Yaprak Dökümü - Kanal D

ben sinirrr oluyorum Alirıza Efendiye acaip derecede:eek:klava:

anladigim kadariyla ali riza beye sinir olmayan yok hee akannehir
her olayda yaziklar olsun diye ortaligi velveleye vermekten bikmadi, ay olcek olcek olemiyo bu adam..
su yapraklar da bi turlu bitemedi ha , fazla uzattilar biz de iyi alistik onlar da artik bizden birileri...

154. Bölüm Özet

Leyla bir kez daha af diliyor

Leyla, tüm cesaretini toplayıp bir kez daha babasının karşısına çıkıyor ve af diliyor. Leyla tüm cesaretini toplayarak Ali Rıza Bey’in karşına çıkmıştır. Ancak Ali Rıza Bey’in, Leyla’nın açtığı yaraları unutup, ona kucak açması mümkün değildir. Babasının kendisini affetmeyeceğini bilen Leyla’ya, Ali Rıza Bey’in sessizliği bile bir tesellidir. Hayriye Hanım’ın Ali Rıza Bey’i yumuşatma çabalarıysa, sessizliğin kısa sürede bozulmasını sağlar.
Fikret, ailesine mutsuzluğunu hissettirmemek için kendisine ağır gelen sahte bir oyun oynamaktadır. Fikret’i üzmemek için kimse bu oyunu bozmayacaktır. Fikret’in sessizliğiyle birlikte çektiği ceza da büyüyen Tahsin’in yaşadıklarını biriyle paylaşmaya çok ihtiyacı vardır. Tahsin’in Şevket’le buluşması, Fikret’in Adapazarı’ndaki yaşamını gözler önüne serer.
Necla, Ali Sarper’le mutlu başlangıcında emin adımlarla ilerlemektedir. Ancak Cem’in ailesinin hala çok taze olan acıları, hayatlarını etkilemeyi sürdürür. Bu sırada Necla’ya doğru bir adım daha atan Ali Rıza Bey’i, tatsız bir sürpriz beklemektedir.
Kaybettiklerinin öfkesiyle hırsı daha çok bilenen Ferhunde ise Tekin Ailesi karşısında aldığı tüm yenilgilerin hesabını sormaya kararlıdır.
Leyla’nın ziyaretini öğrenen Necla’nın öfkesi, iki kardeş arasında hiç kapanmayacak hesabın bir işareti gibidir. Necla, Leyla’nın sahip olduğu bir şeyi daha isterken; iki kardeş arasındaki uzaklık giderek büyüyecektir.

anladigim kadariyla ali riza beye sinir olmayan yok hee akannehir
her olayda yaziklar olsun diye ortaligi velveleye vermekten bikmadi, ay olcek olcek olemiyo bu adam..
su yapraklar da bi turlu bitemedi ha , fazla uzattilar biz de iyi alistik onlar da artik bizden birileri...

aman ne yapragi kiz, agaci kokunden sokmeli artik.
dok dok yaprak bitmedi. kaydirigubbakcemile3

ama ne yalan soyliyim, seviyorum yaprak dokumunu. arada dalga gecerim ama yine de severim kendisini. :KK70:

Leyla için, ''birdenbire karşımıza çıktı o koca göbeğiyle'' diyen neclanın,dili kopsun:umursamaz:
gıcık şey!

Son düzenleme:
Önümüzdeki yıl daha neler olacak acaba.. Mesela Nevclanın evine Meteor düşebilir, Ali Rıza Bey'in kitapçısı soyulur dımdızlak kalırlar.. Leyla bebeği doğurur ama aklını kaçırır.. Oğuz bir ilden öbürüne süekli dolaşırken kaza geçirir sakat kalır.. Hayriye hanım Leyla'nın evine yerleşir bu sefer..Leyla'nın çocuğu büyür Ferhunde'nin olan oğluna aşık olur.. Ayşe aşık olur ve sevdiği çocukla kaçar.. Fikrette Tahsin'i aldatır.. Kaynana yatağa düşer.. Tahsin'in büyük kızı eczacıyla evlenir.. Küçük çocuklar ortak bir yer açarlar batırırlar. Kızda kocasından dayak yer... Necla hamile kalamaz evlatlık edinir kocası alkolik çıkmıştır..Boşanır.. Bu arada Ali Rıza bey bir Leyla'yı affeder bir Necla'yı arada değişiklik olsun diye evi terkeder. Şansına hangi evde kalıyorlarsa... Ama tek sağlam o kalır felç felan hiçbişicik olmaz. En sonunda dayanamaz o da yolsuzluk felan yapar... ee bir 10 seneye kadar bunlar olabilir..

Önümüzdeki yıl daha neler olacak acaba.. Mesela Nevclanın evine Meteor düşebilir, Ali Rıza Bey'in kitapçısı soyulur dımdızlak kalırlar.. Leyla bebeği doğurur ama aklını kaçırır.. Oğuz bir ilden öbürüne süekli dolaşırken kaza geçirir sakat kalır.. Hayriye hanım Leyla'nın evine yerleşir bu sefer..Leyla'nın çocuğu büyür Ferhunde'nin olan oğluna aşık olur.. Ayşe aşık olur ve sevdiği çocukla kaçar.. Fikrette Tahsin'i aldatır.. Kaynana yatağa düşer.. Tahsin'in büyük kızı eczacıyla evlenir.. Küçük çocuklar ortak bir yer açarlar batırırlar. Kızda kocasından dayak yer... Necla hamile kalamaz evlatlık edinir kocası alkolik çıkmıştır..Boşanır.. Bu arada Ali Rıza bey bir Leyla'yı affeder bir Necla'yı arada değişiklik olsun diye evi terkeder. Şansına hangi evde kalıyorlarsa... Ama tek sağlam o kalır felç felan hiçbişicik olmaz. En sonunda dayanamaz o da yolsuzluk felan yapar... ee bir 10 seneye kadar bunlar olabilir..

süpper kurgu,çok başarılıııı:lepi:

Aaaayhh.. bunaldim okurken.. Mutlu sonlari seven biri olarak bu dizide duzelecek diye bekliyorum, ama daha cok beklerim ohaoldumsmile

Neclayı evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum...alsanaalsanasmile:mymeka::eek:klava:

Katılmak lsteyen var mı?

ya gecen bolumu seyretmedim, aslinda bastan sona artik pek izlemiyorum da, kitapciyi nejlami hediye etti leyla mi?

hmm, okey.... ya evet necla her konuda uste cikmaya bayiliyo, kendi yaptiklarini unuttu leyla gozune bakiyor. leyla ondan daha masum, sanssizdi ne yazikki..

X