Yaprak Dökümü - Kanal D

kizlar bence o leyla degil yerde yatan yan komsulari hani su dayak yiyen kadin vardi yaa , öyle düsünüyorum cünkü olay ev icinde geciyor aliriza leynanin köske sanmam gitsin

kizlar bence o leyla degil yerde yatan yan komsulari hani su dayak yiyen kadin vardi yaa , öyle düsünüyorum cünkü olay ev icinde geciyor aliriza leynanin köske sanmam gitsin

olabilir canim hatta hayriye biz yanindayiz kizim diyo dayak yerken elindenmi aliyo ali riza acaba bilmiyorumkismile

evet ya bak benim hiç aklıma gelmedi komşu olabileceği.. çekil çekil diye de kadının kocasına bağırıyor galiba. ali rıza leylayı affeder mi hiç? nasıl bi nefrettir kendi kızına beslediği anlamadım

olabilir canim hatta hayriye biz yanindayiz kizim diyo dayak yerken elindenmi aliyo ali riza acaba bilmiyorumkismile

kesin evet evet :)) bizi kandirmak icin fragmanlari nasil montajliyacaklarini sasiriyorlar ben bu diziyi artik sirf o kadar sene emek ettim diye takip ediyorum yoksa izlemem zaten tv den degilde ara ara netten izliyorum yoksa artik senaryo karman corman. adam gibi adam dedigim tahsini bile yamulttular :)

necla okadar laf etti neler soyledi yuttu ali riza kocasi olur olmez 40i cikmadan baskasini buldu yine yuttu leyla alt tarafi kocasina dondu yani bisey yaptigi yok kizin

kesin evet evet :)) bizi kandirmak icin fragmanlari nasil montajliyacaklarini sasiriyorlar ben bu diziyi artik sirf o kadar sene emek ettim diye takip ediyorum yoksa izlemem zaten tv den degilde ara ara netten izliyorum yoksa artik senaryo karman corman. adam gibi adam dedigim tahsini bile yamulttular :)

valla sorma behlul yamulur tahsin yamulmaz diyodum behlulu gecti :roflol:

bahara acaip sinir oluyorum.. sünük sünük ne o öyle yaa. yapıştı tahsine 4 çocuğu var adamın bırak artık yakasını be kadın.

necla okadar laf etti neler soyledi yuttu ali riza kocasi olur olmez 40i cikmadan baskasini buldu yine yuttu leyla alt tarafi kocasina dondu yani bisey yaptigi yok kizin

Bende dediklerine hak veriyorum ama Oguz'da oyle siradan bir koca degil..
Aile paramparca eden karakterlerden biri.. Ustelik Leyla cok yara aldi ondan, kardesiyle kacti, baslarina gelmeyen kalmadi.. Psikopata bagladi resmen.. Sonra sozler verdi, gitti bi daha, sonra yine dondu sozler vererek.. Bu kadar yiprandiktan sonra tabii ki 'o bizim damatimiz' diyemiyorlar haliyle..
Sonra adam resmen evli daha.. Leyla metres hayati yasiyor diyebiliriz..

Bu aynen onca olanlardan sonra Sevket'in Ferhunde'ye donmesi gibi birsey. Oyle birsey yapacak olsa eminim onuda affetmezler.

suclu neclayla oguz bence leylaya yazik biraz daha hosgorulu davranmali ali riza ama nerdee kardesinin kocasiyla kacan necla oguz ne yaparsa yapsin karsilik vermeyebilirdi napti aldi bavulunu kacti iradesiz kabarik kafa

ayyy şu dizinin kuaförü kimse artık neclanın o bol krepeli saçlarını değiştirsin artık.
koca kafa necla.
ferhunde ve leylanın saçları bile daha güzel valla.

ayyy şu dizinin kuaförü kimse artık neclanın o bol krepeli saçlarını değiştirsin artık.
koca kafa necla.
ferhunde ve leylanın saçları bile daha güzel valla.

Bence o sac tipi Necla'nin gorgusuzlugunu vurgulamak icin yapiliyor kaydirigubbakcemile3

Şevketle şu ferhun denin eski kocası adı neydi unuttum şimdi
Ferhundeyi ismaille görünce bozuluyorlar ya niye bozuluyorlar anlamdım...
Çok komikti o halleri... :)))))))

ne olursa olsun ferhunde onların karısıydı.. ucu onlara dokunuyor ele güne karşı. şevket alışmış artık pek umusamıyor da mithat alaturka bi adam. bozulması normal :)

benim aklım hala oğuzun neden kendini paralarcasına ağladığına takıldı ?
en kötüsü ne olabilir ki bebekten başka ?

X