Yaprak Dökümü - Kanal D

ay bu ferhunde yine götürdü paraları ha:eek:klava:
şevkete bulaşacak yine offffff önümüzdeki bölümde evlerini basıyor.
leylaya bişey olmasın ya, onun hiç suçu yok

Şevketi hiç beğenmedim. Leyla ile Nazmi çok hoştu ama.
Geçirdikleri saatleri anlatan görüntüler ve müzik muhteşimdi...

bu şevketi hiç sevmedim saf gibi bişey ya
adamın suratında mimik denilen bişey yok saf gibi dolanıyor ortalıkta
halbuki caner kurtaran bu rolün adamıydı bakışları tavırlar konuşamsa bile anlatıyordu

nazmi 1 numara yaaa:lepi: kedi gibi minnoşum benm o bir tahsin 2:asigim: bide o bıyıkları olmasaÇok üzgünüm çoook

dün şevketle o karşı komşunun kızı yolda yürürken
beykoz sağlık ocağı yazısı vardı arkada dıkkatımı çektı
belkı. beylebeyıdır
ıstanbullu olmadığımdan bilemiyorum.....

hee bak bu ii oldu canım yaa saolŞeniz taksicilere sorsak yeter zaten hemen tarif ederlerŞeniz

hee bak bu ii oldu canım yaa saolŞeniz taksicilere sorsak yeter zaten hemen tarif ederlerŞeniz

bak.cnm
bunu.netten.blduum
alıntı.yanı...

ankarada oturmama rağmen derbi macına gittiğimde derbi maçı sabahında yaprak dökümünün çekildiği yere gittim yer beylerbeyinde beylerbeyi saglık ocagının yanında gittiğimde çekim filan yokdu çok erken saatlerde gittik sabah 8 gibi felan küplüce mezarlığının hemen aşşağısında.köşkün karsısında nehir hanımın evi yok 72. bölümü dikkatli izlediyseniz zaten görürsünüz iki katlı bir villa var.......
beylerbeyi şemsibey sokak no:9 ÜSKÜDAR\İST.

kıslar nasıl buldunuz şevketi?sanki eeski şevket biyerlerden çıkacak gibi geldi bana:)))

ayy arkadaşlar evet ya bende sıkılım çok ara oldu hemde hiç heyecen yok dimi off :KK43: ama yeni şevket benide kastıı valla o ne öyle yaa iğğğ menekşe ile halildede oynadı o çocuk orda kötudu tabe iyi rolde hiç yakışmamış başka birini bulamaışlarmı nee.. yukarda bi arkadaşta sumsuğun teki yazmış varya okadar guldum kii :roflol:

konak beylerbeyinde diye biliyorum kızlar.
ayrıca leyla neclaya dedi ya benim suçum yok ben mağdurum diye, necla çok kötü oldu ama leylada haklı onun bi suçu yokki.
ferhundeye gelince valla aslının babasına hiç üzülmedim, zorla kaşındılar, ferhundede fırsatı değerlendirdi, nasıl olsa leventten ayrıldım bari paraları kaçırmayım dedi, zeki kadın :))

aslının babası ferhundeye önceden para teklif etmişti. yurtdışınamı ne git demişti, yanlış olmasında. yani leventten uzaklaşacak, leventte aslıya kalacak :KK66:
ferhunde kabul etmemişti. şimdi levent ferhundeyi bırakınca, ferhundede aslının babasını arayıp teklifini kabul ettiğini söyledi. bankaya hesabına geçirtti parayı, miktarı söylemediler ama ferhunde internetten para yatmışmı diye baktığında yanlış görmediysem 500 bin liraydı.

X