Yaprak Dökümü - Kanal D

Suu ferhundee yi geberdesim geliyoo yavv klava: sunu bi doven daha olsaa ahh icim sogusa kizlar hatirliyonuz mu hani oguz ferhundeyii kacirip da iyce bi dovmustuyaa o bolum 2kez yayinlandi haftaya yenisi oynamadi yine o bolumu koymuslardii hatta yine zevkle izlemistik ve demistikki ferhundedin dayak yedigini tum turkiye izlesinde bi kere daha icleri sogusun diye yine yayinladilar diye gulmustuk o hesap bi doven daha yokmu yavv sole icimizi sogutsaa

Tam herşey yoluna giriyor dedim,
Leyla sözlendi,
Cem askerden döndü...
Offf yine bir sürü sıkıntı çıktı...
Birde ev gitti ellerinden,
Bu dizi bizim yüzümüzü hiç güldürmüycek heralde...

Aynen katiliyorum bende gicik oldum zaten evlenmissin ev tutup gidecen ne duygu somurusu yapiyon kendi evimden kacarak gidiyom diye bide az dertleri varmis gibi sen uzuyon cik git istee sucuyla durmuyo sen sebep oldun tum bunlara
aman iykide ayrıldılar bide nazminin ailesinimi çekecektik az derdimiz varmiş gibi

Mu haha h aha dogru valla bide onlara kafa yoracadikk

Leyla sözlendi,
Cem askerden döndü...

felaketler ailesiiiiiiiiiiiiiiii
nüsubetler ailesi
laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

Leyla sözlendi,
Cem askerden döndü...

Evet yaa evi alan kütükte dizinin kalitesini dusurdu iyice simdi ev satilmis duygusal bi sahne ama evi alan komik rolde insan orada duysulaallik katan cumleler felan kullandirir patroon diyee gicik gicik konusuyo zaten aglayacadim son sahneye mahfetti sarilip aglamalari bide hani fikret seslendiriyo ya evimiz catimiz siginagimiz bizim degildi artik felan diye ahh karatti yinee icimu

ben gelecek bölümün fragmanınıda izleyemedim..
N eler oluyor kızlar??
Nere taşıncaklar nerde yaşayacaklar merak ettim...

taşıncaklar canım bende tam izliyemedim eloşdan leyla oguzun parmagı oldugunu ögreniyor evin satılmasında

Sallak leyla çok sinsi bu kız yaaa, Birde oğuza dönerse, oğuzda melek oldu son bölümlerde..
Rahat durmadı yılanın deliğine çöp soktu(ferhundeyei kıskandırdı) kendi üstüne kişkilledi resmen...

Leyla özür dilemesine , seni seviyorum demesine rağmen nazmiyi reddetip, ona yapmadığını bırakmayan oğuza dönerse dizi tam bir fiyasko olur yani...

aha ha gitti gül gibi çocuk ay cok kötü oldum ben ordasenağlama

aynen valla yaa..gıcık leyla hem suclu hemde güçlü...inşallah barışırlar dicem ama barışsalarda nazminin ailesi istemiyo nolcak şimdi işler arap sacına döndü iyce

Allah fragmanida izledim simdi.. ama o kadar heycanli olmayacak 102.bölüm..bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…