Yaprak Dökümü - Kanal D

Nazmi babasının o kadar lafına karşılık leyladan özür diliyor,
Bu gurur abideleride eşikten içeri almıyorlar oğlanı birde bi ton laf......

leyla ile oguz birlesek heralde
eski evide satin aldi oguz ceydayi da sevmiyor leylanin etrafinda da cok dolaniyor

hani bu ali rızaların ev satıldı ya..
hani bi adam aldı ya tuhaf bir adam..
işte bidahaki bölümde o adamla ferhunde karşılaşıyo...
o anda dedim ki ahanda oğuz bu adamı bu ferhundenin başına bela sarsa ne güzel olur ama......
inşallah olur öyle bişiy....

bu dizinin adından belli arkadaşlar
yaprak dökümü
evde gitti ellerinden
ben bu dizinin sonunu hiç hayır görmüyorum
özellikle alirızanın sonunu çok meak ediyorum
ferhundeyi kesin öldürür dayanamayıp bu gidişle
kendini frenliyo ama ne zamana kadar
oğlu kredi kartlarıı ferhundeye gönderdi
yine bi şeytanlık yapıcak ferhunde bekliyorum ondan böyle bişey

ferhunde dedi zaten ben bunun altında kalmam diye
yahu bişeyin de altında kal be ferhunde senin hiç mi hatan yok hiç mi kendini suçlu görmüyosun
ay bu kadın zorla insanı katil eder

kızlar ferhunde yeni biriyle tanışıyo aile yeni eve taşınıyo ferhunde kredi kartının hala ödenmediğini görünce şevketi arıyo senin dilin bayağı uzamış bak fena olur diyo manyak karı sonra onların evine gidiyo heralde hesap sormaya ama evde sadece evin yeni sahibi var leyla oğuzun aracı olduğunu anlıyo işyerine gidiyo benim üstümden günah çıkarma diyor sonra oğuz ona ayrıldınızmı diyor oda bırak peşimi diyor şevketle sedef iyice yakınlaşıyor evde sonkez parti verilcek işte böyle kızlar gelecek haftaki bölüm umarım anlatabilmişimdir.

leylaya gıcık oldum bu bölümde...

neclaya acıdımmm...

aile çok dışladı kızı..

ferhunde yine zavavllı ailenın yaksını bırakmıcak.. belli...

sevket yine çok pasiff..

yau fikret senın baska işin gücün yokum cevriye çok haklı....

hayrıye otorıteyı koydu kredidi ödenmicekk....

hakkımı helal etmm...

ali rıza bey tırstı hayrıyedennn.. evlat ayrımı yaptı resmen bide çocuklarıma düşkünm diyo...

leyla sankı sütten çıkmış akkasıkk kardeşinin sevgilisi ayarttı bide hamıle kaldı... kız ne kadar masumyyaaa

ne evmiş ya entırıka yumagııı..

gercekten bu kadr entıka dolu bi varmıydır yaffff:)

kızlar haftaya ferhunde gülşen sevgilisiyle tanıştırıyor ferhunde alır gülşeniin elinden sevgilisini :))

Ay son sahneye çok duygulandım yazık ya resmen evleri gitti ellerinden Allah kimseyi o duruma düşürmesin...
Bende aynı şeyi düşünüyorum cemre zaten gülşen ferhundeyi tanıdığından söylememiştir erkek arkadaşını kesin elinden alır,bu arada artık levent çıkmıyo heralde dizidenmi ayrıldıki

bende çok üzüldüm ya insanın doğup büyüdü evin satılması :çok üzgünüm:ferhundeyle şevket yakınlaşcaklarmış nondan cıkarmışlar diziden leventi benneyaptımki

yazık bende acıdım necla'ya.hep dışladılar onu.sanki herşeyi o yapmış gibi.son olay da dahil.yakıştıramadım ali rıza beye..

yazık bende acıdım necla'ya.hep dışladılar onu.sanki herşeyi o yapmış gibi.son olay da dahil.yakıştıramadım ali rıza beye..

sorma nasıl cıktı o evden sanki leyla sü ten çıkmış ak kaşık herşeyde neclayı görüyorlar

hem suçlular hem güçlü.. gucuk olmaya başladım tekin ailesine ya.. yalanı söyleyen onlar nazmiye trip yapan onlar hayret bişey ha hala başlarına o kadar olay geldi böbürleniyorlar yok gurur falan diye acaba o kadar zor durumda kalmasalardı ebedi kahveciyi kendilerine denk görürlermiydi.. insan ayırıyorlar.. ayrıca ferhunde çok şeytan biri ama o evdeykenki resmiyet nasıldı? bi ömürde gecmezdi öyle aynı evde sizli bizli

bu bölümde nejlaya gerçekten üzüldüm yaptıklarından pişman olmuş özür dilemiş ve tekrar etmeyen birisine öyle davranılmaz bence helede baba çok saçma geldi bana söyledikleri yok leyla istemeseydi almazdık seni eve falan dedim o nejlanın yerinde ben olsam hayatta bidaha bakmam yüzlerine .hayriye hanım güzel bir fikir attın bence yapsınlar ferhundede görsün gününü elmi yaman beymi yaman ödemesinler kredi kartlarını valla bana bunları yapana ben daha beterini yapardımda dizi işte nerdeeee yoksa böyle kendine kötülük yapana bile bişey yapmayacak insanlar azdır belkide yoktur bilee...

bende çok üzüldüm ya insanın doğup büyüdü evin satılması :çok üzgünüm:ferhundeyle şevket yakınlaşcaklarmış nondan cıkarmışlar diziden leventi benneyaptımki

hadi yaaa bende parsını alamadıgı için duymuştumm yazıklar olsun o şevkete.....delikafadulden

eger yakınlaşırsa...tühhhhhhhhhhh...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…