Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.

pamuk ipliğine bağlı ilişkiler bu olaydan sonra yine bozuldu
ferhunde leyladan ve şevketten iyi intikam aldı :KK43:

leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.

kesinlikle katılıyorum ve hayatta acımıyorum bu kıza

oğuz ilk neclayla birlikteydi..daha sonra leyla oğuzu ayarttı.
işte leyla senin suçun burada........

evet evet tamamen katılıorum şekerim.asıl herşey ordan başlıo zaten.ilk neclanındı asıl ayartan oydu.senin ne işin vardıki onla demi.işte sonra böle oldu.bütün kabak haliyle onun başına patladı.oda çok masum diil yani

ya şu ferhunde yine karıştırdı ortalıgı nefesat ne kurnaz ya yalanları uydurdu yine leylayada sinir oldum çocukgibi davaranıyo bazen hemen etrafındakilere saldırıyo

kesinlikle katılıyorum ve hayatta acımıyorum bu kıza
cok yuzsuz ya cok yuzsuz bir nikahla kendisini temizledi sanki o nikahi zorla yaptirdgini soyleyip bir de ardindan da kocamla kacti diyo neclaya. zorla evlendigin adami bu kadar mi sahplendin sen? kisiliksiz iste.

evet evet tamamen katılıorum şekerim.asıl herşey ordan başlıo zaten.ilk neclanındı asıl ayartan oydu.senin ne işin vardıki onla demi.işte sonra böle oldu.bütün kabak haliyle onun başına patladı.oda çok masum diil yani

dimiii yaaa çokta masum değil yaniiii:dilcikar:

ama bu bölüm bomba, harikaydı yaaa...
valla helal olsun yapımcısına ve oyuncularına
şevket hariç ,diğer oyuncular inanılmaz rol yapıyorlar.çok yetenekliler

ya birşey değil nejlayla cemin arasıda açılacak hep kendini düşünüyo bukız ona buna saldırıyo hemen çok sinir oldum çok ferhunde yaptı yine yapacagını

kızlar nası anlattığı herşey doğru dersiniz yaa ali rıza beye bile çamur attı ki o çok namuslu bir adamdır
fikretle ali rıza beyi ben barıştırdım dedi
şevket beni dövdü hastanelik etti dedi
fikret kocasıyla tarlaları bahçeleri var diye evlendi dedi

aaa evet bunlar yalan ama nazmiyi bumlardan ziyade baska seyler uzdu zaten leylayada nejla ve sevket olayini sordu fikret ablan tarlalar icin mi evlendi demedi

hayır orası öyle ama benim demek istediğim az önce ferhundenin tüm söyledikleri doğru demiştiniz ona tepki olarak söyledim...söyledikleri doğru olsada 1 e 1000 katarak anlattı herşeyi

kızlar farkındamısınız gülşen ona isim vermedi,anlatmadıda dışarı çıkacağı kişiyi anlatırmı tanıyor ferhundeyi kesin elinden alır çocuğu

Kizlar cevriyenin hali neydi oyle dugun davetiyesini alinca kolujna inmeler indi pu haha ha ha

ben ferhundenin ne zaman cezasini bulacagini merak ediyorum
yaptiklari yanina hep karmi kalacak kadin bir tek bile hüsrana ugramadan yoluna devam ediyor

nazmiyede kızdım önce bir araştır ögren sonra karar ver hemen pat diye söyledi hiç yalan olabilir falan diye düşünmedi bence olan alirıza beye oluyo hepsi iyi maşallah adam içine ata ata hasta olmuyo iyi

X