aslinda leylayi acayip itici buluyorum haspam kardesinin sevgilisiyle kiristirirken nasil sen sakrakti hele oguzla evliyken o sonradan gorme aptal hareketleri montosunu atisi ne rezildi tum yasadiklarini hak etti simarik sey nazmide eger gercekten seviyorsa ferhundenin hicbir lafinla hareket etmez benim merak ettigim oguzda ki bu leyla ilgisi ne asik falan mi oldu ne oldu bilen var mi kizlar
Canim bence sadece pismanlik yasiyor.. Leylanin degerini anladi bence, ona neler yasattigini.. Sevdigini düsünmüyorum, düsünemiyorum nedense cünkü nejlaya ne sözler etmisti, hatta hapisdeyken nejlanin cemle tekrar ciktigini duyunca kiskancliktan cildiriyordu,
Ama leylaya karsi hissettikleri pismanlik olabilir. Bilemiyorum ya bende cözemedim su deliyi delikafadulden
aslinda leylayi acayip itici buluyorum haspam kardesinin sevgilisiyle kiristirirken nasil sen sakrakti hele oguzla evliyken o sonradan gorme aptal hareketleri montosunu atisi ne rezildi tum yasadiklarini hak etti simarik sey nazmide eger gercekten seviyorsa ferhundenin hicbir lafinla hareket etmez benim merak ettigim oguzda ki bu leyla ilgisi ne asik falan mi oldu ne oldu bilen var mi kizlar
geçen çarşamba misafir vardı izleyemedim
tekrarı ne zaman yayınlaıcak bilen varmı
günah cıkartıoaslinda leylayi acayip itici buluyorum haspam kardesinin sevgilisiyle kiristirirken nasil sen sakrakti hele oguzla evliyken o sonradan gorme aptal hareketleri montosunu atisi ne rezildi tum yasadiklarini hak etti simarik sey nazmide eger gercekten seviyorsa ferhundenin hicbir lafinla hareket etmez benim merak ettigim oguzda ki bu leyla ilgisi ne asik falan mi oldu ne oldu bilen var mi kizlar
sanırsam yarınCADIARZUgeçen çarşamba misafir vardı izleyemedim
tekrarı ne zaman yayınlaıcak bilen varmı
canım dizi izle diye siteler var gayette güzel ben ordan izliyorum :jeyyar:
bence oğuz o evi leylayı kandırmak için kullanacak,kesin leyla oğuza döncek çünkü bölüm bitir bitmez ne dedi aralanan kapıdan geleceğine adımlar atacağını nerden bilecek türünden bişey dediya fikret :jeyyar:
eeee ferhundede o kadar adiligine kotu kalpliligine levent gibi yakisikli zengin iyi birini hak etmiyordu pislik herseyi yap et milletin hayatini berbat et git odul olarak leventle evlen asifte yamuk agizli siska
yamuk agizli siska :sm_cool::sm_cool:
catlicam
ay bende ferhundeni nagiz yapisini hic begenmiyorum cok tuhaf duruyor cenesi falan delikafadulden
eeee ferhundede o kadar adiligine kotu kalpliligine levent gibi yakisikli zengin iyi birini hak etmiyordu pislik herseyi yap et milletin hayatini berbat et git odul olarak leventle evlen asifte yamuk agizli siska