- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
Canım zaten tamamen güveniyorum demedim ben.Hepimiz hamd olsun muslumaniz, inaniyoruz. Ama tamamen guvenmek yanlis bence. Insan hic kendi nefsine guvenirmi? Guvenemez. Erkeklerin nefsinede guvenilmez. Peygamberler bile hata yapmaya musaittir, unutmayin ki insaniz.
Benim esim guven olmadan olmaz der, fakat yanina da ekler. Guveneceksen yuzde yuz guvenme, 5% yanilma payi birak. Kendine de bana da.
Beni aldatirmisin hic diye sorulmaz tabii, ama sorsam galiba, bunu ben nerden bileyim der. Simdi asla derim, bakarsin yarin sapitirim. Yarin ne olacagimiz belli mi?
Buyuk konusmamak lazim bence..
Senin düşündüğün gibi düşünüyorum.
Eşim sorar bazen bekliyormusun böyle birşey diye?
Beklemiyorum ama Allah şaşırtmasın.Yapmazsın diye birşey yok diyorum.
Yani herkeste ufakta olsa ihtimal vardır.
Kaldı ki şuan benim durumumda aldatılmaya müsait.
Eşimle aramızda m ler var.Ne gözüm görür ne kulağım duyar.
Rabbim o cesareti vermesin.
Yapmaz diye düşünüyorum ama asla demiyorum...
eskisi iki cocuguma ne babalik yapti..nede iyi bir es olabildi..evlilik hayatinin %95 gece haytinda..baska kadin kizlarlan gecti..zaman geldi evimizde yiyecek birseyimiz bile olmadi..o dedigim yakin arkadasimdan borc almistim en azindan cocuklarim ac kalmasin diye ..ayrildigimda kizimin biri 2,5 yasindaydi...biride 3,5...simdi genc kiz oldular..13-14 yasindalar..simdiki esim öz babalarindan daha iyi babalik yapti kizlarima..es olarakta eskisi tirnagi bile olamaz.simdiki esimin..kizlarim her zaman ne kadar hoslanmasamda bu durumdan babalariyla görüstüler...onlarda simdi babalarinin az cok nasil bir karekterde adam oldugunu anladilarki eskisi gibi önemsemiyorlar....yani o kizginlikla cocuklari babalarina göstermemekle o kötü bilinen adam dahada kiymete biner..daha tatli olur..ayrildikan sonra cocuklarin anneleriyle veya babalariyla görüsmelerine engel olunmasi bana göre ne olursa olsun dogru deyil..
Aslında haklısın.
O zaman burada kişiselleşiyor olay.
Görüşmeyi hakediyorsa eğer evet görüşmeli.
Yok haketmiyorsa görüşse ne olurki.
İnş hiçbirimiz yaşamayalım bunları.
Yaşanan varsada yaşandığıyla kalsın.Tekrarı olmasın...