Yaprak Dökümü - Kanal D

ya sonunu göremedim reklamdan sonra fikret tahsine ne tepki verdi kızlar :KK43:

fikret evi terk eder orası kesinde nereye gider o belli değil

ben geç kaldım avrupa dan izliyorum ya böyle salaklık olurmu ya salak benim hala bu dizyi izliyorsami

kızlar şimdi fox da bizden kaçmazda tolga karelin halini gösterdiler içler acısı tinerciler gibi bulmuşlar bunu da yakında atarlar diziden

ali rıza beyin,ali sarper neclayı istediğinde verdiği cevap ve takındığı tavır hiç hoş değildi
çok kaprisli bir adam
necla kaç kez özür diledi,insan çocuğuna küser uzatır durur mu ya?

ali rıza beyin,ali sarper neclayı istediğinde verdiği cevap ve takındığı tavır hiç hoş değildi
çok kaprisli bir adam
necla kaç kez özür diledi,insan çocuğuna küser uzatır durur mu ya?

aynı şekilde Leylaya tavrı da hiç hoş deil..
çifte standart yapıyo evlatları arasında üstelik bence Alirıza efendi..

dizide konu kalmayınca teker teker en düzgün adamları bozmaya başladılar hadi hayırlısı bakalım.... bu iş nereye gidiyor merak içindeyim :)))
senaristler saçmalıyo ama saçmalamanında bir sınırı olduğunu unutarak..... :))

yakında alirızayıda bozarlarsa şaşırmam düşünsenize alirızanın çapkınlık yaptığını :roflol::roflol::roflol:

bide farkettinizmi leyla geçmişi hatırlarken herkes ne kadar farklıymış ...
yıllar nasıl değiştiriyor insanları..
alirıza gençmiş zayıfmış...
leyla kiloluymuş yanaklar tombul tombul
ayyyy hele neclaaaa ne kadar çirkinmiş yaaa o saçlar kaşlar böööğ çok değişti ve güzelleşti valla hatun...
hayriyede gençmiş.
bir tek fikret hiçmi hiç değişmemiş aynı tip kaç yıl geçsede hep aynı ne kilosu değişmiş ne saçı ne başı...
ama bariz fark neclada....

tek onemli sey tahsin fikrete aldattigini soyledi ordada bitti zaten digerleri hep ayni he bide necla anlatti aliye ferhundeyle is iliskisini kesti neclayi istemeye gitti ali riza yine uyuzlandi cok yavas gidiyor konular aslinda fragmani izlemek diziyi izlemis kadar oluyor artik

neyir hanımlar sedefin yanından türiyeye öndü merak ettim bir hafatdır tüm uçaklar iptaldi bunlar nasıl uçağa binip döndü bide ellerinde poşetler doluydu yasak değilmi uçakta poşetle yolculuk

neyir hanımlar sedefin yanından türiyeye öndü merak ettim bir hafatdır tüm uçaklar iptaldi bunlar nasıl uçağa binip döndü bide ellerinde poşetler doluydu yasak değilmi uçakta poşetle yolculuk

:roflol:alkisalkisalkis

bu dizide hersey mumkun ve olagan :jeyyar:

X