Yaprak Dökümü - Kanal D

Bu Ferhunede herkes evlenirken evliliklerini bozmaya çalışıyordu. Bazılarında başarılı olmuştu. Leyle'nınkini mesela. Birisi de bunun beraberliğini bozsun. Sinir oldum çocuğun ailesiyle tanıştığında. Gören de tertemiz, düzgün bir insan sanır.
Yazık gireceği aileye. Bir yuvayı daha dağıtır.

Son düzenleme:
kızlar acil bişey sorucam bu ferhundenin yanındaki unutulmaz dizisinindeki tolgamı

haftaya heralde sezon finali olacak tam oğuz teslim olacaktı şevke t çıktı ortaya aman girsin hapse ya
faydasızın teki zaten alışamadımda şevkete
ferhundeye de acıdım biraz ama iyiki kaçtı gitti aileyide mahvederdi
ama bu çocuk şevket gibi salağa benzemiyodu

offf bitsin artık bu işkence yaaa,izlemeyecem diyorum merak ediyorum,izledikçe de sinirim tavan yapıyor,artık ali rızayı buda öldürmezse ben sinirden ölecem offf salak oğuz,zavallı leyla,gıcık nejla şiştimmmmmmmmmmmmmmalsanaalsanasmile

Ali Rıza ßey bu olayı duyduktan sonramı felç geçiriyo acabakafamçokkarıştı

ferhunde'nin gittiği restaran çok güzell?? göl kıyısında.. acep neresi ki? bilen varmı?

bu hafta sezon finali değilmiydi. ammannn ne zamandır doğru düzgün izlemiyordum . bugün sırf sezon finali diye izledim desenize boşuna bi bölüm izlemiş.
len şefkettt
leyla adamsa kardeşini kurtarır nerdeee.
o ağzına dolamış oğuzla mutlu oğuzla mutlu olcazzz.
vicdanı nasıl kaldırcak bunu

kızlar ferhundenin ağladığı sahnedeki şarkı ne bilen varmı
bana yazsanız bi
çok güzeldi.

ferhunde o çocuğun ailesiyle daha fazla yüz göz olmadan bırakıp gitmesi iyi oldu yoksa o ailenin way haline olurdu....çocuğun ailesinin nasıl eli ayağı birbirine dolandı nasıl hürmte ediceklerini şaşırdılar...
şevketin yaptığı işte iş değil hani..ne o öyle suçu üstlenmeeler falan...oğuza diodu vicdanın el vercekmi öyle yaşamaya die ama kendisinin vicdanı nasıl el vercek masumken içerde yatmaya onu merak ediom...akannehir

sedeftede hiç heycan yok insan biraz heycanlanır ya eli ayağı dolşaır evlenicek diye..bu hatunda tık yok...birde italyada moda evi, die aysirayı yutturuyor ya ne güldüm onada..kaydirigubbakcemile

Gönlüm göçebe
Ayaklarım ona uyar
Çok sevmekten korkarım
canım yanar
Bedenime saplanan hançeri çekip çıkarır gibi
sıyrıldım korkularımdan
Onu ölüm gibi düşman sardım

Yalınayak dikenlere
taşlara basa basa yürüdüm
Bu yükü sırtımdan attım
Aşkın gürültüsüyle sağır oldum
Yoruldum…

güzel şarkıymış..

aynen..

ama babası bir işe yara dedi...sonrada leyla abi yardım et diyince kahramanlık yapıp işe yarıyım dedi heralde...
iyi işte gitsin içerde bedavaya yatsın bir işte dikiş tutturduğu yokk..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…