Ferhundenin yeni aski onuda degistirdi birden, bukadari olaydan sonra belki oda artik akillanmistir diye ümit ediyorum. Müzigi acip sarki söyledigi sahne cok hosuma gitti.
Sedef´in gelin gidecegi ailenin sahneleride cok dogal ve güzeldi. Daha cok güzel seyler olsa artik keske.
Karisini döven adamin sahneleri neydi tam anlamadim, gelecek bölümler icin senaryoda yermi alacakki daha cok.
Ayrica Necla´nin kocasida nekadari sacmasapan bir sebeb dolayindan karisiyla ayrilmis, sastim kaldim dinleyince, Necla en kücük yanlis bir hareket yaptiginda demek onuda hemen kapi disari eder.
Leyla Hosgeldin diyince bilmistim Neclanin hosbulduk demiyecegini. Hem kizin kocasiyla kacti, hemde ona daha afra tafra yapiyor, gicik sey. Gerci tüm aile gicik.
Fikretinde hareketleri cok tuhaf, madem duruyorsun, affet, affedemiyorsun, ne yani cocuklar icin kaliyorum falan, gidecegi yeri var sanki. Bunun üzerine Tahsin Bahar´a dönerse hic sasmam, Fikret kendi elleriyle itiyor. Bahar´da zaten daha güler yüzlü ve güzel, zaten yanlizda kaldi.