Yaprak Dökümü - Kanal D

Yani o kadar saçmaladılar ki,artık izleyemiyorum,hep değiştirdim kanalı izlerken,

Bir kere Ferhunde ve Neclanın o kadar yaptıklarına rağmen sonlarını mutlu bi şekilde bitirirlerse çok çok çok saçma olur,

Bu yeni oğlan da bişeye benzemiyo şevketten daha da salak,başka adam mı bulamamışlar yaa,

Şevket iyi bi işe yarasa şaşardık zaten,salak iyi mi oldu şimdi yaptığı,

Ay bi de Neclanın komşu için dediğini duydunuz mu,

Bi Nurtenimiz eksikti dedi,bu kız tam dayaklık,inş.beş parasız kalırlar, Leylaya kul olur muhtaç olur sonunda...
:eek:klava::mymeka:

Diziyi uzatmak icin sacmaladiklari bi gercek ki bazi ayrintilari bile atlamislar mesela dünkü bölümde ferhunde ihbar etmek icin polisi aradi ama adres vermedi merak ettim acaba polis telefon sinyalindenmi buldu adresi:bbo:bide su neclanin kocasinin boynundaki atkisi kokmadimi dahaakannehir

ferhunde oguzu gorduya sabaha karsi eve gelirken sevketin seyfiyi oldurdugune inanmayacak bence mahkemede sahitlik bile yapar bu kesin

Diziyi uzatmak icin sacmaladiklari bi gercek ki bazi ayrintilari bile atlamislar mesela dünkü bölümde ferhunde ihbar etmek icin polisi aradi ama adres vermedi merak ettim acaba polis telefon sinyalindenmi buldu adresi:bbo:bide su neclanin kocasinin boynundaki atkisi kokmadimi dahaakannehir

bana kalirsa o atliyla dogmus :KK1:

bence cok saacma oldu sevketin üstlenmesi ayrica hicte gercekci degil
hem niye sevkete acilarin cocugu muamelesi yapiyolarki cok sacma hosuma gitmedi

şevkete babası bi işe yara deyince bu yola başvurdu gaza geldi binevi ,babasının felç geçirmesini buna bğlıycaklar galiba adamın başına gelebilecek başka şey kalmadı tabi bunu buldu senaristler ,bende şaşıyodum oğuz nasıl oluyoda ali rızaya bakıyo diye demekki bunun sonucunda kendini mecburi hissedicek

:roflol:

Ya bi de Ferhunde Nehirin adını verdi ve kodladı ismini ama yanlış hatırlamıyosam iki kere Yozgat Yozgat dedi,

Nehir Genç dedi,ama içinde hiç Y harfi yok ki...

Ne saçmalık şimdi bu
!:eek:lmaz:

Ya bi de Ferhunde Nehirin adını verdi ve kodladı ismini ama yanlış hatırlamıyosam iki kere Yozgat Yozgat dedi,

Nehir Genç dedi,ama içinde hiç Y harfi yok ki...

Ne saçmalık şimdi bu
!:eek:lmaz:

bende kadinin adi nehir saniyordum
ama kadinin adi nehir degil neyirmis ama ferhunde neden iki kere y kotladi
onu bende anlamadim

simdi izledim icim sisti butun enerjimi aldi bu dizi..sacmaliklar kol geziyor..hic mi iyi bisey olmaz kardesimmmakannehir

şevket sonunda işe yaradı kedi olalı fare tuttu, babası işe yaramıyorsun deyince kahramanlık yaptı.
bu her işi eline yüzüne bulaştırdı, batırdı. en iyisi ben hapiste yatayım bir işe yarayım kardeşim mutlu olsun diye düşündü. ama polis bu cinayeti çözer.
necla tam gıcık nurtenimiz eksik diyor. sende aliden dayak ye inşallah.
bu arada havalar ısındı ali sarper hala fular takıyor.
ali rıza nurtenin babası ile konuşurken kendi gerçekleriylede yüzleşti. aynı tavrı leylaya göstermişti.
leylaya çok üzüldüm, salak oğuz yüzünden hamile hamile ne acılar yaşıyor.

dizinin sonunu izleyemedim
şevket gerçekten de suçu kendi üstüne mi aldı akannehir
ne anladım şimdi
oğuza şüpheli değilsin suçlusun; git teslim ol diye dürüstlük lafları atıyordu
bu mu dürüstlük; başkasının suçunu üzerine alıp suçluyu dışarda eli kolu dolaştırmak mıdır alsanaalsanasmile
çok saçma çok kötükedihüso
mithatın da dediği gibi, sen şimdiye kadar neyi becermişsin ki beceriksiz, gözüm görmesin seni :eek:klava:
yemişim senin dürüstlüğünü peh :nazar:

Son düzenleme:
daha oguza suclu denmeden sazan gibi atladi hemen..leylanin derdiyle bogusana kadar isine gidip gelseydi de..leylaya da arka cikardi illa oguzun olmasi gerekmiyor ya arkaasinda..

şu şevkete de bi ısınamadım gitti, eskisi daha hoştu... dizide rekora gidiyor, kaç sezon oldu ya :)

X