Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla çocukça davranıyo bence helede ailesinin durumunu bile bile nişan diye bagırıp çagırması çok tuhaf

ciddi anlamda bunalımlı ve düşüncelerine hareketlerine hakim olamayan bir tip
ne gerek vardı oğuzla yaşadığı eve girmeye
bide oğuzla her karşılaştığında hep eskiye dönüp bunalımlı hallerine geri dönmesi saçma
yani sen bu kadar mı zayıf karakterlisin pess...

leyla çocukça davranıyo bence helede ailesinin durumunu bile bile nişan diye bagırıp çagırması çok tuhaf

çok saçma bana görede ailesini onu daha önce farklı şekillerde evlendirdiyse bu ailesinin suçu değilki,yaptıklarını hatalarını unutup böyle davranması çok saçma ya insanda az utanma olur

Son düzenleme:
en cok cevriye hanima kizdim ayyy y bunaltiyor insani,
ferhunde nazmiyi netcek onuda anlamis degilim sürtük tövbe tövbe

eskiden dizi gününü iple çekiodumm artık öyle bi baydı kii izleyesim gelmio valaa
izlemiyorumda

eskiden dizi gününü iple çekiodumm artık öyle bi baydı kii izleyesim gelmio valaa
izlemiyorumda

aynen kizlar size katiliyorum.bu diziyi takip etmekten öyle biktimki....hatta birdaha hic bir diziye aliskanlik yapmak istemiyorum artik....buda bitsinde diziyle falan ugrasamam.....sonunuda merak ediyorum bi tarafdan :kahve:

ay demin fragmani gördüm, cok olayli bu bölüm,
leyla cildiriyor, ferhunde nazmiye herseyi anlatiyor ortalik karisacak aman aman

levent diziden ayrılıyormuş ferhunde ile şevket tekrar yakınlaşıyormuş deniz çakır gazetede roportajında soylemış gerçek hayatda da levent karekteriyle aşk yaşadığını doğrulamış....

şevketle ferhunde yeniden yakınlaşıyormuş o yüzden leventi postalamışlarr

yani şevkette hala bu kadına yakınlaşacaksa pes derim, hatta yuh derim :))

öyle saçmalıkmı olurmuş yaa.
şevket ve ferhunde saddamla bush gibilerdi
olmazzzzzzzzzz
bir araya gelemezlerrr :))

ay dizi iyice sacmaladi ya, bu sezon hic tat vermiyor bana eskisi gibi, bakmak gelmiyor icimden pek...
Leylalin salakligina mi sinirlensem, hayriye hanimin cahilligine mi, sevketin saf hallerine mi, ferhundenin pisliklerine mi...
Hepsi dön dolas ayni senaryo...

X