Yaprak Dökümü - Kanal D

Olabilir evet bahar ağlıyordu tahsini aradı da herekese söylemişsin dedi.

Tahsinin arkadaşı da baharın kolundan tutmuş çekiştiriyordu tahsinle beraber oldun demek ha diyordu.

dizide konu kalmayınca teker teker en düzgün adamları bozmaya başladılar hadi hayırlısı bakalım.... bu iş nereye gidiyor merak içindeyim :)))
senaristler saçmalıyo ama saçmalamanında bir sınırı olduğunu unutarak..... :))

151. Bölüm Özet

Leyla, Ferhunde’den hesap soruyor

Leyla babasını Ferhunde’nin ayağına getiren sebebi öğrenmek üzere harekete geçiyor ve ondan hesap soruyor. Ali Rıza Bey, Ferhunde’nin karşısına çıktığında, Leyla’nın köşke taşındığına şahit olur. Bu karşılaşma Ali Rıza Bey’i darmadağın ederken; Leyla babasını Ferhunde’nin ayağına getiren sebebi öğrenmek üzere harekete geçer.
Ali Sarper’le çalışmaya başlayan Ferhunde, Necla’nın üstündeki baskısını artırmaya başlar. Necla, Ferhunde’nin günden güne artan tehdidine karşı çok önemli bir karar vermek zorundadır.
Hayriye Hanım çocuklarının hayatlarını değiştiren olaylarda büyük pay sahibi olduğunu Fikret’e itiraf eder. Fikret ise ailesinin içinde bulunduğu duruma üzülürken, kendi evliliğindeki sorunları da saklamayı sürdürür.
Hayat, Ali Rıza Bey’in çocuklarını ayrı yerlere savurmuştur. Leyla, taşındığı baba evinde hatıralarla teselli bulurken, Şevket Necla’yla kopan bağlarının ardından iş yerinde günlerini geçirmektedir. Necla ise kendisini ailesinden uzaklaştıran büyük adımlara bir yenisini eklemiştir.
Necla’nın evinde yaşadığı her gün gururu biraz daha kırılan Ali Rıza Bey’in artık tek isteği kapısını kendisinin açıp kapayacağı bir evde yaşayabilmektir.
Vicdan azabını arkadaşıyla paylaşan Tahsin, hayatlarının akışını değiştirecek olaylara sebep olur. Tahsin’in farkında olmadan yaktığı ateş giderek büyüyecek ve sonunda Fikret’e kadar ulaşacaktır

alkisalkisalkis

Yazik almis zamaninda veremiyor demekki adam kim isterki oyle olmak???:1no2:

arkadaş sıkıntılı adam öyle mi olur demiş,ona atfen,katıldığımı belirtmek için dedim. yoksa halil ergünün ya da herhangi birinin kilolarını hedef almadım ben..
yapmam asla...
hani hollywoodda oyuncular rolleri gereği 15-20kg alır, verirler.. ama bizde yoktur böyle fedakar oyuncular.. insan rolle bütünleşmeli biraz..profosyonellik adına..bunu demek istemiştim.
aman zaten sanat değeri kıt bir dizi,saçmaladıkça saçmalıyor.. geyik olsun diye izliyoruz bizde. kaydirigubbakcemile5

cevriye sahalara geri döndü :lepi: neclada aliye herşeyi anlattı bakalım ali ne karar verecek

kızlar ben tahsinin nasıl birlikte oldsuğunu izlemedim o kadınla..
bölüm kaçtı o ..bakıcam..147 mi 148 mi?

ben bu Sacidenin çirkin ötesi sesine dayanamıorum yaffalsanaalsanasmile

sedef ve o ititci arkadaşını neden gösteriyorlar ne gereği var çok sinirler klava:klava:

bu mahalleye taşınan soluğu camda alıyor :1closedeyes::1closedeyes:
eskiden tek neyyir sedef vardı :1ninca:

Sedef de hoşlanıyor artık kesinleşti iyice.Ben paylaşamazlar şimdi iki kız çocuğu diyordum yanılmışım sedefe kaldı artık...

Zaten sedefin ailesi de beğendi çocuğu ,gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…