Yaprak Dökümü - Kanal D

Evde kalan yüzük Leylanın ve Ali rıza onun geldiğini anlayıp başlıyo triplere gene,

Leyla da heralde kaybediyo bebeği Oğuz ağladığına göre,

Necla gene kendi yaptıklarını unutmuş herkese saldırmaya hava atmaya devam ediyo,

Kendi üniversite bitirip iş sahibi oldu yaa,

Ceme yanaşıp kalmasaydı işi de anca görürdü rüyasında,alsanaalsanasmile

Buna Ali iyi bi ders verse de forsu sönse artık...

klava:
Leylaya yazık yaa...

leyla bebeğini kaybederse birdaha normale dönmez..
Zaten hastaydı...

Bu arada NıLıM sağol ya....

Galiba bicak yarasini Oguz yerine Leyla aldi akannehir

Bu Sacide'ye iyice gicik oldum simdi, daha yeni kaynanan oldu, ne diye ariyorsun Tahsini?
O da yanina gidiyor galiba bilmiyorumkismile daha cok bekler Fikretin affetmesini..

Oturup bi duzgun konusmadilar, anca kendini acindiriyor Tahsin..

leyla annesinin evine gittiğinde ardından neclada geldi.
iki kardeşi şöyle bir inceledim de
leyla oldukça sıcak, samimi, içten doğal bir kız,
necla soğuk, yapmacık,havalı, burnu havada, gıcık bir kız.
leyla'nın annesine sarılması bile ne kadar içten.
ibonun ailesi helal süt emmiş bir kız olsun dedi ya,
hah dedim tam ferhunde istediğiniz gibi bir gelin.
sedef ne hoş bir evlenme teklifi aldı öyle.

evt en başından beri gıcığım o neclaya burnu tavana değecek nerdeyse .annesine tavır yapıyor birde leyla ile görüşüyor diye sanki kendisi sütten çıkma ak kaşıkta..

neclanın kendine gelmesi için yine bi batağa düşmesi lazım.. yoksa kimse indiremez onun poposunu.

Ya kızlar bu Hayriye hanımların ev ne zaman nasıl oldu yav.ev aradıklarını falan görmedik hiç.Benmi kaçırdım yoksa oralarını?Neclamı kiraladı ki?

ben uzun zamandır izlemiyorum diziyi sadece fragmandan takip ediyorum denk gelirsem
zaping yaparak 5 dk falan anca izliyorumdur
bu hafta güzel bi evdelerdi ... hakkaten evleri nasıl oldu bunların ben en son şu ev sahibiyle atıştıkları evi hatırlıyorum...

ooo yeni fragman gerçekten düşündürücü...
olan leylaya oluyor sanırım arada o bıçaklanıyor...
necladan nefret ediyorum şu ali sarper denen kıl yumağı psikopat çıksın istiyorum.
işte o zaman görürüm onun havalı burnunu yerlerde gıcık....

haha evet kil yumagi gercekten hani bi reklam var gurul gurul diye geziyoya acligini bastiran adam onlara benziyo sempatiksalakcinni

datlum benim seni buralarda görmek ne güzel.. o evi necla vermiş onlara.. artık aldı mı kiraladı mı ben de bilmiyorum.

leylanın bebeği kaybetmesi için illa ki bıçaklanmasına gerek yok ki.. aşırı korku ve heyecan da öldürebilir bebeği. gözünün önünde oğuzun boğazına bıçak dayadı adi seyfi. üzülüyorum yaa..

nasil mutlu olmustu kizcagiz yazik ya ali riza bile dize geldi yanindan ayrilmadi leylanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…