Yaprak Dökümü - Kanal D

sevkette o saftiriklik oldugu sürece...yakınlaşırlar ferhundeyle hiç şaşırmam..

ay aman sıkmaya başladı ya şevkette ne miğde var ferhundeyi yakınlaşıyormuş

olan sedefe olur yazık

bu leyladaa gene bunalıma gircek puff

kızlar farkındamısınız şu leylanın cep tel.nuna bakmasına hastayım ya uzaydan gelmiş gibi,tel.alıyor kopuyorum ben ya,öyle saçmaki

şu leylanın deli hallerine gıcık oluyorum...
pat pat konuşuyorya hani...
nolmuş!
neden!
ne bu şimdi! vs vs.....
piskolocik delü....

evet sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor ya birde.. bitiyorum orda..

Yarın yani bugün oynuycak bakalım neler olucak. Şu Ferhunde Şevket'in yakasından düşsün artık yaa...
En son baba evlerinin kapısına satılık afişi asmıştı ve gözlerim dolmuştu. Zaten çok ağlıyorum bu dizide. :a015:

Yarın yani bugün oynuycak bakalım neler olucak. Şu Ferhunde Şevket'in yakasından düşsün artık yaa...

Yaa canım sen böyle diyorsun ama.. levent diziden ayrılmış daha doğrusu senaryodaki rolü bu kadarmış ve ilerleyen bölümlerde ferhunde şevket ilişkisi ön plana çıkacakmış. Gazetede okudum.
Bu arada bomba gibi bir bölüm olacak gibi duruyor. Acaba nazmiyle ayrılacaklar mı hiç tahmin edemiyorum ama büyük ihtimal bitecek gibi...

bana leylayla oğuz tekrar bir araya gelicek gibi gelio kızlar
olmasa daha iyi tabi ama
görünen köyde kılavuz istemiyo:1no2:

bencede leyla & oğuz birleşecek nazmiyle olmayacak
ferhunde şevket yeniden birleşeceklerini sanmam
eğer böyle bişey olursa işin içinde bir plan olur kesin

bende leylanın en çok 'benim ne suçum var' diye avaz avaz bağırmasına sinir oluyorum

en sonunda adami kalpten goturecekler valla
hepsinin akli belden asagilarina calisiyo...............

evet ya olan ali rıza beye oluyor zaten
onun o çevresine mahçup bakışları beni bitiriyor çok üzülüyorum

selam herkeslere ben yaprak dökümü hayraniyim diziyi kacirmamaya calisiyorum ama son reklemda biktiriyolar insani biktim artik bu avrupa reklemlarindan

valla ya, akşam olsa.
bu arada nerelerdesin arzu? çocuklar nasıl. topiğe gel kıs. gerçi artık topikte yok diğerine gel :)

Bende yaprak dokumu hastasiyim ama bu kanal d avrupa insani en sevdigi dizinden bile nefret ettiriyor
aslinda yasak olmali bu kadar reklam hayret birsey ya, resmen sinir hastasi olduk
ya ne bilim fransiz kanalinda bi film basla; yarisinda bi reklam olur sonra film e devam.
bu ne yaa ?? iki dk dizi izle, sonra zirt pirt reklam, yani sikayet edebilecegim bir yer olsa edecegim
resmen gina geldi artik

o babanin bakislari, içine çekmeleri, beni bitiriyor, mahfoluyorum her baktigimda çok agliyorum
Allahim bu adam bi gun kalpten gidicek
rolunu çok guzel oynuyor, artik ne diyim...
of offf canim babacigim aklima geliyor Yarabbim...

buğünde çok heyecanlı şeyler olacak
çok merak ediyorum
kesin çok ağlıyacam yine
leylayada üzülüyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…