Yaprak Dökümü - Kanal D

Ayy su reklamlara gicik oluyorum yaa bu nazmi leyla yi ferhundenin soylediklerinin etkisinde kalip birakirsa cok uzulurum ayy insallah terketmez burda leylanin sucu yokki o sadece adatilan bi masum butun kabahat nejlanin cem butun olanlari kaldirip tekrar onla birlikte olduktan sonra ona ne oluyo sonucta basindan bi evlilik gectigini soyledi burda nejlanin kocasiyla kacmasi leylanin sucu mu

aslinda nazminin ögrendigi de iyi oldu eninde sonunda ögrenecekti gercekleri
daha ne kadar sakli kalabilirdiki ama bu sekilde ögrenmemesi gerekiyordu
insallah leyla ile nazmi ayrilmazlar

Bu ferhundenin anlattigi herseyde dogruu yaa hani yalan olsaydi keske ama nazmi en cok leyla avukatini ayartti dediya orda yikildi oglan yaa

ferhundeden duymamalıydı anlattıkları dogru ama böyle duymasaydı nazmi keşke..

Ben ferhundeyi öldürürsem ceza alırmıyım..ne kadar alırım...kötükedihüso

mesela şevketin dövdüğünü falan söyledi kendisine iftira atıldıgını söyledi vb.... ferhunde işte..

Ayy cok duygulandim yaww benim ne sucum varr benim ne sucum vaarr diye kiz yine gitti

benim ne suçum var
off arkadaşlar çok duygulandım ya
birden eski günlerim aklıma geldi.

çok güzeldi çok duygusaldı

kızlar nası anlattığı herşey doğru dersiniz yaa ali rıza beye bile çamur attı ki o çok namuslu bir adamdır
fikretle ali rıza beyi ben barıştırdım dedi
şevket beni dövdü hastanelik etti dedi
fikret kocasıyla tarlaları bahçeleri var diye evlendi dedi

bu ferhundeyi varya alıp evire çevire töbe yarabbim yaaa
bitirdi beni gene bu disi bişeyde yolunda gitsin be yafff

ayy evet palavracı nasıl abarttı ekledide anlattı demi ya :mymeka:klava:

bide masum masum göz süzüyor
yok ben korkuyorum benim anlattığımı bilmesinler diyor
bir insan ancak bu kadar kötü kalpli olabilir

ferhundede abarttı fikret tarla için falan evlenmiş yalancı karuuu yamuk agız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…