Yaprak Dökümü - Kanal D

Bu diziyi ilk bolumunden itibaren izliyorum. Bazi olaylari sakiz gibi uzatip sacmalasalar da bu dizi bitince sanki hayatimda birseyler eksilecek gibi geliyor. Kac senedir o kadar benimsemisim ki karakterleri, sanki komsum hepsi. Simdi bitsin bitsin diyorsunuz, tamam bazen ben de diyorum, ama bitince ozleyecez bu diziyi.

haklısın cnm.yerimseniben geçen senede bu son baharımız diyorlardı.yine sürdürdüler.:eek:lmaz::eek:lmaz: bakalım ne saçmalayacaklar bu sene.konuda kalmadıkii.:1no2:
bakınız aşkı memnu gibi çok izlenen[ki ben izlemiyordum] diziyi çekip tam zamanında bitirdiler.aynı ekip neden yaprak dökümünde bu kadar ısrarcı anlamıyorum..
:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

aynen canım yaa adamlar aşkı memnuyu tadında bıraktı hiç sıkmadan.yaprak dökümünü bende çok severdim kaçırmadan bakardım geçen sezon öylesine baktım bu sezon bakarmıyım onuda bilmiyorum saçmaladılar iyice suyu çıktı yani:)))))

YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI?
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Yaprak Dökümü'nün yeni bölümlerinin çekimi başlıyor..
YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI? Kanal D'de dört yıldır devam eden Yaprak Dökümü'nün yeni sezonda 16 bölüm yayınlanacağı belirtildi.. Normalde 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan diziye 3 bölüm daha eklendi..

Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan dizinin 4 yıllık macerası çekilecek 16 bölümle sona ererken, AY Yapım'dan gelen bilgilere göre finalde bizleri müthiş sürprizler bekleyecek..

Dizinin kitaptakinden çok farklı bir sonla noktalanacağı öğrenildi..

medyaradar.com

geçen yıl da aynısını söylüyorlardı...
bakalım bu sene sözlerini tutacaklar mı...

her sezon bu bahar sonbaharımız olcak diyolar ama icraat yok:)inş sözlerinde durup 16 bölümle biter

Haftanın En Çok İzlenen İlk 10 Dizisi (26 Nisan - 2 Mayıs 2010

1-Yaprak Dökümü 18.59
2-Aşk-ı Memnu 17.57
3-Hanımın Çiftliği 15.91
4-Türk Malı 11.59
5-Aşk Ve Ceza 11.47
6-Kurtlar Vadisi Pusu 10.56
7-Geniş Aile 9.71
8-Ezel 9.55
9-Arka Sokaklar 9.53
10-Aşk Bir Hayal 9.23

aynen canım yaa adamlar aşkı memnuyu tadında bıraktı hiç sıkmadan.yaprak dökümünü bende çok severdim kaçırmadan bakardım geçen sezon öylesine baktım bu sezon bakarmıyım onuda bilmiyorum saçmaladılar iyice suyu çıktı yani:)))))

16 blm kalmışş.şubat başında bitcekmişbakarızz öylesine cnm :bbo:

sümük gibi uzadı dizi arkadaş bitsin artık hatta yeni sezona hiç başlamasın yahu
bitecek diyorlar şubatta yok inanmam iki senedir aynı laf dönüyor
yalan rüzgarına dönecek torunlarımla birlikte izleriz artık

Kanal D’nin 4 sezondur, büyük bir beğeni ve sadakatle izlenen, rating rekortmeni dizisi, “Yaprak Dökümü” bu sezon son 15 bölümüyle ekrana gelecektir.

15 Eylül Çarşamba gecesi 160. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan Yaprak Dökümü, 29 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 175. final bölümüyle sona erecektir.

Konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

Kanal D

medyaradar.com

Itiraf ediyorum, Yaprak dokumu'nun bitmesini istemiyorummm! sempatiksalakcinni
eskiden isterdim ama simdi istemiyorum, ayrilmak zor olacak benim icin valla.:enbuyukkk:

Geçen sezon sırf izlemek için izliyordum.Alışkanlık oldu açıkçası.Sigarayı bırakamamak gibi bişey bu kaydirigubbakcemile3

ne zaman izlesem üstüme derin bi hüzün çöküyor sanki bende o ailenin bir ferdiyim gibi üzülüyorum en çokta Ali Rıza Beye üzülüyorum.
ama yinede izliyorum.

X