Ben olsam fikretin yerinde ağzının ortasına bir çakardım.Hem kadını aldat hemde geri çek kendini.Üleynn kadının sorunumu, sen aldattın pişman oldun eee ne diye yatmıyon.
bencede öyle olmali...ali riza beyin gururu..hayriye hanimin kizlarina zengin koca bulma aliskanligi..sürekli kocasindan gizli isler yapmasi...sefketin sümsüklügü..nejlanin sonradan göme olmasi...leylanin cok safligi..bu aile insani cildirtir...ferhundede bence hic kalkmasin o camin önünden...bütün gün karsidaki konagi dikizlesin hatta bugün ne yaptilar ettiler bir günlük defterine her detayi yazsin......röntgenci ferhunde...:jeyyar:..oda tekin ailesiylen kafayi bozmus...
bilmem ki ben hiç öyle düşünmemiştim..
Herşey sırayla çocukken ana baba bakacak,ana baba yaşlanınca da çocuk bakacak,bu
böyledir yani,
Haksız mıyım?
ben çocuğumu ilerde bana bakacak diye doğurmadım..
bakarsa sevinirim ama bkması şart değil...bence...
ben çocuğumu ilerde bana bakacak diye doğurmadım..
bakarsa sevinirim ama bkması şart değil...bence...
oğuzun sağlığı için dua eder oldum allah verede bişey olmasa leyla ne yapar yoksa
dün gecede yatakta tahsin bihter gibi sadece şevkat bekledi eşinden yazık fikrete o kadar parfüm hazırlık boşa gitti
kizlar türkiyenin durumunu bilmiyorum ama..burdaki alman cocuklar cok hayirsiz-vefasiz .18 yasina geldimi anne baba tanimiyorlar...her sene yaslilar icin bakim evi insa ediliyo..okadar cok varki yaslilar huzurevi buralarda...yazik ya..insanin ici parcalaniyo..onlari öyle gördükce...birde agliyorlar..cocuklarim ziyaretime gelmiyorlar diye..ben buna katılmıyorum herkes anne babasına bakmalı bence zaten yaşlanınca yapayalnız kalıyorlar insan nasıl kıyar yaa
dimi ya..ne günlere kaldik..kaydirigubbakcemile3way be dizide nerden nereye:1closedeyes: kim derdi ki oğuz dua alacak
tek değilmişim
dizide akıllı olarak bir oğuz kaldı boshayallersmile
dimi ya..ne günlere kaldik..kaydirigubbakcemile3
way be dizide nerden nereye:1closedeyes: kim derdi ki oğuz dua alacak
tek değilmişim
dizide akıllı olarak bir oğuz kaldı boshayallersmile