Yaprak Dökümü - Kanal D

küçük kadınlarla yaprak dökümünü karşılaştırdığınıza inanamıyorum
şu an tv de oynayan en saçma ve abuk dizi küçük kadınlar bence

Katiliyorum, yaprak dokumu nereeee, kuçuk kadinlar neree

Ben sadece Nazmi ye yapilan harekete kizdim. Adam duyduklarina inanamayip hesap sormus, midesi bulanmis normalda yani...niye ona gurur yaptilar ? gerçekten burayi anlamadim. beklemezdim de.

Ama Leyla nin Neclaya karsi davranisi normaldi. Necla enistesiyle kaçti unutulmasin da...
Igrenç birsey bu.
Bende Leyla affetmisti ama sevdigi adam onu bu sekilde terk edince deliye dondu
Ben olsam, bende isyan ederdim.

Ben sadece Nazmi ye yapilan harekete kizdim. Adam duyduklarina inanamayip hesap sormus, midesi bulanmis normalda yani...niye ona gurur yaptilar ? gerçekten burayi anlamadim. beklemezdim de.

hem suçlu hem güçlü misali. kendileri Nazmiden sakladılar, o suç olmadı, nazminin onlara bunların doğru olup olmadığını sorması suç oldu.

bu arada ali rıza bey şevketin kredi kartı ekstresini ferhundeye yolladığını bilmiyor. o tamamen şevketin kararıydı. annesine hak verdi. e normalide o zaten. şevket sırf karısının hırsı yüzünden bankadan para dolandırmadımı.

bencede yani bende sinir olurdum heryerde karşısına çıkıyor dikkat ettiyseniz geçen bölümlerde cemin anne babası ne demişlerdi leylanın bir suçu yok karısına eğer nazmiye anlatırsan senin gelininin yaptıkları ortaya çıkar doğruda ya nejlayı sizde iyilik abidesi yaptınız cem onu bile bile kabul etti ama leyla onun yaptıklarının yüzünden sözlüsünden ayrıldı yarın birgün ne olcak yine aynı şeyler.

hem leyla söylemek istemedi sıfr cem ile nejlayı kötü duruma sokmamak için nazminin gözünde.söylemedi.nazmi öğrenincede bu olaylar oldu ilerdede karşısına biri çıksa söylese nejla yine trip yapcak bukız napsın şimdi onların mutluluğunumu izlesin hep hevesklensin.ya nejla sırf kendini affettirmek için zaten nazmiyi buldu ona.

Kizlar dizinin sonu hep iyi olacak diye umut ediyordum, ama sanki git gide berbat olacak.. herkes mutlu mesut olacak sandim, ama her yeni bölümden sonra sanki final cok üzücü olacakmis gibime geliyor..

Ama bi yandanda hep Nazmi ile Leylanin dügününü düsünüyorum, bence evlenecekler. (Final'de dügünleri olur diye düsünüyorum hep)

Eger ki oguzla tekrar cikmaya baslarsa, bu sefer Leyla annesinin babasinin yüzüne nasil bakacak??

en saçma diziler küçük kadın aşk yakar..

ikiside çok sıkıcı kanald iyce sapıtıı romanları dizi yapcam die....uzuatıkca uzuyo.... ..)

Ben cemin annesine sinir oldum....
Nazminin annasi aradıgında bi dogru düzgün selamlaşmadan döktü herşeyi ortalıga salak.....
ardındanda babası....
kötükedihüso

Ya neden herkes nejla ya kızıyor sonucta leyla kardeşinin sevgilisi ile evlenmedi mi ilk olarak... (Ama yinede eniştesi ile kaçmayı gerektirmezdi oda ayrı tabi)

aslında cemin ailesine hak vermemek elde değil hakketen
kendinizi kadının yerine koyun neclayı kolay kolay kabul edebilir misiniz gelininiz olarak
hazmedilmesi kolay bir konu değil gerçektende ve belli ki cem de hala hazmedemiyor
neclayı da günah keçisi yapıp leylayı hatasız görmekte doğru değil ikisinde de hatalar var
ali rıza beyin de neclayı haksız yapıp leylaya hak vermesi nazmiye karşı yaptıkları tutumlar çok yanlıştı
ama herşeye rağmen dizi mutlu sonla biter gibi geliyor bana

ama romanda kötü sonla bitiyo... aile dagılıyo.... romana sadık kalabilirler.....senağlama

byük ihtimalle kötü son olcak
arkadaşlar ben romanı okumadın
okuyanınzı rsa sonunu yazabilirmisiniz neler oluyo

ewt yaa bende merak ettim simdi romanın sonunu bu gidişlede aile dağılacak gibime geliyo..

roman mutlu sonla bitmiyor.:1no2:necla arap bi adamla evlenip suriyeyedi galiba oraya yerleşiyor.çok pişman oluyor.burda roman tutmaz necloş cemle evli....
şevket kötü yola sapıyor.şu durumda şevketinde ne olacağı belli olmaz.katıra takılırsa belli olmaz.delikafadulden
fikretin yeri belli..
leyla kitaba göre bi avukatın metresi oluyor.en refah içinde yaşayan o.sonunda ailesini yanına alıyor.
ali rıza bey kalp krizi geçiriyor.çok maddi sıkıntılar yaşıyorlar.sonunda leylanın yanına yerleşiyor.
ben acaba leyla avukat cana dönecek mi diye düşünmüştüm CADIARZUama belli olmaz.
gerçi belli olmaz.heran herşey olabilir...delikafaduldendelikafadulden

yok ya kesinlikle son romana göre olmaz
alirıza ölseleylanın metres olduğu bi eve asla yerleşmez:1no2
:

X