Yaprak Dökümü - Kanal D

eşim ev değişmiş dedi bende nerden uyduruyorsun aynı demiştim kaydirigubbakcemile3

son 5,6 bölümdür farklı ev neclanın evi:KK66:

Son düzenleme:
geçen bölüm hakketen çok sinir bozucuydu..
hele tahsin içim cız etti..

sacidanım mıdır nedir hani geçen bölüm ağlıyordu..namusumla çalışıp çocuguma bakıyorum ben üüüüüü herkes bana kötü kadın diyo üüüüüüüü

noldu şimdi evli adamın sarhoşluğundan istifade etmek mi namus?

tahsin de aldatmadım diye az ötünmedi ortalıkta..

inanmam kardeşim ben namus bekçiliği ona mı düşmüş.. arif rahatsız ediyorsa ediyor..sana ne? gözün varmış demekki kadında..
sengözlerimebaksanab

ali sarper var bir de ayrı gıcık ferhundeye havalar falan..
levent tuncelden sonra hiç çekilmiyor...
dikkat etsin de kendisini ferhunde ile aynı yatakta bulmasın :sm_cool:

Son düzenleme:
Dün gece tahsin özel olduğu için yaşanmış :nazar:

Heyt yürü be bahar kim tutar seni :nazar:

Tahsin ortalığı topluyor delilleri yok ediyor ortadan bakalım yüreğindeki delilleri ne zamana kadar saklayabilecek

:) bu kız okula gidecek hala bebeğe bakıyor...

deniz evde küçük anne...

ay yıne çok kötu oldum leylenın nejlayı ve abısını ıteleyım benım ne sucum vardı demesı ve babasına koşması koptum yıne

ya necla gene koz verdi ya bu kadına bir şey demiyorum. bir de tahsine yuh diyorum ve içki tüm kötülüklerin anasıdır diyorum .bunlar ayrılır yakında.tahsin bu azabla yaşayamaz.

artık ferhunde sıktı ama.nejla da koz verdi eline sanki duyulmucak git anlat.amaaan bitcekti güya bu dizi hani?bende izliyorum ama halakaydirigubbakcemile3

Dün gece tahsin özel olduğu için yaşanmış :nazar:

Heyt yürü be bahar kim tutar seni :nazar:

Tahsin ortalığı topluyor delilleri yok ediyor ortadan bakalım yüreğindeki delilleri ne zamana kadar saklayabilecek

ben bu sağcideğyi dövmek istiorumm yawwwwwalsanaalsanasmile

kızlar bence tahsin pişman olduğundan değil, aşık olduğundan böyle. o kadına aşık oldu.

kızlar bence tahsin pişman olduğundan değil, aşık olduğundan böyle. o kadına aşık oldu.

fikretten neşeli sacide sabaha kadar şarkı söyler :içelim:Şeniz
tahsin hep sorunun içindeydi içi açılsın biraz :roflol::roflol:

bugünde alirıza amcaya inme inmezse bana inecek akannehirakannehirakannehir

bu cevriyeye kızıyoruz ama bazen doğru diyo fikretten için azcık süslen güler yüzlü ol diye. bide şu ali sarper midir nedir o da çok mıymıy ya adamın ağzından laf zorla çıkıyo ya katıyağ gibi hiç mimik yok böyle heykel gibi duruyo.lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:asigim::asigim:
bu cevriyeye kızıyoruz ama bazen doğru diyo fikretten için azcık süslen güler yüzlü ol diye. bide şu ali sarper midir nedir o da çok mıymıy ya adamın ağzından laf zorla çıkıyo ya katıyağ gibi hiç mimik yok böyle heykel gibi duruyo.lülülülülülü

ya adamın içi açıldıŞeniz:içelim: hayalet gibi kadınFİKRET derdi de bitmiyor
ali sarper de duydu TEKİN lanetini korkudan dondu kaldı :roflol::roflol::roflol:

fikret sacidenin evine gitti tahsinle fikret sacide den özür dileyecekmiş akannehir

X