Yaprak Dökümü - Kanal D

Ferhundenin yeni aski onuda degistirdi birden, bukadari olaydan sonra belki oda artik akillanmistir diye ümit ediyorum. Müzigi acip sarki söyledigi sahne cok hosuma gitti.

Sedef´in gelin gidecegi ailenin sahneleride cok dogal ve güzeldi. Daha cok güzel seyler olsa artik keske.

Karisini döven adamin sahneleri neydi tam anlamadim, gelecek bölümler icin senaryoda yermi alacakki daha cok.

Ayrica Necla´nin kocasida nekadari sacmasapan bir sebeb dolayindan karisiyla ayrilmis, sastim kaldim dinleyince, Necla en kücük yanlis bir hareket yaptiginda demek onuda hemen kapi disari eder.

Leyla Hosgeldin diyince bilmistim Neclanin hosbulduk demiyecegini. Hem kizin kocasiyla kacti, hemde ona daha afra tafra yapiyor, gicik sey. Gerci tüm aile gicik.

Fikretinde hareketleri cok tuhaf, madem duruyorsun, affet, affedemiyorsun, ne yani cocuklar icin kaliyorum falan, gidecegi yeri var sanki. Bunun üzerine Tahsin Bahar´a dönerse hic sasmam, Fikret kendi elleriyle itiyor. Bahar´da zaten daha güler yüzlü ve güzel, zaten yanlizda kaldi.

neclanın yürüyüşü bile değişti ne o öyle kasıntı,gıcık şey,arabada audi olmuş valla birinin toprağı kurumadan ondan daha zenginini buldu,şu karısını döven adam ne şekilde dahil olacak bakalım ne olacak dizi uzadıkça başka saçmalıklar bulmaya çalışacaklar doğal olarak,aşkı memnu bile bitiyor niye hala bu bitmiyor fenalık geldi,artık izlediğimdende bişey anlamıyorum

ay bu bölüm çok enteresandı ordan oraya yani ama en çok neclaya kıl oluyorum gitgide ne kadar kıskanç ya leylayı nasıda çekemiyo

aynen...önceden dikkatli bir sekilde bakardim hic bir anini kacirmamak icin...simdi bir tarafdan mutvaga gidiyorum..birseyler yapiyorum..

tahsinin cocuklari bile koskocaman oldular...özelikle o iki oglu nasil büyümüsler..esmer olanida bayagi bi tombislesmis..:)

ay bu bölüm çok enteresandı ordan oraya yani ama en çok neclaya kıl oluyorum gitgide ne kadar kıskanç ya leylayı nasıda çekemiyo
iyilikten maraz dogar lafinin en net örneyi......
leyla onu affetmeseydi ne cemle evlenme sansi olacakti nede zengin olacakti belki...orda burda sürünecekti kim bilir....yatip kalkip leyla affeti diye sükredeceyine birde havalara giriyo...ama icimden bir his ali de ona sirtini dönecek...maddi ve manevi zor günler yasayacak..leylanin eline düsecek ...
ferhunde bile ne günlere geldi...önceden olsaydi ismayilin suratina bile bakmazdi zengin deyil diye...gerci ferhunde zengin koca meraklisi deyil tekin ailesi gibi...

Ya şu necla ne kadar kıskanç ya...
Yanlarında kalmamak için anne gel sana telefonu göstereyim diyor..
Salak Ali senin kıçına tekmeyi vursunda gör gününü hasbam...
yazık leyla ya ya...
Ayşe Ahu olacak bebeğin adı diyince nasıl kal gelidi neclaya...
leyla da orda sever di diyince çok üzüldüm...

yeni fragmani gördüm cok karisik, anlamadim ya : (
Bahar Tahsini ariyor Fikret duyuyor tamam
Oguz niye agliyor?
Ali Riza bey kime kiziyor?
Necla yine trip yapiyor herzamanki gibi abisinin bir artisi bile yokmus, kendinin cokya
leyla ya birseymi olduki? Hayriye hanim insan evladinin arkasinda olmasi lazim diyorbilmiyorumkismile

Ya kızlar bu Hayriye hanımların ev ne zaman nasıl oldu yav.ev aradıklarını falan görmedik hiç.Benmi kaçırdım yoksa oralarını?Neclamı kiraladı ki?

kenafir gözlü necla nazar etti leylaya. bebek gitti galiba ya oğuz niye ağlasın ki başka?

ferhunde ismaile de bıdı bıdı yapmaya başlamış. ne kadın yaaa. yol yakınken kaçıp kurtarsa kendini şu iso.

ama leyla bebegi kaybederse bidaha kesinlikle oguza donmez lmaz: ali rizaya inme inince oguz gezdiriyodu onu tekerlekli sandalyede acaba kaanami bisey yapacak seyfi miydi neydi

ama leyla bebegi kaybederse bidaha kesinlikle oguza donmez lmaz: ali rizaya inme inince oguz gezdiriyodu onu tekerlekli sandalyede acaba kaanami bisey yapacak seyfi miydi neydi

Asıl hikayede zaten ali rıza ve hayriye leynanın yanına yerleşiyorlar kesin leyla bebeğini kaybedecek .

galiba kaybediyor bebegi yazik ya..eski sezon fragmanina baktimda cocuk falan yok yaninda :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…