Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın cnm.yerimseniben geçen senede bu son baharımız diyorlardı.yine sürdürdüler.lmaz:lmaz: bakalım ne saçmalayacaklar bu sene.konuda kalmadıkii.:1no2:
bakınız aşkı memnu gibi çok izlenen[ki ben izlemiyordum] diziyi çekip tam zamanında bitirdiler.aynı ekip neden yaprak dökümünde bu kadar ısrarcı anlamıyorum..klava:klava:klava:klava:
uslubunuza dikkat ederek yazarsanız memnun olurum
illk uyarım
YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI?
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Yaprak Dökümü'nün yeni bölümlerinin çekimi başlıyor..
YAPRAK DÖKÜMÜ KAÇ BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK? FİNAL KİTABA UYGUN OLACAK MI? Kanal D'de dört yıldır devam eden Yaprak Dökümü'nün yeni sezonda 16 bölüm yayınlanacağı belirtildi.. Normalde 13 bölüm olarak çekilmesi planlanan diziye 3 bölüm daha eklendi..
Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan dizinin 4 yıllık macerası çekilecek 16 bölümle sona ererken, AY Yapım'dan gelen bilgilere göre finalde bizleri müthiş sürprizler bekleyecek..
Dizinin kitaptakinden çok farklı bir sonla noktalanacağı öğrenildi..
medyaradar.com
geçen yıl da aynısını söylüyorlardı...
bakalım bu sene sözlerini tutacaklar mı...
fıstık hayırdır bekar yazıyor:)))
aynen canım yaa adamlar aşkı memnuyu tadında bıraktı hiç sıkmadan.yaprak dökümünü bende çok severdim kaçırmadan bakardım geçen sezon öylesine baktım bu sezon bakarmıyım onuda bilmiyorum saçmaladılar iyice suyu çıktı yani:)))))
her sezon bu bahar sonbaharımız olcak diyolar ama icraat yok:)inş sözlerinde durup 16 bölümle biter
ooooo çok oldu:icecream:
bekarlık sultanlıkkaydirigubbakcemile5
16 blm kalmışş.şubat başında bitcekmişbakarızz öylesine cnm :bbo:
dalga geçiyorsun sanırım:))))
evet ayrilmak zor olacak..kaydirigubbakcemile3Itiraf ediyorum, Yaprak dokumu'nun bitmesini istemiyorummm! sempatiksalakcinni
eskiden isterdim ama simdi istemiyorum, ayrilmak zor olacak benim icin valla.:enbuyukkk:
yok cnm bnm wallahi
niye yalan söleyim