akannehir
neler oluyor oyle.. galiba Fikret bu sefer gercekten terkedecek, gidecek yeri yok ama, aralarinin duzelmesi zor bundan sonra.. alsanaalsanasmile
mmm kızlar fragman için sağolun da benim ses card sorunlu.. şimdi tahsinin arkadsı sacideanıma ne diyor öyle kolundan çekiştirip, ellere şapur şupur bize yarabbi şükür mü diyooooo
Bugün Ntv'de Bennu Yıldırımlar'ı(Fikret) izledim. Dizi, önümüzdeki sezon ocak ayında bitecekmiş.
insallah..:Saruboceq::Saruboceq:Bugün Ntv'de Bennu Yıldırımlar'ı(Fikret) izledim. Dizi, önümüzdeki sezon ocak ayında bitecekmiş.
deme...ainen şekerrrr öyle diyo demek tahsin için beni istemedin diyo..gel bakıyım sen şöyle diyo aklinialirimsmileşakkıdı
Bugün Ntv'de Bennu Yıldırımlar'ı(Fikret) izledim. Dizi, önümüzdeki sezon ocak ayında bitecekmiş.
daha torunlarım izleycek o diziyi..
Hani Haziran da bitiriyorlardı diziyi,
İyice sıktılar yani,
Eski 1988 deki Ali Rıza ile şimdikinin alakası yok,
Şimdiki o kadar acı çekiyo ama maaşallah göbek patlayacak nerdeyse,
Üzüntülü kederli insan böyle şişman mı olur ALLAH aşkına...
Üzüntüden azıcık etkilenip dal gibi kalmaz mı?
Evet Neclayı perişan halde görmek isteyenlerdenim...
Haketti yani...
ohaoldumsmileohaoldumsmile
uzatılacak ne konu kaldıysa :sm_confused:
fikret evi terk edecek kötü yolamı düşecek:1closedeyes:
leyla oğuzu terk edecek kirli işlerinden dolayı oda fikretle aynı yola mı düşecek
ali sarper fukara adamın teki çıkacak nejlayı buruşturup bir kenara atacak parasız pulsuz
oda diğer kardeşlerinin yanına mı düşecek:jeyyar:
buna dayanamayan aliş amcama geç gelen felç mi inecek
parasızlağa dayanamayan hayriye teyze kızlarının çalıştığı yerde iş bulma umuduyla gidecek beklenmeyen bir süpriz le ferhundeyle mi karşılacak :roflol::roflol::roflol::roflol:
gerçekten koltuk kadar adam..
yürüyemiyor kilodan..
bence fikret evi terk etmedi...
ogün o kadının yanına gitti çocuğu evde bıraktı kadını yolmaya gitti bence...
cevriyede çocuğu bıraktı gitti nereye gittiğini anlamadım diyecek...
tahsinde gidecek o kadının evine bunlar topaç olacaklar orda kih kih kih khi
...
fikret bebeğini bırakırsa büyük tepki toplar olurmu öyle şey kime bırakıyor kimö bakacak o bebeğe gebertirim gider alırım umutu cevriyenin elinden guclubacismile