Yaprak Dökümü - Kanal D

hadi bee :1shok:
vaay o yürek var mıymış onda :1shok:
aboww izleyeyim barim netten

ya hep saçmalıyorlar diye izlemeyeyim fragmanlardan anlaşılıyor dedim
bi izlemedim olay oldu :mymeka:

bisey kaybetmemisin canim valla izleme zaten oldururken gostermiye en sonunda bahcede aglarken buluyo sevket oguzu soruyo noldu diye oda seyfiyi oldurdum diyo orda bitti

bisey kaybetmemisin canim valla izleme zaten oldururken gostermiye en sonunda bahcede aglarken buluyo sevket oguzu soruyo noldu diye oda seyfiyi oldurdum diyo orda bitti

heee göstermiyosa bakmiim o zaman sağol canım teşekkül edelim :1hug:

158. Bölüm Özet

Oğuz’un günahı herkesin etrafını sarıyor

Oğuz’un tehlikeli ve karanlık dünyası, işlediği bir cinayetle son bulmuştur. Öğrendiği gerçekle sarsılan Şevket ise, ilk şokun ardından Oğuz’u polislere teslim olması için ikna etmeye çalışır. Bu ana şahit olan Leyla da geleceklerini paramparça eden gerçekle yüzleşir ve büyük bir öfke patlaması yaşar. Konakta yaşanan tartışmalara uzaktan şahit olan Ferhunde, Leyla ile Oğuz’un korkularını canlı tutacak hamlesini gerçekleştirir.
Leyla ile Oğuz’un tüm hayatını değiştiren felaket, Şevket’in hayatını da ilk andan etkilemiştir. Şevket’in güvenini suistimal ettiği düşünen Mithat Kara, Şevket’le yollarını ayırmaya karar verir. Hayriye Hanım ile Ali Rıza Bey her şeyden habersiz, evlerindeki tanrı misafirine yardım etmeye çalışmaktadır. Şevket’in işe gitmediğini öğrenen Ali Rıza Bey’in hayal kırıklığı kısa zamanda öfkeye dönüşecektir. Fikret kırgınlıklarına rağmen, geleceğe daha umutla bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bütün umutlarını kaybeden Leyla ise karnındaki bebeğini yalnız büyütmek istemezken, Oğuz da tekrar hapishaneye girmeyi göze alamamaktadır. Kaçma hazırlıkları yapan Oğuz’un korkuyla beklediği son, herkesin hayatını değiştirecektir.

daha onceki sevket bana :hulya: salak gelmiyordu sanki bu durusu bakisi tipi tam salak valla

şu baharda tahsinle bir kere birlikte oldu.tadı damağında kaldı herhalde:mymeka:

mektup.telefon yakında mail atar a.sarayıp duruyor.salak kadın.:gitme:

Bence yakında bahar hamile çıkar her dizide olduğu gibi

Olabilir valla, cok namusluyum diyordu korunmuyordur demekki, eee o gecede kondomlari olmadigina göre, olabilir : /

Leyla´da cok mutlu olacagim olacagim dedi suna bak neler oldu. Necla gicik micik ama daha akilli cikti, kendine nasil tertemiz koca secti kaydirigubbakcemile

evet ben de şevketin hikayesiyle hiç ilgilenemiyorum.benimseyemedim bi türlü.eski şevket olsa o zaman odaklanır hatta haline üzülürdüm bile :kahve:

kızlar oğuzun silahı griydi seyfinin silahıda siyahtı
ama oğuz eve gelince 2 silahta griydi
şu ferhunde bence polisleri arıcak evde camlar kırılıyor diye poliste ondan gelecek bence

anaaaaa şu ferhunde harbiden kılçık ya herlşeye kılçık oluyo pislik karı
polisleri aradı mahallede kavga var diye
bide ihbarcı adı nehir hanm adını verdi pislik bu karı ya

ha ha .necla hanım baktı bu ali zengin değil tabi alışkın değil cem den böyle para sıkışıklıklarına falan.
ben biliyordum bu alinin fakir çıkacağını

X