Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar ben bi yerini kaçırdım.nazmiye msj atıyordu leyla işe girdim diye.nazminin telefonunu mu almış yoksa nazmi onu mu aradı nasıl oldu.nazmi den ümidi kesimişti ya leyla bu başlangıç nasıl oldu söylerseniz sevinirim...

canım necla ile cem afyonda tanıştırdıklarında sanırım birbirlerine telefonlarını vermişler ama leyla geldikten sonra yine krize girdi nazmı işte daha evvel evlendiğimi duyunca vınn dedi kaçtı diyor neclaya bağırıyor ama nazmı doktor olduğu için hastaneden aramışlar tüm geceyi hastanede geçirdiği için gündüzde uyuya kalmış cem-necla-leyla ya katılamamış... özür diliyor nazmı ve sizi aramak isterim iş görüşmeniz vardı nasıl geçti diyor leylada su anda yoldayım oraya gidiyorum diyor ve işe alındığını öğrenincede ordan çıkışta hemen mesaj atıyor nazmiye, nazmi beğenmiş leyla yı konuşurken telefonda mutluluktan gözleri parlıyor...

yaprak dökümüne dizideki ayşenin isyanı gibi isyan etmek istiyorum. artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynı konular sürekli bir kısır döngü oldu bitirin artık.
ferhunde kaç kere daha dayak yiyecek kızlar kaç kere daha kavga edecek ve anne baba ne kadar daha küsecek.
bana kabak tadı verdi. akşam zoraki izledim. aşk yakarı beklemek için.

Arkadaslar dizi ile hic alakasi olmayacak ama ben ferhundenin dunku giydigi yesil gomlegi cok begendim, nerenin acaba bileniniz var mi? :nazar:

güzeldi evet ya o tarz gömlekler giyiyor hep. bi sarı giymişti bi kere ben de ona bitmiştim.
kalem gibi de hatun vesselam

film dönüp dolasip basa geliyo hep birseyler cikiyo, ferhunde herzaman tuttugunu kopariyo
bu ferhunde ne zaman hüsrana ugrayacak merak ediyorum film basladigindan beri kadin
seytan gibi ne tutsa kopariya ayrica hayriye hanimin sizlanmalari cekilir gibi degil vir vir,
ayrica ayseyi düsünen yok herkes kendi aleminde al birini vur ötekine

ya bıde alırıza amcamızın halıne uzuluorum ben :)))
baska bırı olsa ınme ınerdı walla o kdar dert sıkıntı... allah hiçbrimizin basına wermesın..

ya ewet valla daral geldi yahu hep aynı hep aynı galiba ferhundenin giydiği gömlek dizi bittiğinde markaları veriyoya orda more more var bi keresinde raslamıştım o gömleğe

ben sıkıldım bu diziden izlemiom pek zaten şevkette değişmiş sıktı bence..bitcek zaten bu yıl..

bende leylayla neclanın eşofman takımına bayıldım markası ne acaba ikiside aynı model ama renkler farklıydı

İzleyenlere Allah'tan sabır diliyorum....

süperdi yorumun yaa....:roflol: ...duygularıma tercüman olmuşsunuz..ben böyle bazen çok özeniyorum izleyeceğim diyorum ama benzer duyguları yaşıyorum tv başında bir bakıyorum avrupa yakasını izliyorum...kaydirigubbakcemile3

sevket diziden ayrılmısmı ya sonunda yaprak dökümü ailesi olarak tesekkur ederız dedıler resımle:1shok:

evet canım şevket i diziden çıkartmışlar yerine başkasını almışlar birde yeliz şar diye biri daha giriyormuş hangi rol için bilmiyorum ama???

ayrıldı galiba yerine başka oyuncu gelmiş görmedinizmi şevketi arkadan gösterdiler asıl şevketin saçları kısaydı bu gelen şevketin saçları daha uzun çalışma temposuna uymuyomuş çekimlere zamanında gelmiyomuş o yüzden şevketi değiştirdiler .

X