Yaprak Dökümü - Kanal D

157. Bölüm Özet

Ali Rıza Bey, komşusuna yardım eli uzatıyor

Yeni evlerinde komşusu Nurten Hanım’ın maruz kaldığı şiddete tanık olan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ın yardım eli, çaresiz kadına uzanıyor. Sedef’le bir gün yeniden bir araya gelebilme umudunu hiç kaybetmeyen Şevket, Sedef’in evlenme kararıyla yıkılmıştır. Hüznünü ailesine hissettirmemek için büyük bir çaba harcayan Şevket’in, Sedef’i tamamen kaybettiğini kabullenmesi de zor olur.
Leyla ile Hayriye Hanım’ın görüşmeye başlamaları, Necla’nın tepkisini çekmiştir. ıki kardeş arasındaki bitmeyen çekişme, Leyla’nın Ali Rıza Beyin evinde bıraktığı izle yeniden ortaya çıkar. Leyla’nın gizli ziyaretini öğrenen Ali Rıza Bey’in otoritesi bir kez daha ezilip geçilmiştir.
Yeni evlerinde komşusu Nurten Hanım’ın maruz kaldığı şiddete tanık olan Ali Rıza Bey, böyle yaşananlara müdahale etmek için harekete geçer. Hayriye Hanım ile Ali Rıza Bey’in yardım eli çaresiz bir kadına uzanacaktır.
Oğuz’la karşı karşıya gelen Şevket aklındaki soruların yanıtını arar. Oğuz’un karanlık hayatından kurtuluş için bulduğu çözüm ise yaklaşmakta olan tehlikeyi büyütmüştür. Karnındaki bebeğini korkulardan uzakta büyütmek isteyen Leyla’nın isyanı sonunda dile gelir.
ıhanet, Fikret’in Tahsin’e olan güvenini yıkmıştır. Tahsin’in her adımı Fikret’in içindeki kuşkuları büyütmeye devam edince, Fikret profesyonel bir yardım alması gerektiğine karar verir.
Oğuz çevresindeki herkesi içine çekmeye başlayan tehlikeli dünyasına bir son vermek için yola çıkar. Oysa yolun sonunda Oğuz’a yardım edebilecek hiç kimse yoktur.

eyvahedigeldismilevalla heyecanla okudum kız yoksa sen yazarın yanındamı çalışıyorsunyerimseniben
ne olursa olsun süpeeer anlatmışına.s

Ali rızanın karışmadığı bi komşu kalmıştı o da olacak desenize...:umursamaz:

hürriyette goördümm şimdi

FİNALİ AĞZINDAN KAÇIRDI
Kanal D'deki 'Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel dizinin sır gibi saklanan sezon finalini Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da ağzından kaçırdı. Tolga Karel "Son 3 bölüm kaldı. Son bölümde beni hüngür hüngür ağlarken göreceksiniz. Bir adam öldüreceğim. Bu kişi düşman. Şevket'e bir şey olacak. Kayınpederim Ali Rıza Bey ise 'oğlum' diye haykıracak. Üzüntüden yere yığılacak. Felç geçirecek. Dizinin sonunda öyle büyük bir dram var ki seyirci günlerce kendine gelemeyecek" dedi.

bence oğuzun öldürdüğü adam seyfi.
fragmanda da evi basıolardı gene onlar.
bişiler oluordu. oğuz o esnada öldürmüş olabilir

oğuz iyi adam olmaya çalıştıkça herşey batıyor ya

oğuz leylayı çok seviyor yaptıklarındanda pişman şevket ölsün ya artık iyice sıkıldım bu yeni şevkete hala alışamadım ya eski şevket iyiydi oda aşk ve cezada oynuyor

evet bu yenisi çok ezik tipli oldu iyice.
düzenli takip etmem artık bu diziyi
netten izlerim sahne atlaya atlaya ama bu bölüm güzele benziorr kanımca
izlemeye değer gibi

Hatta az önce düşündüm bunu.

Şevketin başına gelen ölmek yaralanmak gibi bişey değil.

Oğuz seyfiyi öldürürse hapse girmesi lazım yine dimi

E ama sezon finali fragmanında oğuz ARıza beyin tekerlekli sandelyesini tutuyordu.

Bunları birleştirince bence Şevket, Oğuzun suçunu üstlendi

Polisler onu götürdü

ARıza bey bunu duyunca yığıldı,felç oldu

ya..
bu tolga karelden de ben bişey anlamıyoru markadaş..
bi bakıyorsun dağatmış içmiş kendini ordan oraya vruruyor keşler gibi..
bir bakıyorsun beyefendi ..bir bakıyorsun normal..
ne iş bu adam be nçözemedim..
ama dizi bitince tolga dibe vuracak gibi bir his var içimde..

aynen bu şevkete bende alışamadım...eski şevket süperdii.onu attılar diziden de şu tolgayı tutuyorlar ya ..

seyfi leylaya saldırırken araya şevket girip seyfiyi vurabilir.
hapse o yüzden girebilir.
ama oğuz niye ağlıyor anlamadım, umarım leylanın bebeğine birşey olmaz.

seyfi leylaya saldırırken araya şevket girip seyfiyi vurabilir.
hapse o yüzden girebilir.
ama oğuz niye ağlıyor anlamadım, umarım leylanın bebeğine birşey olmaz.

yok canım bence leylanın bebeğine bişi olmuyor

bugun hurrıyetın sıtesınde bunu okudum

FİNALİ AĞZINDAN KAÇIRDI
Kanal D'deki 'Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel dizinin sır gibi saklanan sezon finalini Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da ağzından kaçırdı. Tolga Karel "Son 3 bölüm kaldı. Son bölümde beni hüngür hüngür ağlarken göreceksiniz. Bir adam öldüreceğim. Bu kişi düşman. Şevket'e bir şey olacak. Kayınpederim Ali Rıza Bey ise 'oğlum' diye haykıracak. Üzüntüden yere yığılacak. Felç geçirecek. Dizinin sonunda öyle büyük bir dram var ki seyirci günlerce kendine gelemeyecek" dedi.

o nedenle de bence oğuz öldürüor seyfiyi,
şevket de üstenicek suçu tabiii tahmin bu sdce

şevket neden üstlensinki ya oğuzun suçunu zaten sevmiyor onu

ne bileimmm tolga karelın dedgıne gore birini öldürcekmiş yaa
fragmandan dayanarak seyfi diye salladım
şevketin başına geleceği de oğuz hapse girmeyecegıne göre böyle bişidir diye salladım
mantıki açıklaması şu olabilir leyla için bebeği için yapabilir die düşündüm
kardeşi yeğeni mutlu olsun dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…