Yaprak Dökümü - Kanal D

yorum yazmazsam çatlarım.
neclanın yemediği nane kalmadı. hayriye hala neclanın yanında.
leyla annesini arıyor buz gibi.
ali rıza tam bir çifte standart uyguluyor.
hep itilen leyla.
cem öldü necla hemen yeni aşka yelken açtı.
ali sarper' e gıcık oluyorum.
ne o daha tanımadan evlenelim filan demeler.
tahsine de yazıklar olsun.
gül gibi fikrete sırtını dönüp yattı.
dün en çok hoşuma giden sahne fikretin cevriyenin başını öpmesiydi.

hayriyeye araba çarptı ya ohh dedim iyi oldu sana müstehak kötükedihüso

cır cır cır kadının çenesi sinir ediyo beni :mymeka:

o nejlada soğuk nevale kocasınınn 40 ını çıkarmadan buldu birini

olan ceme oldu başını yedi çocuğun

Ben olsam fikretin yerinde ağzının ortasına bir çakardım.Hem kadını aldat hemde geri çek kendini.Üleynn kadının sorunumu, sen aldattın pişman oldun eee ne diye yatmıyon.

Aldatmış olmanın yarattığı vicdan azabı ile karısına elini süremiyor..Açılımını böyle yaptım ben bayanssulusmile

yazik kiza ya...neclayi hic seven yok...bende sevmiyorum...:dilcikar:

hem kim severki o beton suratliyi...aslinda killi aliyede yakisiyo..ikiside gicik...ceme hic yakismiyordu necla..cemin annesinin dedigi gibi hakketmiyorduda..kadin nedese hakli...lanetli aile yiyip bitirdiler oglunu..

Neclaıyı kim sever ki,yaptıklarını çok çabuk unuttu,

Olan Leylaya oluyo hep yazık,

Hem o daha candan,Necla gibi parayı görünce kendini kaybetmedi,

Bir de Ali rıza beyin gururu yok mu beni delirtiyo,

Tamam Neclanın sözlerini bana söyleseler ben de kalmam ama insan ana babasına bakmayacak da kime bakacak,

Sen gözün gibi besle büyüt okut yetiştir,elden ayaktan düşünce çocuğuna yük olarak düşün,

Bu kadar da gurur olmazki,bu gurur değil ki,salaklık,yok uyanmasınlar diye gece bahçede kalmalar falan,

Herşey sırayla çocukken ana baba bakacak,ana baba yaşlanınca da çocuk bakacak,bu

böyledir yani,

Haksız mıyım?

bencede öyle olmali...ali riza beyin gururu..hayriye hanimin kizlarina zengin koca bulma aliskanligi..sürekli kocasindan gizli isler yapmasi...sefketin sümsüklügü..nejlanin sonradan göme olmasi...leylanin cok safligi..bu aile insani cildirtir...ferhundede bence hic kalkmasin o camin önünden...bütün gün karsidaki konagi dikizlesin hatta bugün ne yaptilar ettiler bir günlük defterine her detayi yazsin......röntgenci ferhunde...:jeyyar:..oda tekin ailesiylen kafayi bozmus...

ay sorma işi gücü yok sanki
ben onun yerinde olsam umrumda bile olmazlar hatta kurtuldum diye sevinir hayatıma bakarım

Herşey sırayla çocukken ana baba bakacak,ana baba yaşlanınca da çocuk bakacak,bu

böyledir yani,

Haksız mıyım?
bilmem ki ben hiç öyle düşünmemiştim..
ben çocuğumu ilerde bana bakacak diye doğurmadım..
bakarsa sevinirim ama bkması şart değil...bence...

ben buna katılmıyorum herkes anne babasına bakmalı bence zaten yaşlanınca yapayalnız kalıyorlar insan nasıl kıyar yaa

Peki yaşlandınız,eşiniz öldü,evde tek başına kaldınız,yaşlanınca mutlaka bi hastalığınız oluyo bu zamanda,

Elden ayaktan düşünce kim bakacak size,

Tabiki ilerde bana baksın diye doğurulmuyo çocuk,

Ama çocuğunuz muhtaçken siz bakıyosunuz da siz muhtaç olunca onun da size bakması gerekmez mii?

Bu ana baba hakkıdır yani,

Öyle değil mi?

oğuzun sağlığı için dua eder oldum allah verede bişey olmasa leyla ne yapar yoksa

dün gecede yatakta tahsin bihter gibi sadece şevkat bekledi eşinden yazık fikrete o kadar parfüm hazırlık boşa gitti

biri şu necla viyakladığında millete hatalarını vurduğunda ulan sen iyimi haltsın kardeşinin kocasıyla kaçtın senmisin konuşan desin benim için çatlayacam artık ben

ben buna katılmıyorum herkes anne babasına bakmalı bence zaten yaşlanınca yapayalnız kalıyorlar insan nasıl kıyar yaa
kizlar türkiyenin durumunu bilmiyorum ama..burdaki alman cocuklar cok hayirsiz-vefasiz .18 yasina geldimi anne baba tanimiyorlar...her sene yaslilar icin bakim evi insa ediliyo..okadar cok varki yaslilar huzurevi buralarda...yazik ya..insanin ici parcalaniyo..onlari öyle gördükce...birde agliyorlar..cocuklarim ziyaretime gelmiyorlar diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…