kıslar nolmuş şevkete
eroin komasına girdiği söyleniyor doğrumuu...
Daha öncede bu haber çıkmıştı....
yeni şefketin yatağın üzerinde uzanıp,dizlerini karnına çekip oturduğu bir sahne vardı yaaa.allahım gülme komasına girdim..o nasıl bir oturuş,duruş....bi gariplik var adamda yaa..biraz yarmagül ondan mı bana garip geliyor acabaa...aslında severim boylu posluları.. Ama buna hiç yakışmamış bu yarmagüllük ayooolll:))))))))
Yaprak dökümünde en güzel oyanayan rolünü bakışlarına yansıtan şevketti masum yüzü anlamlı bakışları adam hakkını veriyordu. Onu hayaranlıkla izliyordum. Hele o ferhunde hapishaneye gelince senden çocuğum olacak die ödüm kopuyordu diye bir sahne vardı on numara rol yapmıştı. Bu gelen kişi fizik olarak hiç benzemiyor boy pos almış başını gidiyor oysaki şevket daha ufak narin yapılıydı. Bence leylanın sevgili adayı nazım şevketin rolüne daha çok yakışırdı.
İnşallah sağlığınıa kavuşur şevket.
yeni bölüm fragmanini izledim nazmi ailesine aciyor leylayi nazminin annesi cemin annesini ariyor leylanin eski kocasinin hayatinda baska birisi varmis ondan ayrilmislar diyor cemin annesi sok oldu cemin babasida o kiz bizim gelinimizdi diyor yazik onlarada acidim