leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.
Leyla tecavüze ugradi arkadaslar, o olay isteyerek olmadi yani...
Leyla masum degil elbette, oguzun pesinden kosmasi tek hatasi, ve oguzla evliyken havalara girmisti kürkler falan filan...
şu leylanın benim ne suçum var diye feryat etmesine sinir oluyorum herkez yaptıklarının bedelini ödüyor onun b.............mu işi vardı o gece oğuzun evine gitti sonrada bana tecavüz etti diye yaygara yaptı ha ozaman tecavüz etti sonra kendi isteğinle girmedinmi adamın koynuna ne zamanki oğuzun patronunun karısıyla beraber olduğunu öğrendi ve merdivenlerden düşüp çocuğu düşürdü oğuzu birden istemeyen zorla evlendirilen durumuna düştü komik yani o kadar istemediğin adamdıda neden kardeşinle kaçması bukadar seni de lirtti
Ben ferhundeyi öldürürsem ceza alırmıyım..ne kadar alırım...kötükedihüso
leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.
kızlar farkındamısınız gülşen ona isim vermedi,anlatmadıda dışarı çıkacağı kişiyi anlatırmı tanıyor ferhundeyi kesin elinden alır çocuğu
cevriye yıkıldı yawss
Yaa canım sen böyle diyorsun ama.. levent diziden ayrılmış daha doğrusu senaryodaki rolü bu kadarmış ve ilerleyen bölümlerde ferhunde şevket ilişkisi ön plana çıkacakmış. Gazetede okudum.
Bu arada bomba gibi bir bölüm olacak gibi duruyor. Acaba nazmiyle ayrılacaklar mı hiç tahmin edemiyorum ama büyük ihtimal bitecek gibi...