Yaprak Dökümü - Kanal D

cevriyede 1 haftada anca temizlendi. ardan bir hafta gecti cevriye hala dus aliyodkaydirigubbakcemile3

bu fahriyenın saçları eskiden pek güzeldi.kendi saçı sanıyordum ben de..
meğer çıtçıtmış.. kuaför beceriksizleşince çıktı ortaya..

pat diye de adamla girilmez ki içeri necla yavrım,,, önden bir tel açarsın , anne müsaitseniz korkulukla ben geliyosss dersin,hiç mi pazarda ağız görmedin be kızım..

pöff reklam arası izledim 3 dakika..
göğsüme öküz oturmuş gibi oldum 3 dakika izledim de
..

hamur yogurmaya bak. kesin o hamuru once yonetmen yogurdu sonra fikretin eline verdi.

hayriye hayriye verem ediceksin kadın beni..
Allah kimseye böyle anne vermesin..

ıslak meşe odunu ile dövesim geliyor kadını.. sonu nikahla bitsin de, kızları bir kapıya kapaklansın da ne olursa olsun... nikah her şeye çare, deterjan mübarek, her türlü kiri pisi temizliyor kadının nazarında..

ne yapsak da diziyi uzatsak diye sasirdi senaristler. yok cevriye devrilyo, aaaaaaaaaaa tesadufe bak onuda ferhunde deviryo. yok tahsin fikreti aldatiyo, sonra hersey geri normale donuyo; uff ya siktilar artik. su alo roza da felc olacaksa olsun artik. orta yerimden catlicam yani. ha oldu ha olacak diye. insallah bu sefer olur

fikrete bakın hele..

güzel olmuş ama.. osmanbeyde görmüştüm bu kadını kızıyla.. çok güzel,çıtı pıtı,minyon bir kadın aslında..

hayriye bıkmadan usanmadan alirızanın arkasından iş çevirmeye devam ediyor..
bugun benim ibrelerim hayrianımı gösteriyor..

sardım bırakmam lmaz:

bak hiç günahı olmayan ferhuşa bela okuyor..
iyi bari kızcağızın arabasına bişi olmadı aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…