ferhunde gerçekten tam bir yaratık yani ben ona insan diyemiycem
kendi de çok iyi biliyor ne acılar çekti leyla sinir tedavisi gördü
daha ne uğraşıyor anlamıyorum bu insanların az mı ekmeğini yedi
gerçekten tam bir pislik
cevriye hanım melek kalıyor ferhundenin yaanında :)
yani ferhunde taam bi pislik hala insanların üzerinde uğursuz eli, kadında numara bitmiyor yaa şeytana papucunu ters giydiren cinsten insanın hayal gücünü zorluyo nasıl bu kadar kötü olunur peess
Hiç birsey diyemedim cunku ulasamadi
Tam konusacakti ki sarzi bitti, sonra yine yoldayken hastane aradi Nazmi'yi fakat ben yoldayim nobetçi doktora verin dedi ve cevap vermedi
ya bu kadin neden rahat birakmiyor bu insanlari ya anlamiyorum tam bir pislik gerçekten
Allah o eve "satilik" levhasini astiginda baba, çok agladim...
Harika bir dizi
ya kızlar bu ferhunde evdekilerin mutlu olmasını istemiyor
leyla sanki kuması
kendi şutlandı yaaaa
arkasında enkaz diye bıraktığı insanlar birazcık düzelmeye başlayınca çıkarıyor gene tırnaklarını
o mutsuzsa herkes mutsuz olmalı
eşim dün bana
cevriye gibi kaynanan olsa naparsın diye sordu
ben de döndüm gözlernin içine baktım
sence ???
dedim
boşardın............
oldu cevabı
vallahi fikret rolü çok sakin bi rol........
ya kızlar bişi dicem ilk bölümleri seyretmedimde leylanın ilk evlendiği herif adını unuttum ondan önce neclaya aşıktı dimi leyla bunu bilmiyomuyduki evlendi o adamla
ya kızlar bişi dicem ilk bölümleri seyretmedimde leylanın ilk evlendiği herif adını unuttum ondan önce neclaya aşıktı dimi leyla bunu bilmiyomuyduki evlendi o adamla
saol canım tamam şimdi hatırladım oğuz. o ferhundeyi de en sonunda biri öldürcek yoksa benim elimde kalcak o uzun pis elleri her yere uzanıyo maşallah. leylada sanki bilmiyo onu fişekliyo. ben şu leylaya da çok kızdım dün adamın derdi burnunda gelmiş nişan istiyorum diyo ayıp ayıp.
leyla kafayı yemiş bir karakter
neclanın altında ezilmekten nefret ediyor
onda şöyle bi düşünce oluşmuş
ben hiç bişey yaşayamadım hepside ailemin yüzünden
bu nedenle herşeyin en iyisi en güzelini ben hakediyorum diyo kendi kendine
biri en ufak bi şekilde üstüne gelse hemen kozlarını kullanıp geçmişe bağlanıyor
hiç ama hiç hoşlanmıyorum leyladan
ayrıca necla-leyla olayında kendini suçsuz görüyor ama onda da hata vardı bu açık
bende aynı fikirdeyim kesinlikle leyla pskopata sarmış neclayı aşırı kıskanıyo belki sabırlı olup kendi yoluna gitseydi bugünlerde mutlu olacaktı ama geçmişteki tavırları bugün onu tırmalıyo ama dışardan bakınca hep kardeşinin kocasıyla kaçtı diye necla suçlu görünüyo haklı olarak. halbuki nolursa olsun seni sevmediğini bildiğin hatta kardeşine deli olduğunu bildiğin adamla evlenirsen böyle olur işte.
aslında olayın derinliğine inip en baştan düşünürsek necla çokta suçlu değil
yanlış anlaşılmasın tabiki hatalı yapmaması gereken birşey yaptı
ama ben leylayı da necla kadar suçlu görüyorum
necla suçunu kabul ederken leylanın benim ne suçum var tavırları çok yanlış
neclanın oğuzu sevdiğini ve sevgilisi olduğunu bile bile oğuzla görüşen leylaydı
ama bunu hiç önemsemiyor kız kardeşinin eski sevgilisiyle evlenen leyla çok mu sütten çıkmış ak kaşık acaba...
kesinlikle katılıyorum işte o yüzden kızıyorum leylaya ve size sorarak teyit etmek istedim neyse böyle grift ilişkiler gün gelir mutluluğa gölge olur o yüzden racona ters davranmamak burda önemli oluyor buda bazı kişilere ders oluyo böylelikle dimi.