Yaprak Dökümü - Kanal D

kizlar bu aksam beyaz showda tahsin ve fikret geliyo. ben mutlaka izlicem. bakalim canli yayinda sevisecekler midelikafadulden

hayriye hanimda beton gibi bir kari ona birsey olmaz olsa olsa arabanin tamponuna olur :roflol:
tahsine cok kiziyorum pis sinsi sey iste kadinlara bir örnek daha hic birzaman erkege güvenilmez
leylada kenini acindirdida acindiridi dizi bittiyor o hala kiskanclik pesinde mizmiz

senaristlerden ricamdır, necla zilloşunu beş parasız,aç bitap ve saçının krepesi bozulmuş bir şekilde sokaklarda böğürürken görmek istiyoruz maforum...

senaristlerden ricamdır, necla zilloşunu beş parasız,aç bitap ve saçının krepesi bozulmuş bir şekilde sokaklarda böğürürken görmek istiyoruz maforum...

hhahahah süper bir teklif :lepi: amiiin :Saruboceq: özellikle böğürme kısmı hahaha kaydirigubbakcemile3

bu ali sarper psikopatın teki çıkacak galiba. önceki karısıyla neden ayrıldılar kimse bilmiyor. necla hanım hoplaya zıplaya gidecek aliye ama gidince asıl babayı orda görecek gibi geliyor bana..

bu ali sarper psikopatın teki çıkacak galiba. önceki karısıyla neden ayrıldılar kimse bilmiyor. necla hanım hoplaya zıplaya gidecek aliye ama gidince asıl babayı orda görecek gibi geliyor bana..

inşallah inşallah

fragman için saol canım...
bu hafta çok hareketli olacak...

necla ferhundenin çenesini tutamayacağını anladı li sarpere herşey ianlattı sana anlatıcaklarım var dedi.. ..işte necla bu kadar dediii...
ali sarper evlenme teklifi ediyor necla kendini anlatıyor...
sonra arada neclanın sesi var ne diyor orda "
aslında söyledim rhatladım hepsi bu kadar aliyi kaybettim diyor...

leyla hamile haline bakmadan koşturuyor sokak ortasında deli manyak...

fikret umutu bırakıp gitti gliba bu kadın bıraktı gitti çocuğu başımıza diyor vcevriye ..eğer öyle bir şey yaptıysan fiko gözümden düşersin bacım...

oğuz leyla ile balkonda sarılırken ferhunde onları gözetliyor..

vaay be baya karışıyor ortalık
bence ali sarper yine de vazgeçmeyecek necladan
tahsinin arkadaşı nerden öğrenmiş acaba bilmiyorumkismile

kizlar el birligiyle su ferhundeye karsi konagi daha iyi dikizlemesi icin bi dürbün alalim yazik kadina...uzaktan bakmaktan gözleri yorulmasin...hatta teleskop alalim..dogum günü hediyesi olarak hediye edelim...

kizlar el birligiyle su ferhundeye karsi konagi daha iyi dikizlemesi icin bi dürbün alalim yazik kadina...uzaktan bakmaktan gözleri yorulmasin...hatta teleskop alalim..dogum günü hediyesi olarak hediye edelim...

iyi fikir valla :roflol:

mmm kızlar fragman için sağolun da benim ses card sorunlu.. şimdi tahsinin arkadsı sacideanıma ne diyor öyle kolundan çekiştirip, ellere şapur şupur bize yarabbi şükür mü diyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…