Yaprak Dökümü - Kanal D

Cevriye hatun nasıl tırsttı ama fikretten sositososito

Fikret hala napacağını bilemiyor evi terkedecek mi acep

nejalninda saci ne gicik öyle..yasli teyzeler gibi..kabarik kabarik..kafasinida cok büyük gösteriyo...koca kafa necla...lülülülülülü

Fikrete cok uzuldum yaa... Cocuklari dusunuyor, gidecek yeri de yok..
Necla ilk defa dogru bisey soyledi.. Aramayalim, mahcup olmasin dedi.. Bence de yerinde bir karardi..

Boyle seylerden cok korkuyorum iste.. Eger isi gucu olsaydi, bi birikimi olsaydi, daha rahat davranabilirdi belki.. Yine de cok zor.. ama aldatilan bir kadin asla eskisi gibi olamaz..

Buna inaniyorum..

aman be bi tahsin vardı akıllı uslu onuda hallettiler alsanaalsanasmile hem zaten tahsinin ne suçu var resmen tecavüz gibi bişe oldu ..adam sarhoş kendinde bile deildi :sm_confused:

fikret çocukları ve cevriyeyi yarı yolda bırakmamak için gitmeyecek. cevriye de gidecek yeri yok, burda kalmaya mecbur diye düşünerek yeniden ipleri alacak eline, başlayacak yine fikreti ezmeye. cevriye cevriyeliğinden vazgeçer mi hiç?

yalnız ben şarkıcı baharın ileride yine ortaya çıkıp hamile olduğunu söyleyeceğinden şüpheliyim.. yani yaprak dökümü bu.. bu dizide olmaz olmaz

bir de ferhundeyi bugün hep pijamayla mı gördük, ben mi kaçırdım dışarıdaki bir halini?

sadece fragmanlardan takip ediyorum diziyi..
kafii geliyor yoksa boğulacka gibi oluyorum.
babasına dükkan mı açmış nejla..?
iyi fikir valla,ferhunde ne karıştırıyor onu çözemedim....??

ferhunde hala seviyor şevketi.
Hala eski yaşantısının özlemini duyuyor.
Geçen bölümdede itiraf etti zaten.
bu kadar çok zarar vermeseydi tekin ailesine belki bir dönüşü olabilirdi.

nejalninda saci ne gicik öyle..yasli teyzeler gibi..kabarik kabarik..kafasinida cok büyük gösteriyo...koca kafa necla...lülülülülülü

Aynen katılıyorum yaa,

Ne kadar saçma yapıyolar saçını,

Bir de evi satarım dedi ya vay anam vayyyy...:eek:klava:

Bu kızın ana babası hiçççç umrunda değil,

Gözü aççç doymuyoo...:umursamaz:

O muhtaçken Leyla sayesinde eve dönebilmişti ama,

Havasını ne zaman söndürecekler çok merak ediyorum,

ınş. Ali bunu aldatır hakkettiği cezayı bulur,

Ha bi de hamile galiba,Leyla'yı kınıyodu nolduuuuuuuuuu?
:eek:lmaz::eek:lmaz:

birde ferhunde nediyo hala..benimle ugrasmasalardi bende mutlu olacaktim falan..hastamidir nedir...gerci benimde var..2-3 tane ferhundenin kopyasi yakinimda....insani hasta ederler böyleleri..kendileri yapar eder birde herzaman karsi tarafi suclarlar..kendi suclarini hatalarini asslaa kabul etmezler..sempatiksalakcinni

X