ya vericekler elime şu hayriyeyi neclayı oğuzu kerimi mustafayı erdoğanı vuralı fatmagülün yengesini mustafayıda hatta carolini aliyi ve diğer tüm kötü karekterleri lime lime edecem yaav ortaya karışık yaptım kaydirigubbakcemile3
Ne ettin bacım resmen toplu katliam senin ki :))
Ama haksız da değilsin aklinialirimsmile
ay arakdaşlar şu neclanın adresini falan bilen varmı bi koşu gidip şunu yolup geleyim. ay bir evlat bu kadar vefasız nasıl olurlya annesine diyor yeter durun artık kızınızın yanındada bende bir nefes alayımmm...sanki senelerdir bakıyorda ..pislikya tam yolmalık...anası kılıklı nolacak...
valla ha leylanın ilgilendiğinin çeyreği ilgilenmedi :bbo:
kocasını da kaçırdı zateen ohh rahat rahat nefes alsın yalnız başında ölsün ne koca ne kardeş ne anne ne baba..ailesi sırf açıkta kalmamak için oğuzun ekmeğini yiyolar ya onun ne mal olduğunu biliyo..ben olsam alırım yanıma bakıcıda tutarım ama oğuzun ekmeğini yedirmem..nefes alsınmışmış terbiyesiz salak alsanaalsanasmile
o daha çookkk kocalar kaçırır o hareketleriyle... her haltı ben biliyorum diyorya ayyyy valla saçını başını yolasım geliyo....klava:
2.eskittibi dk önce oğuz vardı ona da sahip çıkamadı biiir cem vardı adama kalp krizi geçirtti aileseyilen ikiiiii kaydirigubbakcemile2 aha da ali sarper de gitttiii hooop güm 3 sempatiksalakcinni
vay be
o yeni giren poliside ferhunde kaptı ee nolacak necla için yeni bir oyuncu transfer ederler artıkın ...o geri kalan 12 bölüm yalnız geçmez dimi yani.
bir baba yüz evlada bakar da yüz evlat bir babaya bakamaz...bunlarınkı böyle adamı bi yere sıgdıramadılar