Yaprak Dökümü - Kanal D

aynen bende yeni şevkete gıcık oldum diziyi mahvetmişş rolde yapamıyorr o menekşe ve halilin kötü adamıı orda kalsınn yaaaaaaaaa

Yaprak dökümü tek favori dizimdi şevketin en aktif oldugu dönemde diziden çikması herşeyi mahfetti baya soğudum diziden...

ben kaç haftadır bu diziyi izlerken keyif almıyorum...
TADI KAÇTI SANIRIM....ESKİ HEYCANI NERDE...YOKKK

ya super bir bolumdu heycani geliyor tekrar dizinin sedefle sevkette ayri bir aleme gectiler ne degisme oldu bu sevkette asikmi oluyor ne? once neler dusunuyordu hatirlatmak lazim ferhunde kiskanclik krizleri geciriyor dizinin sonu guzeldi leyla gelecege adim atmasi ne anlama geliyor meraklandirdi beni oguza tekrar donmez umarim

leyla asla geri dönmez, o kadar da deli degil yani..

ama ferhundeyi bogmak isterim, nazmiyi ariyor.. 99.bölüm cok heycanli olacak cok..

nejla galiba babasina para verecek, leyla herseyin en iyisini istedigi icin, nasil gerektigi gibi olmasini istedigi icin aile tabi yine para sIKintisi yasayacak...

Ama ali riza bey kime gidiyor bilmiyorum, sanirim birisinden para yada is isteyecek.. umarim nejlanin kayinbabasina geri dönmez..

Son iki bölümdür izlemiyorum, içimden gelmiyor, o kadar sıkıcı olmaya başladıki.

leyla yine oğuzamı takılcak ne,dizi biterken yapılan konuşmadan öyle hissettim sanki,ya mükemmel bi çocuk bulmuş onu seven evlenmek isteyen,umarım öle bişi yapmaya kalkmaz klava: yada oğuz ayakbağı falanmı olcak onlara acaba,ilerleyen bölümlerde oğuz ve leylayla ilgili bi olay olcağı kesin yani

leylanin oguza dönmesi sözkonusu olmaz sanirim
ferhunde herseyi anlaticak sanirim nazmiye ama nazmi leyladan vazgecmez
belki ailesi dislayabilir

Dün bir seyi fark ettim.. Nazmi HAZIRAN gibi evleniriz dedi.. HAZIRAN'da zaten dizide bitiyor.. belkide mutlu son leylanin Dügünü ile olacak?

yemekteyize daldım sonunu kaçırdım... biri sonunu yazabilirmi *?

leyla nejla, annesi ve babasi nazminin ve cemin ailesiyle birlikte yemege ciktilar.. dügün icin konustular.. nazmi leyladan ev bakmasini istedi.. leylada ertesi gün cikti ev bakmaya, ev ev dolasirken birden oguz ile birlikte yasadigi evi gördü ve emlakciya dur deyip cikti arabadan. Evin kapisi acikti, tadilat felan yapiliyordu tabi leyla duygulandi bi bakti ki oguz merdivenlerden asagiya iniyor, göz göze geldiler ve haftaya leyla patlayacak.

bence nazmi ile leylada da sarsintilar yasayacak ama yinede evlenecekler ben böyle düsünüyorum. bakalim neler olacak haftayi iple cekiyorum :jeyyar:

aynen bende bazı arkadaşlar şevket çıkınca izlemiyoruz dizi saçma oldu diyorlar sanki şevket başroldü bence hiç bir farkı yok:lepi:

aynen bende bazı arkadaşlar şevket çıkınca izlemiyoruz dizi saçma oldu diyorlar sanki şevket başroldü bence hiç bir farkı yok:lepi:

bencede bi farki yok, bide ben menekse ile halil'i izlemedigim icin yeni sevketi her hangi bir rölde görmeye alisik degilim. Nejla var, leyla var, sedef var, hayriye var..ohooo bi sürü :) sevket icin vazgecmem yaprak dökümünden delikafadulden

hele cevriye herkese bedel delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
bide nazmiyi soruyorya nasıl diyedelikafaduldenne anlıcaksadelikafadulden
çogu arkadaşlar vazgeçmişler şevket içinlaelaelaelaelae

şevket bence de olmamış,rol yapamıyor,ben onun kötü adam rolünde oynadığı diğer diziyi izlemediğim halde yakıştıramadım bu role, belki yıllardır diğerine çok alıştığımız içindir.ama çok ifadesiz duyguyu falan veremiyor tabi bırakmadım diziyi bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…