Yaprak Dökümü - Kanal D

İnşaALLAH...

Sürünsün o haset kabarık saç...kötükedihüso

kabarik sac koptum canim yaaa:roflol:
bu tüyo gerçekse ohh canıma değsin. uyus oluyorum şu neclaya .. birazda o acı çeksin sürünsün artık ya. yazık leylaya:KK43:(

kitaba gore surunmesi lazimda..hala zevki sefa icindeeebayanssulusmile

acamayanlar icin fragmanhttp://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/bfb2176cc76851a30ab7c81fba155114f1658fd42d45f4df7e4b1f47b38c4691d62bd2bb9c6c363e16694

fare sedef'ten sonra sevket'te hayattan umudunu kesmis!!!
manyakkkkkkkk iste sen girince oguz merhamet edecek mi sana??? yola gelecek mi saniyorsun??? yakiyorsun yine kendini sevket!!!

salak şevket babasının lafı üstüne suçu üstlencekkkk salakkk
adam sanki yanlış bişe söylüyodAAA

kabarik sac koptum canim yaaa:roflol:
bu tüyo gerçekse ohh canıma değsin. uyus oluyorum şu neclaya .. birazda o acı çeksin sürünsün artık ya. yazık leylaya:KK43:(

kitaba gore surunmesi lazimda..hala zevki sefa icindeeebayanssulusmile

Ayy bence de Neclaya ÖLÜMMMMMMMM....

Leylaya GÜLÜMMMMMMMMM...........
:lepi:

kızlar az önce bi sitede sezon sonu final bölümü fragmanları verilmiş,tam anlayamadım ama eski Şevket geri gelmiş taksi şöförlüğü yapıyor veee ferhunde onun taksisine biniyor.

kızlar az önce bi sitede sezon sonu final bölümü fragmanları verilmiş,tam anlayamadım ama eski Şevket geri gelmiş taksi şöförlüğü yapıyor veee ferhunde onun taksisine biniyor.

sen bir ara güncelle kendini :KK70:
o bu sezon içindi, geçtik o bolumleri çoktaaaaaaaaannnnnnnnnn :p

Gerçek mi diyosunuz yaaa,ay çok utandım şimdi.mafoldumbenDevamlı seyretmediğimden herhalde..bilmiyorumkismile

Mithat neden sinirlendi Sevket'e aceba? Oguzu korudugundan felanmi, yoksa is konusumu?

Aralarda Ferhunde'nin gorunmesini hic anlamadim bilmiyorumkismile

Heryerden bitiyor cadi kötükedihüso

Bu Ali Rizanin cocuklarinin hepsi kafadan kontak. Sevket sucu üstlenecek inanmiyorum yani, nekadari salak olabilir bir insan. Fragmanin diger bölümlerindende hicbirsey anlamadim, mithat niye bagriyorki ne yapmis sevket, cok iyi gidiyordu isleri. Öfff yani.

geçen sayfalarda yazdığımız gibi kontak şevket kahramanlık yapıp suçu üstleniyor...
mithatın kızdığı konu şu.
en son konuşmalarında yarın sabah erkenden mallar gelecek teslim al onları erken git demişti.
ama bişiy olursa beni mutlaka ara demişti.
bu hengame sırasında şevket aramadı demekki ondan köpürüyo olabilir...

oooh sevindim şevketin suçu üstlenmesine en azından bir sonraki sezon daha az göreceğiz o pasifi...

geçen sayfalarda yazdığımız gibi kontak şevket kahramanlık yapıp suçu üstleniyor...
mithatın kızdığı konu şu.
en son konuşmalarında yarın sabah erkenden mallar gelecek teslim al onları erken git demişti.
ama bişiy olursa beni mutlaka ara demişti.
bu hengame sırasında şevket aramadı demekki ondan köpürüyo olabilir...

oooh sevindim şevketin suçu üstlenmesine en azından bir sonraki sezon daha az göreceğiz o pasifi...

bana kalirsa, mithat sevketin bu suçu ustlenmesine kizacak, o da cok ii biliyor ki bu oguzun meselesiydi!!! sevket kendini yok yere atese attigi için kizacaktir!!! sonuçta kendini o ailenin ferdi gibi yakin gormeye baslamisti herkesi!!!!

X