Yaprak Dökümü - Kanal D

mmm kızlar fragman için sağolun da benim ses card sorunlu.. şimdi tahsinin arkadsı sacideanıma ne diyor öyle kolundan çekiştirip, ellere şapur şupur bize yarabbi şükür mü diyooooo

ainen şekerrrr öyle diyo demek tahsin için beni istemedin diyo..gel bakıyım sen şöyle diyo aklinialirimsmileşakkıdı

Bugün Ntv'de Bennu Yıldırımlar'ı(Fikret) izledim. Dizi, önümüzdeki sezon ocak ayında bitecekmiş.

ainen şekerrrr öyle diyo demek tahsin için beni istemedin diyo..gel bakıyım sen şöyle diyo aklinialirimsmileşakkıdı
deme...
nerden öğrenmiş acaba.. kafamçokkarıştı
tahsin şimdi cengaverlik yapacak ve sacideanımı kurtaracak arifin elinden.. bir kez daha kahraman olacak kesin..
yakında tahsin de aşık olur kadına..

Bugün Ntv'de Bennu Yıldırımlar'ı(Fikret) izledim. Dizi, önümüzdeki sezon ocak ayında bitecekmiş.

inanma inanma daha torunlarım izleycek o diziyi..

bencede bitmez bu dizi bayanssulusmile
millet sonunu merak ettiği için izliyor yapımcılarda 3 ay sonra bitecek sezon sonu bitecek diye seyirciyi kandırıp reyting alıyolarsempatiksalakcinni

evet yaa ha bitti ha bitecek derken kaç sezon oldu.
sözde geçen sezon sondu, olmadı bu sezon, bu da olmadı seneye...
hiç inanmıyorum seneye biteceğine
iyice yalan rüzgarına bağladılar olayı daha bi on sene gider
ama kusura bakmasınlar ben de seneye bu diziyi izlemem :umursamaz:

ohaoldumsmileohaoldumsmile
uzatılacak ne konu kaldıysa :sm_confused:
fikret evi terk edecek kötü yolamı düşecek:1closedeyes:
leyla oğuzu terk edecek kirli işlerinden dolayı oda fikretle aynı yola mı düşecek
ali sarper fukara adamın teki çıkacak nejlayı buruşturup bir kenara atacak parasız pulsuz
oda diğer kardeşlerinin yanına mı düşecek:jeyyar:
buna dayanamayan aliş amcama geç gelen felç mi inecek
parasızlağa dayanamayan hayriye teyze kızlarının çalıştığı yerde iş bulma umuduyla gidecek beklenmeyen bir süpriz le ferhundeyle mi karşılacak :roflol::roflol::roflol::roflol:

Hani Haziran da bitiriyorlardı diziyi,

İyice sıktılar yani,

Eski 1988 deki Ali Rıza ile şimdikinin alakası yok,

Şimdiki o kadar acı çekiyo ama maaşallah göbek patlayacak nerdeyse,

Üzüntülü kederli insan böyle şişman mı olur ALLAH aşkına...

Üzüntüden azıcık etkilenip dal gibi kalmaz mı?

Evet Neclayı perişan halde görmek isteyenlerdenim...

Haketti yani...

gerçekten koltuk kadar adam..
yürüyemiyor kilodan..

ayy süpersin yaa :roflol:

ali rizan beyin felcinin vurup gitmesinin nedeni belli oldu..meger dizi yine uzuyormus..diger sezon izlemem..iyice sacmalamaya basladilar.uzatacaz diyeee

Ortalık karışıyor bu bölümde de desenize...

Nejla alişe herşeyi anlatıyor ferhundenin korkusuna...İnşallah aliş bırakmaz nejlayı ya tam da evlenme teklifi etmişti...

Leyla da sanki çok masummuş gibi ferhundenin üstüne yürüyor...

Tahsin itirafını yapıyor sonunda..Fikret de bebeğini de bırakıp çekip gidiyor,keşke bebeğini de alsaymış hata etmiş bence.Bu gidişinde annesigile gitmeyecek bence

inanmıyorum ya yaprak dökümü bu sezondamı bitmeyecekmişohaoldumsmile ne yaprakmış yahu dökül dökülll bitmedi offf halil ergün diğer sezona kadar balina niyetine dolaşır artık adam gitgite kilo almaya başladı..fikretievi terketmesi yerinde olmuş framanı izlemedim ama çocuğunu ne diye bırakmış onu anlamadım

bence fikret evi terk etmedi...
ogün o kadının yanına gitti çocuğu evde bıraktı kadını yolmaya gitti bence...

cevriyede çocuğu bıraktı gitti nereye gittiğini anlamadım diyecek...
tahsinde gidecek o kadının evine bunlar topaç olacaklar orda kih kih kih khi
...

fikret bebeğini bırakırsa büyük tepki toplar olurmu öyle şey kime bırakıyor kimö bakacak o bebeğe gebertirim gider alırım umutu cevriyenin elinden guclubacismile

ah nerde o günler saçını başını yolsa o kadının aşifte şey nolucak!! alsanaalsanasmile
ayy umut da pek tatlı ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…