Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1no2::1no2::1no2:
sonu çok acıklıydı
hiç acımadım desem inanırmısınız
çünkü bundan kaç bölüm önceydi hani fikret cevriye hanımın parasını isteyip babasının borcunu kapatmıştı
ali rıza beyde hani neyir hanıma aşık bi adam vardı ondan para almıştı ki adam ne demek lafı olur lütfen alın bende bişeye yaramıyor orda duruyo demişti nerdeyse yalvaracaktı adama parayı alması için
ama ne oldu ali rıza bey eve gelince kahveciden aldım dedi o kadar düştüm dedi
insanı mesleginden ötürü aşagılarsanız helese bu size yardım etmiş birisi ise
eninde sonunda böyle olur
Ali rıza bey burnu yere düşse dönüp bakmayacak türden kibirli bir adam bence,
Bi tuttumuş gurur gurur,
Ali riza bey nazmiyi leylayla gorusturmediya hani gereginden fazla uzmussunun onu incittiniz diyee ayy gicik olduum nazminin ne sucu var yaa onada hak ver o kadar lafi duyduktan sonra beni kandirdin diye leylaya cikisabilirdi ama sadece dinlemek istedi anlat bana herseyi dedii o anlatmayinca duyduklarim dogrumu dedii burda incitecek kiracak ne yapti tabi soracak hic biey olmamis gibi duymazdan mi gelecekk yavv bide oglana sevket denen kardesimi uzdun diye dikleniyo sanki kendi cok iyi bi mok tobee tobee zavalli bide ozur diledii geldii hata ettim diyee
dogru söylüyorsun çigdemim gurur abidesi alirıza bey:roflol:
şeye kızdım nazmi geldi hepsi bi tip sanki nazmi aldattı yada neclayla o beraber oldu hayriye hanım şevketi falan tutuyor lan çocuk ayagınıza gelmiş herşeyi bile bile klava: