Yaprak Dökümü - Kanal D

yeni şefketin yatağın üzerinde uzanıp,dizlerini karnına çekip oturduğu bir sahne vardı yaaa.allahım gülme komasına girdim..o nasıl bir oturuş,duruş....bi gariplik var adamda yaa..biraz yarmagül ondan mı bana garip geliyor acabaa...aslında severim boylu posluları.. Ama buna hiç yakışmamış bu yarmagüllük ayooolll:))))))))

kıslar nolmuş şevkete
eroin komasına girdiği söyleniyor doğrumuu...
Daha öncede bu haber çıkmıştı....

vallahamııııııı...............??????????????????????????
yoktur canım öyle bişey.umarım iyidir.ben onu seviyodum ama.gerçi ablam benden önce davrandı.hernekadar evli olsakta adamı çok beğeniyoruz yavvv.ama dediğim gibi eniştem sayılır
insanın içi gidiyor adamın yüzüne bakınca.:asigim:

öle demeyin be yazık :)
bi masumluk var boyuna posuna yakışmayan okdr :)

Aynen bende sana katiliyorum.
Bu yeni gelen adam kotu demiyorum sadece sevket degil bizim gonlumuzde. Okadar alistik ki sevket'e bir bakisindan, bi hareketinden dolayi aklindan neler geciriyor hepimiz onunla beraber yasayip hissediyorduk, ama bu yeni gelen mesela hayriye hanim'in dedigini duydu yuzune bakti bakti durdu ben buradan hicbir his alamadim sadece donuk bir bakisti. Sanirim kim gelirse gelsin bizim gonlumuzde sevketin yerini baska kimse dolduramaz.
Cok yazik olmus son sezonda onu diziden cikartmalari. senağlama

evt ya sevketın yerıne gelen oyuncu hiç olmamıs daha once menekseyle halıl de oynuyordu ve menekşeye tecavuz etmıstı onu gorunce hep o sahne gozumun onune gelıyor:S

ya aslında adam iyi oyuncu. ama burda başka bir oyuncunun yerine geldiği için haliyle ona benzemeye çalıştırmışlar. hareketlerini falanda biraz onun gibi yapmaya çalışıyor ondan olmamış. zamanla düzelir.
ama var ya öyle derin derin bakarken bana hep menekşeyi düşünüyormuş gibi geldi :roflol:

şevket gibi olamaz asla çok odun kaçmış bu adam ya töbe töbe eski dizideki sevimsiz imajı üzerşne yapışmış olsa gerek

Yaprak Dökümü Klip sahnesi: Ayla Celik-Bir Dönebilsem
TIKLAYINIZ

ORJINAL KLIP IZLEMEK ICIN:
TIKLAYINIZ

Ben cok begendim bu sarkiyi ve sizlerle paylasmak istedim. Kendimi buldum bu sarkida...

yeni bölüm fragmanini izledim nazmi ailesine aciyor leylayi nazminin annesi cemin annesini ariyor leylanin eski kocasinin hayatinda baska birisi varmis ondan ayrilmislar diyor cemin annesi sok oldu cemin babasida o kiz bizim gelinimizdi diyor yazik onlarada acidim

bence şevketin yerine onun dış görünüşüne benzeyen tanınmamış birini oynatmaları lazımdı.

yenı şevketi bende hiç beğenmedim...
hiç ısınamadık.aklıma son dizisinde oynadığı halıl karakteri geldi...o canlandı gözümde.
hayırlısı olsun ne diyelım

Benim tahminime gore nazminin annesi cemin annesinden aile hakkinda bilgi istiyor oda soyleyip soylememek hakkinda tereddutlu ve cemin babasi cemin annesine o bizim gelinimiz boyle birseyi soyleyemezsin onlara diyor. Yani Nazminin ailesine soylemeyecekler bence.

ferhunde yapti yapacagini yine aslinin babasinida vurdu
leyla da insallah bu askta hüsrana ugramaz cok mutlu gidiyor
ayrica nazmi eninde sonunda ögrenecek oguzla nejlanin gecmisini
yazik cem icin üzüldüm simdi

ya şu şevketi çokmu aradılar valla takıldım ona sevemedim azmı eziyet etmişti menekşeye
ve lütfennnn leylaya bişi olmasın,yalnız ben de eşimden ayrıldım felanya bir an leylanın yerine koydum kendimi ne zor bir durum aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…