Yaprak Dökümü - Kanal D

Yaz dönemindeki fragmanında Leyla Oğuzun kapısına gidiyordu bilmiyorum rastladınız mı.
Ama çok gerzekçe bir durum olur bu tabi senaristler nasıl bağlayacak onu da bilmiyoruz da gene de bir insanla bu kadar şey yaşayıp sonra gül gibi oğlan bulup onu bırakıp oğuzun peşine gitmek için hakkaten süzme olmak lazım umarım öyle birşey yaptırıp senaryoyu berbat etmezler.. Giderayak fiyasko olur sırnaşık şey
Bence dizinin sonunda ya anne ya da baba biri vefat edecek çünkü kitabın sonunda öyle oluyormuş.
Jenerik bittikten sonraki fragmanı izledim geçen çarşamba.. galiba evi satılığa çıkaracaklar...belki mekan değişir kimbilir.

kitabın sonunda
nejla bi arab şeyhiyle evlenio ve yurt dısında yasıo
şevket hapse girio
fikret tahsinle devam
leyla evli bi avukatın metresi olarak lüks bi dairede yasıo tüm masraflarını avukat karsılıo
hayriye hanım ve ayşe leylanın yanına yerleşio
alirıza bey evi satılıo ve felç gecirio oda fikretin yanına sığınıo onada o bakıo
büle ama kitaptan cooook ayrı bi hal aldı artıkşakkıdı umarım oğuza dönmez alık leyla..buarada nejla acaip güzelleşti yavsositososito

Bu haftaki bölüm felaket olacak ya, aptal ferhundee ne diye nazmiyi ariyor ya mahfedecek yine herseyi, leyladan ne istiyorsun pislik...

leyla eğer oğuza dönerse ben bu diziyi asla seyretmem!sonuçta bu bir dizi film de olsa bir Türk ailesinin hikayesi konu ediliyor,ilk önce kendisini tuzağaa düşürmüş sonra kardeşini avucunun içine almış ve her haltı etmiş bir adama tekrar dönmek mide kaldırmaz yaa,senaristlere duyurulur,konuyu iyice iğrençleştirmeyelim lütfen yasakkelime

oğuz günah çıkarıyo yaptıklarını düzeltmeye çalışıyor ama çalışmasa daha iyi olur yine ortalığı karıştıracak iyi de olsa rahat duramıyor oğuz çok uyuz biri bence ferhundeye kızsamda erkek arkadaşıyla yakışıyolardı barışırlar umarım adam seviyo yinede ferhundeyi

ayy heyecanlandım yarın izlicez ha bu arada var demi yarın kanal d bi hoş oldu iki haftada bir vermeye başladıyaa

Leyla zaten oğuzu sevmeyerek, istemeyerek evlendim diye söylenip duruken, birde tekrar oğuza dönmesi çok çok saçma olur..
Bi programda dizinin senaristi ,bu yaprak dökümü kitaptan farklı seyretti,kitaptan farklıda bir final olucak demişti.. Sunucu mutlu sonlamı diye sorduğunda, seyici çok severk izledi, dizi 3 yıldır devam etti, bizler onların hafızasında güzel bir final yapmak için uğraşacağız demişti...

Umarım güzel ve mutlu bir son olur...

Ben su yeni sevkete deli oldum izleyesim gelmiyo eger o leyla gider oguza tekrar kapilirsa kus kadar akil yol derim

Ya varya bu Ferhunde'yide Cevriye'yide gebertmek istiyorum offf :mymeka: Ne pis insanlar klava:

bazı insanlar gerçekten köteklik başkalarına zarar vermeden mutlu olmıyorlar ferhunde karekteri gibi kötülük yapmadan duamıyor çıldırdım,cevriye hn ise başlı başına bir bşanma nedeni valla

ya gelecek bölümün fragmanını izledim.leyla çok kötü oluyo........
ferhunde var ya hani şeytanın arka bacağı derler ya tam ondan

cevriye ferhundenin yanında masum kalıyor sanki.. ferhunde başlı başına bi bela ya..

ayyy yaaa noluyo öyle leyla yine bunalımlarda ferhundede iyice kudurdu valla neyapacagını şaşırdı fragmanın sonuna denk geldim noluyo haftaya izleyeniniz varmı

[Bhaftaya cok heyecanli olacak ferhunde nazmiye anlatiyo herseyi
zsten bu isi onun ortaya cikartacagi belliydi
yazik yine kriz geciriyo kizcagiz üzüldüm [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…