Yaprak Dökümü - Kanal D

şevket sonunda işe yaradı kedi olalı fare tuttu, babası işe yaramıyorsun deyince kahramanlık yaptı.
bu her işi eline yüzüne bulaştırdı, batırdı. en iyisi ben hapiste yatayım bir işe yarayım kardeşim mutlu olsun diye düşündü. ama polis bu cinayeti çözer.
necla tam gıcık nurtenimiz eksik diyor. sende aliden dayak ye inşallah.
bu arada havalar ısındı ali sarper hala fular takıyor.
ali rıza nurtenin babası ile konuşurken kendi gerçekleriylede yüzleşti. aynı tavrı leylaya göstermişti.
leylaya çok üzüldüm, salak oğuz yüzünden hamile hamile ne acılar yaşıyor.

canım zerre acımıyorum leyleya.
kaç kratlık pırlantaları alırken yalıyı alırken bi kere soruyormuydu oğuza nnerden geliyor bu para diye .sonra sonra sordu. oğuzun ne cins olduğu belli .kaç defa döndü yine oğuza.
b,z mutlu olcaz dedi.yahu ailesiz mutluluk olurmu. bunun bayramı var seyranı var.sen babanı verem et sonra ben mutlu olcam.

neclaya gelince onun romandan anlayabilirz. necla zengin sandığı bi herifle evleniyor ama fos çıkıyor.
zaten geçen bölüm ali bi parayı bulamadı neclanın dasuratı düştü. böle bi yerlerden para beklicek diyemi beklicez dedi. ali çulsuzun teki

ya harbiden alinin atkısı acaba entellik katmak yada zengin tiplemesi içinmi var
yoksa boynundaki izlerimi kapatıyor genellde kadınlar bu yola başvurur ama çok sıktı ali çok itici bir adam ya

birdahaki bölüm sanirim tam bir dram fragmana bakarken bile tüylerim diken diken oldu:gitme:

Aman iyi kurtuluruz artık saçmasapan kaprislerinden gurur budalası konuşmalarından,

Valla hiç acımıyorum o adama,

Ohhhh Neclayla Alinin arası da açılıyo galiba.....
sositososito

Vayy be Tekin ailesi bitmiştir benim için diyo Necla,

Görürüz kızım biraz zaman geçsin bakalım,nasıl siliyomuşsun sen onları...

Son düzenleme:
neclaya bakin hele..tekin ailesi bitmistir benim icin diyo...onun yedigi haltlari ailesi affederken iyiydi..karektersiz koca kafa neclaa..ne cabuk unuttu kendi yaptigi hatalari...bu uyuzun sonu iyi gözükmüyor...cok büyük konusuyor...ne oldum delisi oldu..bahce kapisindan boynu bükük masum masum uzaktan ailesini izledigi günleri ne cabuk unuttu.

pislik ya ne çabuk onuttu eniştesiyle kaçtığını randevu evinde yakalandığını ve kocası ölür ölmez alinin üstüne atladığını adi şey nolcak.

kızlar ben 2 linkide açamadım
vtunnelden girim youtube kaçıncı bölüm başlık ne yazim

X