bu hafta deil sanirim ali rizaya inme incek once
Gerçek mi diyosunuz yaaa,ay çok utandım şimdi.mafoldumbenDevamlı seyretmediğimden herhalde..bilmiyorumkismile
bana kalirsa, mithat sevketin bu suçu ustlenmesine kizacak, o da cok ii biliyor ki bu oguzun meselesiydi!!! sevket kendini yok yere atese attigi için kizacaktir!!! sonuçta kendini o ailenin ferdi gibi yakin gormeye baslamisti herkesi!!!!
ama mithat senin oglun beni satti gibi birsey diyor, niye desin ki sucu ustlendi diye, bence de sevketin ise gitmemesine bozuldu, cok onemliydi heralde
ben fragmanı izleyemiyorumm :sinifsinif:
Canım öncekini ben de açamadım, burdan dene
Video: Yaprak Dökümü - 158. Bölüm Fragmanı - Timsah.com
Canım öncekini ben de açamadım, burdan dene
Video: Yaprak Dökümü - 158. Bölüm Fragmanı - Timsah.com
tşk cnm kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
rica ederim canımopuyorumnanaktan
Gercek hayatta kimse ne böyle oguz gibi adam icin nede böyle evden kacmis evli adamdan hamile kalmis kardes icin kendini yakmaz. Sevket sucu üstlenirse kocaman bir sacmalik olur. Sanki oguz düzelecek, her seferinde daha büyük belalar aciyor milletin basina. Yilanin basida Ali Riza bey´in tuhaf tuhaf davranislari. Kücük kizini dersaneye yolluyacak parasi yok, tutuyor zengin neclayla kocasinin yaninda dükkanin iki kurusunun hesabini yapiyor. Beyin diye birsey yok adamda, tutmus bir gurur diye, tüm cocuklarini felakete sürükledi, onlarda zaten hic iyi yetistirilmemis, nerde tutarsiz bir davranis cocuklari orda. Artik kime suc bulacagim bilemiyorum, hepsi birbirinden tuhaf. Bir adam akilli insan yok su dizide.
ne suç işledi yine bu oğuz ben anlamadım
birkaç bölümdür izlemedim
seyfiyi oldurdu patronu vardiya pastibacak