Yaprak Dökümü - Kanal D

ya kızlar bu yapraklar döküle döküle tekrar yenileniyor ne bitmez yapraklarmış
aşkı memnuyu dudaktan kalbeyide döktü etraafa ama kendisi maşallah toy ağaçlar gibi meydanda helal valla
acaba bu sene nasıl fragman yapıcaklar
ali rıza dermişki söz veriyorum bu sene son yaprak dökümümüz yoksa ben dökülecem yerlere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay bu sezon bitseydi artık yapaklar döküldü toprak oldu artık.
bu kadar acı çekti hepsi.
dizinin finalinde hepsini leylanın evinde yemek yerken mutlu görmek istiyorum artık.

Ayy Tolga Karel'in açıklamalarına çok güldüm,
sezon finalini söyleme yetkisi yoktur kesin ağzından kaçırdı demişler ya gazetelerde,
siz öyle zannedin ey basın, adam kesin 'gitmeme izin vermiyorlar bari kovdurayım da bitsin bu Yaprak Dökümü işkencesi" diye zekice bir plan düşündü :roflol: :roflol:

dizi daha bu sezona girmeden önce fragmanlarında sezon boyu olacakları çaktırmadan göstermişlerdi hatırlarsanız..

mesela neclayı bir mezarın başında ağlarken göstermişlerdi..baya bölüm sonra kocası öldü ve o sahneyi gördük..başka fragmanda ali rıza beyi deniz kıyısında tekerlekli sandalyede oğuz tarafından yardım maksadıyla gezdirilirken gördüm..demek bu sahne ortaya çıkacak az kaldı..ali rıza bey felç geçirecek zaten romanda varmış ,bir kaç ay önceki bölümlerde bunun sinyalini vermişti..

aşkı memnu ve yaprak dökünü senaristleri dizilerin romanın aslına kalarak bitirileceğini söylediler..leyla kötü yola düşecekmiş bu kısmı anlamadım romanı okumadığım için..

tolga karel nasıl konuşur yasak değil mi şimdi tazminatı ödesin ya da bilerek mi konuşturuldu nedir?

:roflol::roflol:
zekice plan yapmayı ferhundeden öğrendi :jeyyar::jeyyar:

şimdi oğuz seyfiyimi öldürdü ben kaçırdım görmedim ağlarken gördüm oğuzu çok etkilendim için cızladı :gitme:

ee şimdi nolucak acaba ?

kızlar be seyredemedim bi özet geçebilirmisiniz zahmet olmassa

canım tekin laneti komşulara da sıçradı
hırplanan komşuya kol kanat gerdiler:1closedeyes:
fikret deli doktoruna gidecekmiş -tatlicadiarzu- cevriye dedi şakkıdı
paylaşılamayan cam kuşu sedef izdivaç yolunda :dilcikar::dilcikar:
sedefin neyyirin camkuşluğu görevinide ferhunde üstlendi sürekli gözetliyor yalıyı :mymeka:
bahtsız leylanın sevdiceğide elini kana buladı senağlamasenağlama
nejlanın başına ne geldi bilemicim o sahnelerde sesi kıstım kötükedihüso

ha ha ha ç:roflol: çok hoşsun canım ya çok teşekkür ederim

ya eğer şevket hapse girerse ali rıza felç geçircek ve oğuzda onun için bakacak onlara anladım şimdi

ama yeter bitsin sonu görmek istiyoruz ya

Sevket salaklik yapip ustlenmesin yaa sucu.. Hersey yine basa saracak..
Bence Oguz girsin hapse, Leyla'nin cocugunu da el birlik buyutsunler hep beraber konakta :Saruboceq:

Cok hayal kurdum galiba bilmiyorumkismile

şevket pasifi suçu üstlenir kesin...
aman bi dahaki sezon hiç çekemem onu üstlensinde daha az görelim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…