Yaprak Dökümü - Kanal D

sonunu izleyemedim ne oldu anlatırmısınız.

Sonunda Ali Rızayı huzurevinde yerleştirdiler.Sanırım sıra Ayşe de.Onu da yatılı okula göndermek istiyolar.Hayriyeyede pes diyorum artık.2 ayda adamdan bıktı ya.Bu kadar olmaz.Ne bahtsız adam ya.:1shok:

ayy varya alirızanın o konuşmaalrı öldürdübeni yaaa
artık izlemeyeceğim içim acıyor yeminle mafoldumben

Bu sezon Ferhunde merhametli oldu.
Necla gittikçe taş kalpli olmaya başladı ama karşılığını da para hırsı yüzünden yalnız kalarak alıyor.
Ali Rıza Bey' e kimseden fayda yok o da bütün ümitlerini Ferhunde'ye bağlamış durumda.
Denize düşen yılana sarılır misali.:gitme:

Oğuz zaten karaktersizin tekiydi,ama Leyla fragmanıda izledikten sonra iyice düştü gözümden.Çok üzgünüm çoookAyşe'ye el kaldırmaya cüret edebiliyor tek kendi bencilliği için,Oğuz'un pisliği ortaya çıkmasın diye anne baba kardeş umrunda değil,bencillik, karaktersizlik herşey ondaymış meğer,iyice itici ve gıcığında ötesinde iğrenç olmaya başladı Leyla karakteri..:eek:lmaz::umursamaz:

şevket babasının sesini duymak istiyo sanırım onun tehditi sayesinde eve döner alirıza amcamız...

Dün fargmanını izledim,
ee artık baydı ama yinede sonunu merak ediyorum..
Şevket keşke itiraf etse de Oğuz girse hapse,
adam Leyla'dan utanmasa, Hayriye hanımı da Darülacezaye yerleştirecek yani...

2 gün önce çekimleri vardı leyla hanımı gördüm canlı olarak
malikaneleri bizim evin alt tarafında:))

artık baydı dizi ama bu kadar izledim sonunu getireyim diyorum

oh olsun o necla müsveddesine kocası bırakıyor...sen kimsinki seni çeksin alıp osaçlarını yolasım geliyor..

ayyyyyyyy o ferhundenin camdan köşkün bahçesini görmesi neydi yaaa..

aman allahım saçmalamışlar.........

sanki duvarın üstüne çıkmış izliyo gibiydi ne komik............

milleti artik aptal yerine koymaya basladilaR ....ferhundenin sanki bahcenin duvarina cikmisda izliyor gibi olmasi....yillar sonra trabzonda evleri oldugunu ögreniyorlar...iyice yapmacik oldu bu dizi.suyunu cikardilar.....

milleti artik aptal yerine koymaya basladilaR ....ferhundenin sanki bahcenin duvarina cikmisda izliyor gibi olmasi....yillar sonra trabzonda evleri oldugunu ögreniyorlar...iyice yapmacik oldu bu dizi.suyunu cikardilar.....
anam ferhunde bakmiyor ki kamara bakiyor orayaaaaaaaa:roflol::roflol:

ferhuundenin evindne oranın bahçesinin görünmesi imkansız hanımlar :)
evi karşısında evet gerçekten ama sadece bir camı gözüküyo onunda görmesi imkansız :KK70:
bahçenin duvarı olduça yüksek ve o ev alçakda kalıyo

son noktayı koydum kaydirigubbakcemile3

neclannin bu durumda olmayi hak ediyor
leylanin davranislari cok bencil
ev kaldi artik madem abisini kurtarsin
cok muhtac sayilmazlar abisi bakar onlara

X