Yaprak Dökümü - Kanal D

Carsamba gunleri bi bu birde Avrupa Yakasi vardi, simdi Yaprak dokumu bitsin diyorum ama.. Daha surukleyici bir dizi gelirmi onu da bilmiyorum..

Carsamba gunleri bos kaldi ya..

kızlaaaaarrr..... yeni sezonda nasıl devam ettirecekler sicee??? oğuza kaçma sırası ayşede mii yoksaa:)) baydı yaa izlemek istemiyorum saçma diyorum ama yinede merak edıyorumm(

izlemeyi düşünmüyorum yeni sezonda
para tatlı geldi bitiremediler rezillik,saygısızlık!
aşk-ı memnunu da küpünü doldurmayı bilirdi saygılılarmış uzatmadılar

Ne zamanki Ferhunde o meşhur konaklarının karşısındaki evi tuttu,ben,dizinin fanatiği olan ben izlemeyi bıraktım...Senaryo'nun saçmaladığı zurnanın zırt dediği yerdeydi artık dizi..Tüm hesaplar görülmüştü,herşey olup bitmişti.Ne halt etmeye Ferhunde o evi tuttu?İsterse 10 sezon çekilsin,saçmaladı kesinlikle izlemiyorum.benneyaptımki

bitsin artik bu dizi diyoruz...ama özledim ben yaprak dökümünü...zaten diziler sezona girdi gireli türkce kanallara baktigimiz yok..

Son düzenleme:
geçen senelerde bu mevsimde mutlaka tanıtıcı fragman çıkardı ekrana ama bu sene bende göremedim heralde tatile daha doyamadı oyuncular,artık şu dizi bi bitse açıklamalara göre bu sene içinde ocakta bitecek deniyor ama ben bitmeden inanmayacağım sanırım çünkü her sene aynı laf dolaşıyo ortada

haklısın cnm.yerimseniben geçen senede bu son baharımız diyorlardı.yine sürdürdüler.lmaz:lmaz: bakalım ne saçmalayacaklar bu sene.konuda kalmadıkii.:1no2:
bakınız aşkı memnu gibi çok izlenen[ki ben izlemiyordum] diziyi çekip tam zamanında bitirdiler.aynı ekip neden yaprak dökümünde bu kadar ısrarcı anlamıyorum..
klava:klava:klava:klava:

uzadıkça uzayan ve artık kalite kalmayan bir dzi haline geldi ilk sezonlarını beğenerek izliyordum ama artık bende bitsin diye bakıyorum

lllah allah siz ne istiyosunuz yaprak dökümünden yaa bitince kinami yakicaksiniz ben seviyorum bu diziyi a

YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI?
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Yaprak Dökümü'nün yeni bölümlerinin çekimi başlıyor..
YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI? Kanal D'de dört yıldır devam eden Yaprak Dökümü'nün yeni sezonda 16 bölüm yayınlanacağı belirtildi.. Normalde 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan diziye 3 bölüm daha eklendi..

Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan dizinin 4 yıllık macerası çekilecek 16 bölümle sona ererken, AY Yapım'dan gelen bilgilere göre finalde bizleri müthiş sürprizler bekleyecek..

Dizinin kitaptakinden çok farklı bir sonla noktalanacağı öğrenildi..

medyaradar.com

geçen yıl da aynısını söylüyorlardı...
bakalım bu sene sözlerini tutacaklar mı...

benim düşüncem beni ilgilendirir.seni değillllllll.kına yakın felan ne oluyorrr öylee terbiyeli ol.inşalllah hemen biterrrrrrrrrrr

bir terbiyesizligim olduugunu düsünmüyorum
ben sakasina söylemistim arkadaslar hemen yanlisa cekmeyin lütfen
art niyetiim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…