rahat olamaz.

Bence kanal dye konagin parasi cok geldi ondan baska yere geciyorlar...
Kriz var kriz

ayrica nazmiye karsi davranislari cok cirkindi gercekten,neye dayanarak gurur yapiyorsunuz?
cocuk ne dedi ne yapti ki :S baskasi olsa ortaligi yikar, birak kapiya gelip özür dilemek
yüzlerine bile bakmazdi... olanlardan dolayi degil yalan söylediler sonucta

bi arkadaş ali rıza beyin leylayı haklı bulduğunu yazmıştı bende karşı çıkmıştım
o arkadaş hakikaten haklıymış ali rıza bey leylayı haklı görüyor
ayrıca aşırı gururlu tavırları ve nazmiye olan davranışları çooook yanlış
neclayı da harcadı 2 dk da çok üzüldüm necla da suçlu tamam ama leyla da hiç mi kabahat yoktu yani
neclanın dediği gibi işi deliliğe vurup iyi yırtıyor leyla
necla dışında ailedeki herkese gıcığım
cevriye hanıma da hak vermemek elde değil fikret konusunda
heralde kazandıkları tüm para fikretin yol ve telefon masraflarına gidiyodur

evet haklisin bu fikretin gidip gelmesini ve telefon konusunu baya abarttilar gercekten...

slm arkadaşlar ben daha yen üye oldum bende bu diziyi çok severek izliyorum ve hep takip ediyorum

tekin ailesinin davranışları komple abartı zaten
bide geçen gün gazetede bişey okudum önümüzdeki sezon yaprak dökümü devam edebilir
bu sezon son olmayabilir ama inş. bitirirler sıktılar iyice

Devam ederse bu sefer ne olacak?
Leyla cemle gitsin,
necla oguzla evlensin
fikret bosansin nazmiye kacsin...

ay beklerim yani :-D hahahaha

valla en ii yaptıkları şey kredi kartı borcunu ödemedikleri oldu onuda ali rıza bey nasıl kabul ettiyse cok gururlu adam..ferhunde zengin oldu ödesin işte işi nee..

hastayım zaten alırıza beyin gururuna çocuklarının yapmadıgı kalmadı o hala gururlu:))))))))))))

kadın ilk defa doğru bişey söyledi hakikaten
normalde hiç sevmiyorum hayriye teyzeyi:)

çok haklısın yazdıklarına tamamen katılıyorum ayrıca alirizabeye ve hayreye hanıma çok sinir oldum hep leylayı haklı görüyolar nejlaya karşı çok kötü davrandılar bence sanki o neyaptıysa ayrıca olay niye onun üzerine patladı anlamadım hayriye hanım borçlarına yardım ederken nejla nejla diye dolanıyodu şimdi bir anda siliverdi kızı leylanında etrafa saldırmasına sinir oluyorum hiçbişey anlayıp dinlemedim kopardılar olayı olan nejlaya oldu bence çünkü leyla yalanlarla başlamasaydı olaylarda buşeki,lde gelişmicekti

valla en ii yaptıkları şey kredi kartı borcunu ödemedikleri oldu onuda ali rıza bey nasıl kabul ettiyse cok gururlu adam..ferhunde zengin oldu ödesin işte işi nee..

bence bu işten hayriye hanımın haberi var ama alirıza bey bilmiyo
çünki dikkate ettiyseniz şevket ferhundeyle telefonda konuşurken sağına soluna baktı kimse varmı diye
ben ne neclaya nede leylaya suç buluyorum
ikiside birbirine denk bence
birisi kardeşinin sevgilisini aldı
öbürü kardeşinin kocasıyla kaçtı
pembe dizileri geçti valla artık yaprak dökümükafamçokkarıştı

ya bu sadece bir dizi arkadaslar heyyy size diyorum ustelik artik cok civitti kucuk kadinlar yaprak dokumune yuz basar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…