Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu işi ferhunde ortaya çıkaracak bence.bu arada necla deli ediyor beni.ne duygusuz kız ya ferhunde bile ondan iyi geliyor bana
Ali rızanın artistliğine sinir oluyoru.
ne oldum budalasıydı kaymakam bey... ne olucam demedi hiiç..
oğuz katil iyi de çıksın şevket baksın size madem.. şevkete bir işe yara diye diye hapse atıldı yine.. yazık.
sedef o oğlanla çok sorun yaşayacak gibi geliyor. sanki o adam evlenince değişicek kötü biri olacak sanki.
leylanın çocuğunu merak ediyorum. bakalım ne zaman doğuracak.
alirıza düşman işgalinden kurtulacak mı?
valla çok doğru söylemişsin içimi okumuşsun resmenBence Ferhundeyle Oguz Ali Rizanin cocuklarinin tümüne bin basar.
Suna bak adam ne durumda, ne fikret ne necla bakiyor, leylada bakmaz Oguz istemese kabul etmese hemen sirtini cevirir oda, hic babam o benim diye diretmez bence.
Fikretde babasini düsünse kocasiyla barisir ve yanina alir babasini, bukadari basit.
Yok affedemiyorsa ozaman bosansin artik, kac ay gecmis aradan, fikret hanim hem kocasiyla görüsüyor flörtlesiyor hemde istemiyor. Bir insan bu sekilde gururlu olmaz.
Yediremiyorsa kendine ozaman ceksin cizgiyi, yeterince düsündü, ayrida yasadi.
Necla zaten tam bir manyak. Dünyanin parasi var, tut bir yardimci, al babani evine, annenin bile bakmasina gerek yok, bakicilar halleder, gücün yetiyor, kocanda evi terketti zaten.
Tekin ailesinin hepsi birer egoist! Aysede zavallim ayni psikolojisi bozuk yetisiyor, ferhunde/leyla/necla 2 gibi birsey olur oda büyüyünce, Ali Riza beyin haberi yok!
ali riza bey düzelsede su hayriye cadisini bosasa.....sokaklarda sürünse nejlaylan ikisi..:Saruboceq:
bence evet leyla necladan daha vefalı merhametli falan ama bütün bu olanlarda leylanın yüzünden.ser bildiginde hayir vardir...hayir bildiginde ser vardir bu olsa gerek..ferhundeyi kötü biliyorduk yardim edecek sanirim ali riza beye...allah kimseye hayirsiz evlat vermesin...heleki nejla gibisini...leyla onun durumunda olsaydi sanmiyorumki oguza bogun eysin..bütün ailesine bakardi..