Yaprak Dökümü - Kanal D

aslinda leylayi acayip itici buluyorum haspam kardesinin sevgilisiyle kiristirirken nasil sen sakrakti hele oguzla evliyken o sonradan gorme aptal hareketleri montosunu atisi ne rezildi tum yasadiklarini hak etti simarik sey nazmide eger gercekten seviyorsa ferhundenin hicbir lafinla hareket etmez benim merak ettigim oguzda ki bu leyla ilgisi ne asik falan mi oldu ne oldu bilen var mi kizlar

Canim bence sadece pismanlik yasiyor.. Leylanin degerini anladi bence, ona neler yasattigini.. Sevdigini düsünmüyorum, düsünemiyorum nedense cünkü nejlaya ne sözler etmisti, hatta hapisdeyken nejlanin cemle tekrar ciktigini duyunca kiskancliktan cildiriyordu,
Ama leylaya karsi hissettikleri pismanlik olabilir. Bilemiyorum ya bende cözemedim su deliyi delikafadulden

geçen çarşamba misafir vardı izleyemedim
tekrarı ne zaman yayınlaıcak bilen varmı

evet kıskançlık herhalde delikafadulden

ya sanki eski şefket sedefle fazla ilgilenmiyordu ama şimdiki neredeyse içine düşecek farkettiniz mi

ya bazen bende böyle düsünüyorum
leyla kendisini hep madur görüyor hep kendisi üzülen ezilen vs,
ama ilk önce hatayi kendisinin yaptigini kaciriyor hep gözden

bu arada bence ogu sirf pismanlik duyuor ama ev olayini da tam anlamis degilim

bu arada yeni fragmani görmedim ben neler var

canım dizi izle diye siteler var gayette güzel ben ordan izliyorum :jeyyar:
bence oğuz o evi leylayı kandırmak için kullanacak,kesin leyla oğuza döncek çünkü bölüm bitir bitmez ne dedi aralanan kapıdan geleceğine adımlar atacağını nerden bilecek türünden bişey dediya fikret :jeyyar:

günah cıkartıo umarım dönmess.nazmi coook tatluuuu:teselli:
sanırsam yarınCADIARZU

iide leyla nie girdi?hani asık olduydu nazmiye:sm_confused: demekki olmamısCADIARZU

buarada salı günü gittik oraya.acaip heybetli bi ev kapıyı acınca insanın üstüne cıkıo sanki çoook güsel
bu kapıdan girince
[/URL
buda yan taraftan.3 lü koltuğun olduğu yer.ferhundelerin odası falan var soldaşutarafagitti

a.s.
ha nehir hanımın evide orda deelmiş:mymeka: kandurulduk:enbuyukkk: buarada nazmiyi hayriye hanımı ve fikreti gördüksositososito

Konagin dis cephesi degisti sanki demi arkadaslar?Konak nerde kaliyor istanbulda?

Evet haklisin yeni sevket sedefin icine düsecek nerdeyse, bide sürekli siritmasi yokmu ilkokul cocuklari gibi deli oluyorum...

Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama geçen bölümün sonunda birşey dikkatimi çekti, Ferhundeyle Levent ayrıldı malum. Jeneriğin sonundaki fragmandan önce hepsinin beraber tarlada çektirdiği resimde sıkı durun "LEVENT YOKTU" ayy demekki bir daha birleşmeyecekler, Levent kısmı diziden çıktı. Niye öyle yaptılar ki benim hoşuma gidiyordu onları izlemek...

eeee ferhundede o kadar adiligine kotu kalpliligine levent gibi yakisikli zengin iyi birini hak etmiyordu pislik herseyi yap et milletin hayatini berbat et git odul olarak leventle evlen asifte yamuk agizli siska

eeee ferhundede o kadar adiligine kotu kalpliligine levent gibi yakisikli zengin iyi birini hak etmiyordu pislik herseyi yap et milletin hayatini berbat et git odul olarak leventle evlen asifte yamuk agizli siska

yamuk agizli siska :sm_cool::sm_cool:
catlicam
ay bende ferhundeni nagiz yapisini hic begenmiyorum cok tuhaf duruyor cenesi falan delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

süper demişsin yaa bencede yamuk ağızlı çirkin şey:mymeka:

levent gerçekten çok hoş biriydi ama gerçek yüzünü gördü ferhundenin
keşke ayrılmasalardı onları izlemek gerçekten güzeldi :jeyyar:

ay ne güzel konağı görmeniz süper ya,ben bu yeni şevkete eskiden beri gıcıktım hala geçmedi,eski şevket çok ağırbaşlıydı,sedefe bakmıyordu bile bu taa ilk günden beri içine düşecek ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…