Yaprak Dökümü - Kanal D

yaprak dökümü gibi güzel bir dizi coktandir izlemedim gercekden takip ettigim tek dizi a.s

hiç acımadım desem inanırmısınız
çünkü bundan kaç bölüm önceydi hani fikret cevriye hanımın parasını isteyip babasının borcunu kapatmıştı
ali rıza beyde hani neyir hanıma aşık bi adam vardı ondan para almıştı ki adam ne demek lafı olur lütfen alın bende bişeye yaramıyor orda duruyo demişti nerdeyse yalvaracaktı adama parayı alması için
ama ne oldu ali rıza bey eve gelince kahveciden aldım dedi o kadar düştüm dedi
insanı mesleginden ötürü aşagılarsanız helese bu size yardım etmiş birisi ise
eninde sonunda böyle olur

hiç acımadım desem inanırmısınız
çünkü bundan kaç bölüm önceydi hani fikret cevriye hanımın parasını isteyip babasının borcunu kapatmıştı
ali rıza beyde hani neyir hanıma aşık bi adam vardı ondan para almıştı ki adam ne demek lafı olur lütfen alın bende bişeye yaramıyor orda duruyo demişti nerdeyse yalvaracaktı adama parayı alması için
ama ne oldu ali rıza bey eve gelince kahveciden aldım dedi o kadar düştüm dedi
insanı mesleginden ötürü aşagılarsanız helese bu size yardım etmiş birisi ise
eninde sonunda böyle olur

Aslında çok dogru yere degindin desem yeridir ..
ßu normal yasantıda bile böyle etme bulma dünyası gibi sen herkim olursa olsun aşşağılarsan küçük görürsen gün olur sende küçülürsünyerimseniben
Allah hepimizin hakkında Hayırlısını versin herşeyin :Saruboceq:

o zaman bende kızmıştım kimlere el açtık muhtaç olduk demişti ona kızmıştım oysaki kahveci onları seviyor gevezede olsa insanları küçümsememesi lazım

Ferhundenin borçlarınıda ödemeyecekler ohhh olsun..
Ferhunde cadısınada haciz gider inşallah...En zayıf noktasından vurulcak ozaman..

Ali rıza bey burnu yere düşse dönüp bakmayacak türden kibirli bir adam bence,
Bi tuttumuş gurur gurur,

Ali rıza bey burnu yere düşse dönüp bakmayacak türden kibirli bir adam bence,
Bi tuttumuş gurur gurur,

dogru söylüyorsun çigdemim gurur abidesi alirıza bey:roflol:
şeye kızdım nazmi geldi hepsi bi tip sanki nazmi aldattı yada neclayla o beraber oldu hayriye hanım şevketi falan tutuyor lan çocuk ayagınıza gelmiş herşeyi bile bile :eek:klava:

Evet ya, nazmi o kadar laf duymuş ne yapsın yanii şok geçirdi resmen....
Birde su yüzüne çıkıyorlar..
Leylada sütten çıkmış ak kaşık mübarek...

bu dizi artık benide sinir ediyo.hele ali rıza beyin neclaya leysa istemese sen bu eve giremezdin demesi tek suçlu neclaymıs gibi davranması..yazık kıza yaa.... bide bu ali rıza bey antikasının lüzumsuz gururları varya artık tahammülüm kalmadı valla yok ferhundenin borcları onların borcuymuş yok bilmem onun seviyesine inemezmiş

yanlız ben alı rıza beyin saygılı tutumuna hayranım adam kavga ederken bile sesini çok yükseltmio lütfen diyerek konuşuyo.keşke herkes eşiyle öle tartışssa demi

aman ben ferhundeden iice tırstım be şimdi neler edicek acep daha bi hırslandı şimdi.

leylnında o masum tutumuna gıcığım.masum filan diil işte.ilk baştan herşey onun sayesinde buralara geldi.

bişilerde yolunda gitse artıkta bu kadar dram olmasa

Ali riza bey nazmiyi leylayla gorusturmediya hani gereginden fazla uzmussunun onu incittiniz diyee ayy gicik olduum nazminin ne sucu var yaa onada hak ver o kadar lafi duyduktan sonra beni kandirdin diye leylaya cikisabilirdi ama sadece dinlemek istedi anlat bana herseyi dedii o anlatmayinca duyduklarim dogrumu dedii burda incitecek kiracak ne yapti tabi soracak hic biey olmamis gibi duymazdan mi gelecekk yavv bide oglana sevket denen kardesimi uzdun diye dikleniyo sanki kendi cok iyi bi mok tobee tobee zavalli bide ozur diledii geldii hata ettim diyee

ya bence yanlış düşünüyorsunuz ali rıza bey orada kahvecinin mesleğini küçümsediği iiçin öyle demedi
bir insan zor duruma düştüğünde parasal sıkıntı yaşadığında kimden borç alır eşinden dostundan yakın akrabalarından yardım görür ama kahveci onlara o kadar uzak ki.... akrabası değil arkadaşı değil mahallenin kahvecisi ve ondan borç para almak özellikle aldığı para yüksek bir meblaysa bu tabiki çok üzücü ve utanç verici bişey yani bi kendi yerinize koyun ali rıza beyi sizde olsanız öyle dersiniz kimlere düştük mahallenin kahvecisinden borç alır olduk dersiniz yani burda kişinin mesleğini küçümseme yok bence....

Ali riza bey nazmiyi leylayla gorusturmediya hani gereginden fazla uzmussunun onu incittiniz diyee ayy gicik olduum nazminin ne sucu var yaa onada hak ver o kadar lafi duyduktan sonra beni kandirdin diye leylaya cikisabilirdi ama sadece dinlemek istedi anlat bana herseyi dedii o anlatmayinca duyduklarim dogrumu dedii burda incitecek kiracak ne yapti tabi soracak hic biey olmamis gibi duymazdan mi gelecekk yavv bide oglana sevket denen kardesimi uzdun diye dikleniyo sanki kendi cok iyi bi mok tobee tobee zavalli bide ozur diledii geldii hata ettim diyee

bence de yaa nazmiye verilen tepkiler çok yanlıştı ki nazmi leylaya karşı kırıcı davranmadı sadece anlat herşeyi dedi kendileri suçlu nazmiye hiçbişey anlatmadıkları için

yani nazmi hiç bişey demediki leyla yanlış yaptı orda çocuk küfür etmedi bişey yapmadı

dogru söylüyorsun çigdemim gurur abidesi alirıza bey:roflol:
şeye kızdım nazmi geldi hepsi bi tip sanki nazmi aldattı yada neclayla o beraber oldu hayriye hanım şevketi falan tutuyor lan çocuk ayagınıza gelmiş herşeyi bile bile :eek:klava:

bende sinir oldum aynen yani öyle kaptırmışımki kendimieşime doğru bağırıp şunlara bak ya heraldeki hesap sorcaktı adam aferinmi dicekti dedim yani.eşimde şaşırmış bana bakıyo:roflol::roflol:

bence leyla yanlış yaptı sen haklıydın sana söylemem gerekirdi diye asıl o özür diliyecekti maalesef senaryo yanlış.saçma.

bide nejlanın havalanması sinir etti beni ya kendi evimden kaçarak gidiyorum dediya sen zaten hiç konuşma sus rezillik yap oğuzla işi pişir sonra cemi nişanlısından ayır tekrar birlikte ol adamla evlen sonrada hiçbişey olmamış gibi insanlardan tavır bekle çok bencil biri ya sevmiyorum nejlayı hiç.sinirlerim tepemde ya.kafamçokkarıştı

X