Yaprak Dökümü - Kanal D

bana kalirsa, mithat sevketin bu suçu ustlenmesine kizacak, o da cok ii biliyor ki bu oguzun meselesiydi!!! sevket kendini yok yere atese attigi için kizacaktir!!! sonuçta kendini o ailenin ferdi gibi yakin gormeye baslamisti herkesi!!!!

ama mithat senin oglun beni satti gibi birsey diyor, niye desin ki sucu ustlendi diye, bence de sevketin ise gitmemesine bozuldu, cok onemliydi heralde

Fragmanı izledim ferhunde eve gelen polisleri görüyordu..çocukla işler yolunda değil galiba sahil kenarında ağlıyordu..ali rıza beye sinir oluyorum çok fazla gurur budalası, ne kadar sıkarsan sık hayatta hiçbir işi yolunda gitmedi dikkafalılığı yüzünden..anladığım kadarıyla oğuz kimseden ses çıkmayınca saklamaya karar verdi ama babası gibi gurur budalası aşırı dürüst şevket bununla nasıl yaşayacaksın diye bağırıyordu..

evet haklısınız galiba şevket kızkardeşinin zırlamalarına dayanamayıp suçu üstüne alınacak..sebebi de babasının saçma sapan bağırmaları..bücür sedefte evleniyor hayatta amacı kalmadı adamın.....çok saçmaaa...

karısı tahsini terk mi ediyordu yoksa psikoloğa giderken mi arkadan gösterdi anlamadım..çok soğuk kadın ya erkek olsam bu kadarını da istemezdim..babasının kızı..

sağol tatlım benim iyide ali rıza niye kızıyo anlamadım şevkete sanki oğuzun suçunumu üstlen diyoki adam yuh yani nasıl uzatcaklar bilmiyom

elaleme nasihat vereceğinize kızınıza kanat gerin azcık kaş göz hareketleri yapıyo leyla için anası nejladan korkuyo ya sanki onane oda kızı sende salak cahil kadın
klava:klava:klava:

bence,
mithat sevkete saat 8 de gelcekler falan diyoduya oraya gitmedi. alirizaya senin oglun beni satti diye bagiriyo..
ali riza da sevkete sorumsuzlugundan dolayi bagiriyo.
sevket de polisler gelince leylanin hatirina ben yaptim diyo.
hayriye hanim fikrete nasihat veriyo. falan..

şevket alıyo üstüne görünen böyle kardeşi için feda ediyor kendini

Boyle suc ustlenmek kolay mi yaa.. Ne bileyim arastirsalar cikarirlar gercegi gibi geliyor bana.. Sevket gercekten sacmalar eger yaparsa.. Cunki kardesine iyilik yapmis olmaz..

Bence Oguz'a git teslim ol demesi lazim. O babaysa, Sevket'te dayi yani

Girsin salak şevket kodese ...
bizde görmemiş oluruz bön bön bakan bir şevket :))))

Gercek hayatta kimse ne böyle oguz gibi adam icin nede böyle evden kacmis evli adamdan hamile kalmis kardes icin kendini yakmaz. Sevket sucu üstlenirse kocaman bir sacmalik olur. Sanki oguz düzelecek, her seferinde daha büyük belalar aciyor milletin basina. Yilanin basida Ali Riza bey´in tuhaf tuhaf davranislari. Kücük kizini dersaneye yolluyacak parasi yok, tutuyor zengin neclayla kocasinin yaninda dükkanin iki kurusunun hesabini yapiyor. Beyin diye birsey yok adamda, tutmus bir gurur diye, tüm cocuklarini felakete sürükledi, onlarda zaten hic iyi yetistirilmemis, nerde tutarsiz bir davranis cocuklari orda. Artik kime suc bulacagim bilemiyorum, hepsi birbirinden tuhaf. Bir adam akilli insan yok su dizide.

demi vereliniortak
ferhunde hakkından gelsin hepsinin.
başlarına gelen herşeyi hakediyorlar hiç birine acımıyorum :dilcikar:

seyfiyi oldurdu patronu vardiya pastibacak

hadi bee :1shok:
vaay o yürek var mıymış onda :1shok:
aboww izleyeyim barim netten

ya hep saçmalıyorlar diye izlemeyeyim fragmanlardan anlaşılıyor dedim
bi izlemedim olay oldu :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…